Ultra

Äänestä suosikkiasi Vuoden Rajatietokirja -äänestyksessä!

Voittajien kesken arvotaan upeat palkinnot, mm. 10 kirjan paketti, joka sisältää voittajakirjan ja yleisön suosikin!

Ultran raati on seulonut laajasta raja-alueen kirjatarjonnasta 10 mielenkiintoista ehdokasta, eri kustantajilta ja eri aihealueista. Virallinen valitsija on parhaillaan lukemassa kaikkia kymmentä ehdokaskirjaa. Yksi niistä valitaan vuoden rajatietokirjaksi ja yksi yleisön suosikkikirjaksi. Vielä tähän päivään mennessä valinta ei ole kertaakaan osunut samalle kirjalle. Valitsija paljastetaan seuraavassa Ultrassa 4/24 ja voittajat julkistetaan Ultran avoimissa ovissa Kylämällä helatorstaina 9.5.2024
Päivän aikana on myös muuta ohjelmaa, pop-up -ravintola ja hyvää seuraa, joten tervetuloa katsomaan paikan päälle valintaa ja kuulemaan arviot jokaisesta ehdokkaasta! 

 

Vuoden Rajatietokirjoja on valittu jo vuodesta 2004 jolloin Valo Saikku valitsi Seppo Heinolan Jälleensyntymä ja raamattu -kirjan voittajaksi. Kuvassa näkyvä Pyhä veri, pyhä graal nappasi palkinnon vuonna 2005 ilmestyneistä kirjoista. Valinnan teki silloin Jussi Parviainen. Valitsijoina on toiminut monia tuttuja ja tuntemattomia eri aloilta kuten: Kirsi Ranto, Jukka Kuoppamäki, Veijo Hietala, Virpi Raipala-Cormier jne. Viime vuonna Aatma kustannuksen Pirjo ja Seppo Aalto valitsivat voittajaksi Timo Heikkilän Ihmeinen -kirjan. kuva. Sofia Salenius. Yleisön suosikiksi nousi Janica Branderin Astrologiaa epäilijöille.

 

Vuoden Rajatietokirjaehdokkaat vuonna 2023 ilmestyneistä kirjoista:

Täytä tietosi alle ja äänestä!

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!