Ultra

Ultrapäivät 2022 esiintyjät

Esiintyjät aakkosjärjestyksessä

Lasse Aitokari

Luento to 7.7. klo 15:30 Pallohalli: Haich, Brunton, Cayce… Vihkimys, Egyptin salaisuuksien jäljillä ja Nukkuva profeetta -kirjojen kertomukset Muinaisesta Egyptistä uusien tutkimusten valossa 

Käydään läpi Egyptin viimeaikaisia löytöjä ja tapahtumia. Rakennettiinko Gizan pyramidit 10 500 eaa niin kuin Edgar Cayce kertoi? Ketkä veistivät sfinksin? Käytettiinkö Muinaisessa Egyptissä sähköä? Tarkastellaan Muinaista Egyptiä henkiseltä näkökannalta ja tutkaillaan, että mikä Muinaisen Egyptin salainen vihkimys-prosessi oli.

Lasse Aitokari on ammatiltaan jooganopettaja. Hänen kiinnostuksensa rajatietoon ja henkisyyteen heräsi hänen ensimmäisellä Egyptin matkalla v. 1990. Siitä lähtien Lasse on seurannut Egyptiin liittyviä tutkimuksia ja kirjoittanut lehtiartikkeleita niin joogasta kuin Egyptin saloista.
Lasse järjestää jooga- ja mysteerimatkoja Egyptiin.

Lassen kotisivut: https://www.himalaja.fi/
Lassen Facebook -ryhmä https://www.facebook.com/groups/egyptinmysteerit

Antti Aalto

Saamme kuulla Ultrapäivillä Antin parantavia ääniä ja Sound Galaxies -kristalliäänimaljoja. Antti ohjaa äänikylpyjä, itsetuntemusta ja rummunrakennusta, ja myy maljoja. Äänikylpyjen lisäksi Antti on aiemmin pitänyt maata eheyttävään laidunnukseen keskittyvää maatilaa.

www.rakastavasydan.fi

 

Duo Mysticus

Pallohalli pe 8.7. klo 14:00: Mystinen musiikkimatka luonnonhenkien ja loitsujen maailmaan.

Kesäkuun alun illassa vuonna 2019 tapasivat Metsänneito ja Velho aikeinaan musisoida yhdessä. Eivätpä he sinä uudenkuun iltana tienneet, millainen maailma heidän eteensä aukenisi!

Metsänneidon vuosia soinut laulu sai seurakseen Velhon varmoissa käsissä kaikuvan shamaanirummun, ja Metsänneidon rumpu pääsi rytmittämään Velhon huilun tuottamia sävelmiä. Kansanlaulut ja keskiaikaiset, monta sataa vuotta vanhat melodiat sekä mystiset sävelmät alkoivat soida metsissä, kaduilla ja puistoissa.

Vähitellen luonnon ihmeet, kiertokulku ja elämän rytmit alkoivat mystisesti saada uusia sanoja ja säveliä lauluntekijä-Velhon kammiossa. Rumpu ja laulu, tuo ikivanha yhdistelmä, oli pian tämän kaksikon ominta musiikkia. Metsänneitokin tarttui kynään ja kirjoitti lyriikoita Velhon sävellyksiin. Syntyi soivia tarinoita niin metsän hengistä, voimaeläimistä, keijuista, lammen nymfeistä kuin Tuonelan lautturistakin.

Tästä innostuneena Velho tarttui kitaraan, Metsänneito kanteleeseen, ja sävelmät saivat lisää sävyjä. Syntyi riimuloitsuja ja ikiaikaisia kertomuksia linnojen ja kartanoiden kummituksista ja hengistä, noitavainosta ja urheasta miekan taiturista. Lumoavat tarinat rakkauden mystiikasta kuljettavat kuulijoita halki vuosisatojen, läpi elämän ja kuoleman.

Heidän haastattelu löytyy Ultrasta 1/22.
Katso myös Shamaanin Uni -CD-levy
https://www.duomysticus.com/Duo-Mysticus/

Marjut Hjelt

Luento to 7.7. klo 18:30 Pallohalli: Helmi Krohn – suomalaisen spiritualismin äiti
Workshop to klo 21: kohtaa sukusi ilot ja surut esivanhempiesi avulla

Synnyin vuonna 1954 Oulussa. Kirjoitin ylioppilaaksi Kouvolan yhteiskoulusta 1973. Vuonna 1979 valmistuin filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta oppiaineina folkloristiika, uskontotiede, kansatiede, musiikkitiede ja sosiologia.

Olen toiminut erilaisissa projekteissa ja sijaisuuksissa Suomalaisen Kirjallisuuden Seurassa, Helsingin yliopistossa, Euroopan Neuvoston kulttuuriyhteistyön neuvostossa, Tuusulan kunnan kulttuuritoimessa, Opetusministeriössä, Sibelius-Akatemiassa, Käpylän musiikkiopistossa ja Kansalliskirjastossa.

Päätoimittajan ja toimittajan tehtäviä olen hoitanut aikakaus- ja jäsenlehdissä. Tämän lisäksi olen kirjoittanut artikkeleita tieteellisiin julkaisuihin ja eri alojen aikakauslehtiin. Kirjoja olen saanut tehdä ihanien kuvittajien ja useiden upeiden taittajien kanssa. Yhteistyö kustantajien on myös aina ollut antoisaa ja opettavaista.

Haltijan tähtisilmät

Haltijan tähtisilmät
katsovat avaruuteen,
näkevät kauas.

Ihmeellisissä maailmoissa
tähdet tanssivat
ja kuu nauraa.
Aurinko heittää kuperkeikan
ja mustat aukot hehkuvat kultaa.

Haltija muistuttaa sinua:
nosta katseesi ruudulta.
Ja sinäkin näet sinne,
mistä kaikki haltijasielut
ovat kotoisin.

Runoni kirjasta Peilistä katsoo haltija (BoD 2018)

https://www.marjuthjelt.fi

Antti Juhani Häyhä – Kesän 2022 taiteilija

Antti Juhani Häyhä – Kesän 2022 taiteilija
Ultrapäivien luento su klo 10 Pallohalli: Sielulliset syvätraumat aurassa ja valokehossa
Workshop la klo 21: Celestial Aura Healing syvätraumojen vapauttamisessa

Olen Antti Juhani Häyhä, 48-vuotias intuitiivinen energiaparantaja ja kouluttaja, Cammalot™ Reiki Seichem Master, graafinen suunnittelija ja visuaalinen taitelija Jyväskylästä.

Henkinen polkuni alkoi noin 20 vuotiaana tutustumalla lähes kaikkeen mahdolliseen parapsykologiseen kirjallisuuteen kotikaupunkini Lappeenrannan maakuntakirjastossa.

Valmistuttuani graafiseksi suunnittelijaksi 1997 suuntasin mainostoimistomaailman pyörteisiin, mutta samalla opiskelin lukuisilla henkisen kasvun kursseilla ja aloitin oman sisäisen eheytymismatkani luotettavan energiahoitajan asiakkaana. Kävimme yhdessä monia kivuliaita, mutta vapauttavia inkarnaatioterapia-sessioita useiden vuosien aikana.

Oma tieni energiaparantajana ja henkisenä kouluttajana alkoi vuonna 2004, oltuani jo vuosia John Cosgroven ja Asger Lorentsenin oppilaana. Tuona vuonna perustettiin Jyväskylään Osuuskunta Mandalatalo, henkinen ja hyvinvoinnin keskus, jossa olen yksi perustajajäsenistä. Tarjoan Mandalatalolla energiahoitoja, meditaatioita, erilaisia kursseja ja koulutan intuitiivisia energiaparantajia omassa Holy Healing -koulutuksessa. 

Toukokuussa 2018 uskalsin vihdoin tarttua jo vuosia jatkuneeseen sydämeni kutsuun tarttua siveltimeen! Energiahoidoissani olen kohdannut niin paljon kauniita ja kirkkaita sieluja, nyt haluan välittää jotakin siitä todellisuudesta heille tuomalla sen yksilöllisenä maalauksena kankaalle. 

Tämä on aito intohimoni ja kutsumukseni tällä hetkellä sekä osuuteni ihmiskunnan ylösnousemusprosessissa.

www.alkulahde.com
www.deepsoulart.com
www.holy-healing.com

Francis Joy

< Francis Joy Ultrapäivillä 2010.

Maagi ja shamanismin tietäjä Francis Joy tulee Ultrapäiville 2022!
Luento su klo 13:15 Pallohalli: Prehistoric rock art in Finland and links with Sámi cosmology from the 17th century. Suomeksi: Esihistoriallinen kalliotaide Suomessa ja yhteydet saamelaiseen kosmologiaan 1600-luvulta.
Myös kuvia, luento tulkataan.

Hän pitää myös shamanistisen rumpuesityksen Kuortanejärven läheisyydessä:
Liminal Space, a place between the worlds  (Rajatila, paikka maailmojen välissä.)

Kaikki ovat tervetulleita tähän kokemukseen.

Francis Joy shadow cameran haastattelussa: https://www.youtube.com/watch?v=4-yAmtmj6Ug

Taavi Kassila

Luento: Meditaation filosofia
joogaa, meditaatioita

Olen elokuvaohjaaja, kirjailija ja joogaopettaja.
Asun Suomessa ja Intiassa ja matkustan opettajani Äiti Amman kanssa eri puolilla maailmaa.
Kirjoitan runoja ja kirjoja joogasta ja Intian filosofiasta.
Opetan joogaa ja meditaatiota.
Henkiseltä nimeltäni olen Rishi.

Katso myös Meditaation kultainen kirja (2021) Vuoden rajatietokirja voittaja!
www.taavikassila.com

Antti Korpelainen

Antti Korpelainen pitää Ultrapäivillä workshopin:
”Arkkityyppisen mielen tutkiminen tarot-korttien avulla, Law of One -kanavointien opastuksella”.

Antti on Aalto-yliopiston kauppatieteiden maisteri ja perehtynyt Law of One (Yhden laki) -kanavointeihin.

Law of One -kirjasarja sisältää 1980-luvun alussa transsitilassa kanavoituja keskusteluja RA-nimellä esittäytyvän sielukollektiivin kanssa. Opiskelen kanavointien metafysiikkaa ja hengen evoluutiota kuvaavia sisältöjä omalla empiirisellä kokeellani, jossa ensiksi hahmotan rationaalisessa mielessä erilaisia konseptuaalisia malleja todellisuuden luonteesta ja sitten tutkin näitä teorioita mystisten kokemusten avulla.

Tätä samaa lähestymistapaa hyödynnämme työpajoissani, joissa sukellamme arkkityyppiseen mieleen eli Luojan suunnitelmaan kokemastamme illuusiosta tarot-korttien symboliikan siivittämänä RA:n opetusten mukaisesti. Koska elämme osana arkkityyppistä mieltä, kukaan ei näe sitä kokonaisuudessaan ja siten jokainen subjektiivinen näkökulma työpajassa on äärimmäisen arvokas.

Ponnistan itse hyvin voimakkaasta materialististieteellisestä taustasta. Polkuni kohti tietoista henkistä evoluutiota kääntyi, kun tieteen epämääräiset teoriat tietoisuuden luonteesta eivät tyydyttäneet uteliaisuuttani. Nykyisin ymmärrän, että myös ulkopuolisten narratiivien unessa kulkemani polku oli yhtä tärkeä osa henkistä kasvua verrattuna nykyiseen tietoiseen etenemiseen. Ei ole mitään energioiden liikettä, joka ei pyrkisi takaisin yhteyteen Luojan kanssa.

Antin Neljäs tiheys – Youtube kanava. Hän sai Rajatiedon Yhteistyön stipendin 2021, yhdessä Daniela Vainion kanssa kaksivuotiselle ”Neljäs tiheys” projektille, jossa analysoidaan ja julkaistaan ”Law of One, Ra Materials, Ykseyden laki” -nimillä tunnettua kanavoitua keskustelusarjaa.

Seppo Laaksonen

Seppo Laaksonen
Luento to 7.8. klo 13:45: Henget häiritsee -mitä tehdä?
WALO (Way Of Love) aamuharjoitukset nurmella.

Workshop Henget kanssamme to 7.7. klo 21.

Keskiyönmeditaatio pe 8.7. Kuortanejärven rannassa.

Seppo toimii mm henkisenä mentorina, parantajana ja energian välittäjänä. Hän panostaa sisäiseen tasapainoon ja on toiminut mm. Way Of Balance  (WAB) ja Way Of Love (WALO) ideologioiden kehittäjänä. WAB keskittyy mielen tasapainon saavuttamiseen ja WALO sydämen rakkaudessa elämiseen. Jotta  voimme elämää tasapainoissa rakkaudessa tulee meidän ohittaa mielen asettamat esteet eli WALO on päämäärä ja WAB auttaa löytämään siihen keinot.

Ultrapäivillä hän tekee mm. ohjattuja meditaatioita, Walo -harjoituksia. Seppo on aina liikkunut luonnossa ja mm. melonut kymmeniätuhansia kilometrejä niin merellä kuin sisämaassa. Ennen tietoista heräämistään, vielä ollessaan liike-elämässä mukana, hän löysi vesiltä ja luonnosta mieleensä rauhan.

Seppo on myös perehtynyt Suomen muinaishistoriaan ja Suomen pyhiin paikkoihin ja vetää nykyisin luontoyhteys-retriittejä jossa käydään mm. tunnustelemassa luonnonuskon aikaisien pyhien paikkojen energioita ja miten ne ja muut ulkoiset energiat vaikuttavat meidän omaan tasapainoomme.

Seppo Laaksosen juttu ”Uuden ajan shamaani” Ultrassa 7-8/20.

Ultrassa 7-8/18 Seppo Laaksonen: Rakkauden tiellä kohti tasapainoa (Walo -Way of Love)
seppou.laaksonen@gmail.com  0452 999000
Facebook.com/tasapainontie

Erkki Lähde

 
Luento la klo 10: Viljele elämää!

Lauantaina klo 17 Erkki Lähde: Metsäkävely – lähtö Pallohallin edustalta.

Erkki Lähde (s. 1938) väitteli tohtoriksi 1969 ja toimi Metlan metsänhoidon Pohjois-Suomen erikoistutkijana ja Rovaniemen tutkimusaseman johtajana 1970-78. Hänet nimitettiin Metlan metsämaatieteen professoriksi 1978 ja pari vuotta myöhemmin metsänhoidon professoriksi.
Hän on kehittänyt muun muassa avohakkuuvapaan ns. metsän jatkuvan kasvatuksen menetelmän ja julkaissut useita kirjoja ja suuren määrän sekä referoituja että muita tieteellisiä julkaisuja ja artikkeleita, yhteensä noin 500. Saman verran on myös kertynyt esitelmiä ja tietotauluja. Yhteensä suoritteita on siten kertynyt yli 1 000 kappaletta. Eläkkeelle hän jäi vuonna 2003, mutta on jatkanut tutkimustyötä edelleen.

Erkin poikkeuksellinen ja pitkä ura ja taistelu avohakkuita vastaan on inspiroinut monia ja hänen ansiostaan yhä useampi perustaa metsänhoitonsa Jatkuvan kasvatuksen periaatteiden mukaan.

Erkki on nähty useasti myös Ultran sivuilla. Katso hänen kirjoituksistaan koostettu teema-paketti: Erkki Lähde -Ultra -lehtien teemapaketti.

www.erkkilahde.com

Jan-Mikael Maros

– Olen tutkinut vanhojen perinteiden mukaista jalokivillä hoitamista. Ihmistä on aina kiinnostanut esim. kysymys ”KUKA MINÄ OLEN?” Tai vielä tarkemmin: MITÄ MERKITYSTÄ ON ELÄMÄLLÄNI ELLEN MINÄ TIEDÄ KUKA MINÄ OLEN? ELÄNKÖ MINÄ VAI ELETÄÄNKÖ MINUA? 

Luennot Kivikahvilassa joka päivä (to, pe & la) klo 17:

Torstai: Omatunto – Todellinen selvänäkökyky meissä + meditaatio

Perjantai: Suora näkeminen – Elämän kohtaaminen kokonaisena + meditaatio

Lauantai: Onko esoteerinen alkemia tie sisäiseen muutokseen? + meditaatio

hoitavatjalokivet.fi          Kivet – YouTube

Marjut Moisala

Marjut Moisala –
Workshop: Siriuksen mestarien Sekhem meditaatio
– Valokeho-aktivointi ja Sekhem mestarihoito

Marjut Moisala on pidetty Ultrapäivien luennoitsija ja kirjoittanut useita artikkeleita eri rajatiedon aiheista Ultraan, viimeisimpänä Kristallikallojen viestistä Ultrassa 5-6/21.

Marjut toimii hyvinvointiyrittäjänä Oulun seudulla. Hän tekee hoitoja, kuten selvänäköiset chakrakartoitukset, Reiki, Sekhem, Tarot-konsultointi sekä henkisen kasvun ohjausta, sekä ohjaa kursseja ja ryhmiä, mm. meditaatio, kundaliini, Reikin ja Sekhemin kaikki tasot, Jumalatarkurssit naisille sekä Yhteys Korkeampaan minuuteen ja Avaudu kanavaksi –kurssit.
Marjut työskentelee henkioppaitten ja enkelitason energioitten kanssa. Hän on kirjoittanut useita kirjoja henkisen kasvun teemoista, mm. Atlantiksen perintö, Adamonin aika -kaikkien unien loppu, Amenhotep ja uusimpana Muinaiset.

Marjut on pitkään tiedostanut muistavansa aiempia – tai samanaikaisia – inkarnaatioitaan, joiden perusteella hän on kirjoittanut joitakin kirjoistaan.
Atlantis-kirjassaan hän kertoo elämästä Atlantiksen loppuvaiheitten aikana kivitemppelin papittarena. Tässä elämässä hän käyttää samoja Atlantiksella ja Egyptissä oppimiaan taitoja mm. chakrajärjestelmän kartoittamisessa. Tätä hoito/konsultaatiomuotoa Marjut on soveltanut jo yli tuhannen asiakkaan kanssa.

Marjutin kotisivut http://solarel.nettisivu.org/
Katso myös Marjutin uusin teos Valoa päin

Jukka Muhonen

Jukka Muhonen 
Luento: Kristallikallojen mysteeri – kristallikallojen löytäminen, hoitaminen, energiat ja parantaminen
Workshop: Kristallikallomeditaatio ja valokielen kanavointi

Olen Jukka Muhonen energiahoitaja, kuvataiteilija, rajatiedon tutkija. 
Minua heräteltiin 2018 kesällä muistamaan yksi tärkeä elämäntehtäväni.
Työskentely kristallikallojen, niiden tietoisuuden ja kristallikallo-tietoisuusverkon kanssa auttaen
muutoksissa joita kohden me ihmiskuntana kuljemme.
Kesällä 2018 aamuyöllä unen ja valveen rajalla rupesin näkemään visiota johon ilmestyi kristallikallo.
Meidän tietoisuus suli yhdeksi. Näitä kokemuksia tapahtui muutamia. Opiskelin vuoden 2018 ajan uutta energiahoito-muotoa Helsingissä viikonloppuisin. Kun kerroin opettajalleni näistä kokemuksista, hän on selvänäköinen, hän sanoi, että minun pääni yläpuolella pyörii hienommalla värähtelytasolla kristallikallo.
Tästä alkoi matka kristallikallojen kanssa tässä elämässä.
Heräsi tunne, että on velvollisuus jakaa näitä kristallikalloihin liittyviä asioita erityisesti täällä Suomessa.
Nyt olen löytänyt myös Suomesta ihmisiä jotka työskentelevät kristallikallojen kanssa.  Aluksi otin yhteyttä lähinnä ulkomaalaisiin ihmisiin ympäri maailmaa jotka toimivat kristallikallojen haltijoina (skullquardian, skullkeeper) ja tutkijoina. Omien kokemusten ja tiedon jakaminen ihmisten kanssa jotka ovat työskennelleet asian parissa vuosikymmeniä on auttanut valtavasti. Ymmärrys on kasvanut ja syventynyt.
Olen aloittanut kurssien pitämisen; miten työskennellä kristallikallojen kanssa. Minulla on kristallikallo Kumara mukana energiahoidossa. Porvoossa pidän meditaatioita joissa mukana ovat vanhat kristallikallot nimeltään Kumara ja Uxmal. Lisäksi Himalajan vuorikristallikallo Phil jonka muinainen Synergy -niminen kristallikallo on aktivoinut. Uutena tulokkaana mukana on vanha Mongolian kristallikallo nimeltään Lao Tzu. 
Uskon, että heräämisen mahdollisti useampi asia, työskentely uuden energia-hoitomuodon kanssa. Kristallikallo kertoi yhdessä meditaatiossa, että hänen värähtely-taajuus on hyvin samanlainen kuin tämän Elämänkosketus-energian, erona, että hän värähtelee hieman eri oktaavissa. Tässä ajassa oleva vahva muutoksen energia tukee monenlaista valotyötä jonka tarkoitus on auttaa ihmisiä heräämään. Mutta tätä ennen olen tehnyt pitkän matkan tutkien asioita joita olen kokenut yli 20 vuoden aikana.
Yksi iso herätys tapahtui keväällä 1995 kun koin kundalinin nousun, sähköinen elävöittävä valo virtasi sushumnaa pitkin ja loi ympärilleni eetterisen valohunnun. Ystäväni seurasi vieressä nähden loistavan valon ympärilläni. Se suojasi minua, joka olin itse itsestäni synnyttänyt uuden ihmisen. Sieluni vaihtui uuteen, korkeampaan, moniulotteisempaan versioon omasta sielustani. Normaalisti myös fyysinen keho vaihtuu eli ihminen kuolee, siirtyy valon puolelle tuoden uudessa fyysistymässä korkeamman version omasta sielustaan. Ei siis kokiessaan valaistumis-kokemuksen paitsi ehkä tilanteessa jossa käärmetuli on herätetty jollain psyko-aktiivisella aineella ja ihmisen energiajärjestelmä kirjaimellisesti kärähtää jolloin sielu ei voi toimia enää fyysisessä kehossa.
Myös sielujen välinen vaihto on mahdollista mutta minun tapauksessa asiaa tutkiessa tapahtumaan on tullut selkeyttävää tietoa. Sielu vaihtui uuteen, moniulotteisempaan versioon. Tämä kokemus muutti elämäni.
Silloin en ymmärtänyt mistä on kyse, vaan meni useampi vuosi tutkiessa, meditoidessa, opiskellessa reikiä, Aura-Somaa, maalatessa.
Nyt ymmärrän, että oli kyse sielun sopimuksesta joka oli tehty Valon puolella. Olin aluksi hieman ylivirittyneessä tilassa vastaanottaen viestejä, vaikutteita joita en pystynyt käsittelemään. Menneet elämät kokemukset heräsivät voimakkaasti.
Koska kaikki pinnalle nousseet asiat olivat uusia, löysin kuin ”sattumalta” sopivan Reiki-energia hoitajan joka auttoi energioiden tasapainotuksessa. Sitten kohdalleni sattui myös sopiva selvänäkijä jonka kanssa työskentelin useamman vuoden.
Myöhemmin tutustuin uuteen kanavaan josta on tullut hyvä ystävä ja opettaja. Matkan varrella ilmestyivät myös avaruusystäväni. Humanoidit ja ET:t liittyvät kristallikalloihin ja niiden energioihin. 13 alkuperäistä mestarikalloa ovat muodostettu, synnytetty osittain avaruusystävien teknisen tietämyksen avulla. Sitä tietämystä ja valonpuolen tiedolla ovat ne, ylipapit, silloin hienovaraisesti manipuloineet kristallien molekyylitason energiaa, äänen avulla ja muokaten mielen voimalla nämä mahtavat kallot, moniulotteiset olennot jotka muodostavat Kristallikallo-konklaavin.
www.kristallikallot.fi

Minna Palviainen

Olen Minna Palviainen, kannan mukanani sekä hajottavaa, että eheyttävää elämänvirtaa. Yksi elämäntehtäväni on muistuttaa jatkuvan muutoksen välttämättömyydestä ja sen puhdistavasta ja uudistavasta vaikutuksesta. Elän elämääni korkeimman parhaaksi ja toimin sen johtamana. Itselleni tärkeintä on pysyä maadoittuneena ja läsnä hetkessä. Olen enkeli- ja energiahoitaja sekä voimisteluvalmentaja. Liikkeellä on minuun maadoittava vaikutus, silloin kehoni eheytyy ja korkeimmat voimat välittyvät minuun sekä kauttani ja saan päästää irti tarpeettomasta. Yhdistämällä liikkeen ja eheyttävän valon energian saamme lahjaksi enkelitanssin, jota minulla on ilo ohjata.

Enkelitanssi to-la päivällä (kesto n. 1h)

Meditatiivinen ja hoitava tanssihetki enkelien ja mestareiden kanssa sinun korkeimmaksi parhaaksi. Ei tarvita aiempaa kokemusta tanssista. Ota mukaan mukavat vaatteet päälle, joissa on helppo liikkua.

Uuden ajan energioihin virittäytyminen / energiahoito to-la päivällä (kesto n. 45 min)

Virittäydytään uuden ajan energioihin ja saadaan ihanaa, virkistävää hoitoa. Luovutaan vanhasta ja annetaan tilaa uudelle ilon ja rakkauden täyteiselle minälle.

Laita lämpimästi ja mukavasti päälle, sillä hoidon aikana ollaan makuultaan.  Paikkana joko nurmi (oma pyyhe mukaan) tai sitten LH Voimistelusalissa kelien mukaan.

Sinikka Piippo

Luento: Mitä luonto haluaa kertoa meille?

Workshop: Puiden kertomaa

Biologi, kasvitieteilijä, professori ja palkittu kirjailija Sinikka Piippo on kirjoittanut yli 300 tieteellistä ja populaaria artikkelia ja julkaisua. Hän on todella tuottelias kirjailija ja parhaimpaan aikaan häneltä ilmestyi ainakin yksi kirja joka vuosi. Suurelle yleisölle suunnattua tuotantoa ovat mm. Suomalaiset marjat, Mielen ruokaa, Elinvoimaa mausteista, Puhdasta ravintoa, Elinvoimaa puista, Villivihannekset, Suomen sammalet (yhdessä Timo Koposen kanssa) sekä Rakkauden rohdot.

Luonto ja etenkin puut ovat Sinikan sydäntä lähellä ja hänet tunnetaankin todellisena luonnonsuojelijana ja sen puolesta puhujana. Hän kertoo myös aistivansa luonnon toisia tasoja mm. kirjassaan: Luonnon näkymätön kauneus joka valittiin ilmestymisvuonna Vuoden rajatietokirja yleisön suosikiksi.

Sinikka Piippo Minerva Kustannus
Sinikka Piippo Wikipedia
Sinikka Piippo Voi Hyvin -lehden haastattelussa

Mira Puro

Mira Puro 
Tunteissa piilevä voima
Workshop: Tunteiden tunnistaminen

Olen Mira Puro (Juntunen) 45-vuotias itseni kunnostaja. Kymmenen vuotta sitten sain kuulla, ettei minua voida parantaa vaan voin vain sopeutua oireisiin lääkkeiden avulla. Se tuntui väärältä tuomiolta ja aloin etsiä vastauksia hyvinvointiväitteiden taakse. Mitä ihmisen oikeasti pitää syödä -kysymykseen vastauksen hakeminen vei minut matkalle tunteisiin. Koska mieli uskoo kaiken mitä sille sanot ja ihminen syö suullaan, silmillään, korvillaan ja sormillaan, on hyvinvointi tunteikkaan vuorovaikutuksen saavutus tai ainakin lopputulema.

Toimin keskustelukumppanina elämäntapahtumien käsittelyssä ja kirjoitan voimaannuttavia parantavia tekstejä Universaalin Ilon ja Valon Rakkauden ohjauksessa. Olen kauppatieteiden maisteri, somaattisen pilateksen ohjaaja, energiahoitaja ja kirjailija. Tarinani löydät blogistani https://unelmientoteuttaja.fi
Katso myös Miran kirjat Rauha, Merkityksellinen minä  ja Kehon korjausopas

Kalevi Riikonen & Hanna-Maria Hakala

Kalevi Riikonen ei paljon esittelyjä kaipaa. Hän on ollut mukana rajatiedon kentässä jo vuosikymmeniä. Hän on ufokontaktihenkilö ja jakaa kosmista tietoutta. Hän ei myöskään pelkää tarttua yhteiskunnallisiin epätasa-arvoihin ja hänen teemansa ovat monesti universaaleja. Kalevi on rajatiedon grand old man!

Workshop launtaina klo 21: Elämän Energiat yksilössä, ympäristössä ja kodissa –  Teeman avaajina yhteisesti Hanna-Maria Hakala ja Kalevi Riikonen

TÄHTITIETO

TÄHTITIEDON tarkoituksena on ylläpitää ja tukea kansalaisten omaehtoista, tervettä elämäntapaa ja positiivisia asenteita kaikkea elollista kohtaan, sekä koota itsestään vastuunsa kantavat harrastajat yhteiseen toimintaan. 

Henkisten arvojen ja henkisen kehityksen nostaminen on perustavoitteemme. Periaatteinamme on myös uudistaa, kehittää ja edistää kansalaisten omakohtaista vastuun ottamista itsestään ja läheisistään. Tuemme kansalaisten perustuslaillista yksilön vapautta ja omaa itsemääräämisoikeutta elämään ja asenteisiin. Lujitamme käytännöllisiä terveitä elämäntapoja. 

Periaatteitamme on myös luontoa, ympäristöä ja kestävää kulutusta edistävä tilannekohtainen toiminta. Kunnioitamme jokaisen omakohtaista vilpitöntä elämänkatsomusta ja vakaumusta kaikkia elämän peruskysymyksiä ja arvoja kohtaan. Järjestämme kokoontumisia, keskustelu-, opetus- ja neuvontatilaisuuksia sekä seminaareja, luentoja ja kursseja. 

https://www.tahtitieto.fi/

Kalevin uusimmat teokset ovat: Käärmeenkantaja – Solaarinen soinnuttaja (2022) ja kolmiosainen kirjasarja: Ajan virran ajatuksia, Kohti kosmista kansalaisuutta & Valo elämän yhdistäjänä.

Jenny Savolainen

Kosmisiin Ystäviin tulee puhumaan pe 8.7. meedio, näkijä Jenny Savolainen Siilinjärveltä. Hänelle avautui jo 4-vuotiaana lapsesta lähtien henkiset aistit. Hän on kokenut mm. astraalimatkoja ja omaa näkijän kykyjä. Hän aistii mm. valo-olennot ja enkelit. Hän on kyvyillään avustanut mm. poliisia kadonneiden henkilöiden löytämisessä. Hän toimii myös energiaparantajana, hoitaen ihmisiä reikin avulla.

Päivätyössään hän työskentelee Kauneushoitolassa Siilinjärvellä.

Jennyn haastattelu Shadow Camerassa 11.4.2022: https://www.youtube.com/watch?v=xLiISY84qL0

Sanna Seesvalo

Luento: Keho – mieli – tietoisuus pe klo 13:15 Pallohalli
Workshop: Intuitiivisen kuvan tekeminen la klo 13:30 grillillä
Workshop: Luontoyhteyden vaaliminen tietoisuusharjoituksin ja kristalli-/kivimeditaatio rannassa (kokoontuminen grillikatoksella)
Henkioppaiden johdatus ja Healing – kanavointia ja energiavälitystä to klo 21 Voimistelusali

Keho-mieli on kokonaisuus ja sen kuuntelu ja viestien näkyväksi tekeminen antaa elämään oivallisia työkaluja kuulla omaa sisäistä (jotkut sanovat esimerkiksi jumalallista) johdatusta. Kehollinen virittäytyminen mihin tahansa tekemiseen tuo aivan erilaisen tajunnan tilan, kuin se, että ryhtyy vain tekemään.
Solumuistimme kehossamme kantaa sukupolvien ajan traumoja. Ne on mahdollista muuntaa ja purkaa. Tietoinen mieli vaikuttaa kehoon, fyysiseen todellisuuteen. Energia on olemassa joka tapauksessa, me voimme tietoisesti ohjata sen kulkua ja keskittymistä. Fyysisten aistien herkistymisen kautta avautuu myös henkisten aistien maailma aivan yhtä todelliseksi, kuin fyysinen maailma. Jokainen voi harjoitella näitä taitoja ja kehittyä niissä. Tässä maailman ajassa, jossa elämme, on koko ajan tärkeämpää tunnistaa ulkoapäin opitut ajatus- ja tunnereaktiomallit ja kääntyä oman sisäisen totuuden ja elävän ajattelun puoleen. 

Intuitiivisen kuvan tekemiseen et tarvitse mitään taiteellisia taipumuksia, halu tekemiseen ja läsnäolemiseen tekemisen äärellä riittää. Tutkiva ja ihmettelevä mieli antaa tulla näkyväksi juuri sen, jonka kuuluukin tulla näkyväksi juuri siinä hetkessä. Kehon liike ja aistimiseen keskittyminen tuo näkyväksi sen, mikä alitajunnassa/energiakentässä kaipaa tulla nähdyksi.

Henkioppaiden opastus ja Healing -energiavälitystilaisuudessa kanavoin henkioppaideni johdatusta sanallisesti, sekä välitän Universumista parantavaa energiaa. Voit vain rentoutua ja ottaa vastaan, Reiki -energia toimii aina Korkeimmaksi Parhaaksi. 

Luontoyhteyden vaaliminen on tärkeää, elämmehän luonnon ympäröimänä, myös kaupungeissa. Tietoisuusharjoitukset auttavat havainnoimaan omaa sisäistä maailmaa ja luonnon energioita, sekä niiden vaikutusta tietoisuudessamme. Tutkimme erilaisia elämän energian ilmenemismuotoja luonnossa ja teemme lopuksi kivi-/kristallimeditaation Kuortanejärven rannassa. Voit oman oman kristallin/kiven mukaan, tai voit antaa itsesi löytää rannasta luonnonkiven meditaatiokumppaniksi tai voihan olla, että kristallisi odottaa sinua Kivikahvilassa! 

Olen koulutukseltani ekspressiivisen taideterapian ohjaaja, Reiki Master, NLP Master Practitioner, EFT -tunnetyöskentelyohjaaja ja Bach -kukkaterapeutti. Työskentelen lähiasiakkaiden kanssa Tampereella, etäyhteyksin myös kauemmaksi.
Verkkokurssini palvelevat netin kautta itsellesi sopivana aikana.
Intuitiivisia korttitulkintoja teen kirjallisesti etänä sähköpostiisi toimittaen, tapahtumissa ja ajanvarauksella myös kasvotusten. 

Katso vierailuni Shadow Cameran Yölähetyksessä 30.5.2021: https://www.youtube.com/watch?v=0fYbYPSc404
Ota yhteyttä: sanna.seesvalo@gmail.com
Kotisivuni löydät osoitteesta www.seesvalo.fi

Markku Siltala

Markku Siltala 
Luento: Hän oli siinä – vuorovaikutuksessa kuolleen kanssa
Workshop: Hän oli siinä – vuorovaikutus kuolleen kanssa arjen voimavaraksi

Markku Siltala – asiantuntija surussa – tuo lohdutusta ja luottamusta sekä ohjaa hyvinvointiin surunkin keskellä. Hänen erityisosaamistaan on olla läsnä menetysten, surun ja kuoleman läheisyydessä.

Työssään psykoterapeuttina Markku on kannustanut surevaa – aikuista, nuorta, lasta – elämään surua omannäköisesti. Keskustelut ovat antaneet surevalle välineitä surun käsittelemiseen ja avanneet voimavaroja elää arkea surun aikana. Pappina Markun sanat ovat lohduttaneet ja kannatelleet surussa sekä avanneet toivoa eteenpäin, uusiin näköaloihin.

Teologina ja uskontotieteilijänä Markun rohkeus ja ennakkoluulottomuus ovat johdattaneet hänet tekemään väitöstutkimuksen kokemuksista kuolleen läsnäolosta. Väitöskirja ja siihen pohjautuva Hän oli siinä -kirja avaavat surevalle uusia, lohdullisia näkymiä kuolemasta sekä siitä, että yhteys läheiseen voi jatkua kuoleman jälkeenkin.

Hän oli siinä -kirja Ultran nettikaupassa.

https://markkusiltala.fi

Timo Tahvanainen

Kosmiset ystävät kokoontuvat Timo Tahvanaisen johdattelemina joka ilta n. klo 22 alkaen, mukana eri esiintyjiä mm. Jenny Savolainen. Paikkana on Kuortanehalli 2. krs. Kunto & Veto-tilat.

Timo asuu Enonkoskella Etelä-Savossa. Hän on pitkän linjan henkisen tien kulkija ja tunnettu Shadow Camera video-tuotannostaan (RTV). Timo on haastatellut noin 300 henkilöä ja kuvannut, leikannut ja tuottanut lähes 800 ohjelmaa.  Timolla on myös oma pienkustantamo Shadow-books, jonka kautta hän julkaisee esoteerisiä teoksia. Timo on kirjoittanut kolmen kirjan trilogia:
Tietoisuuden evoluutio, Maailmanhengen aika ja Kahden auringon alla.

Nyt Ukrainan sodan aikaan hän on tehnyt avustustyötä auttamalla sotapakolaisia Suomeen turvaan useamman reissun. Timo on aina monessa mukana.

Timosta lisää 21.4. ilmestyneessä Tampereen UFO ry:n webinaarissa. Timoa haastattelee Teija Lehto.

Shadow Camera youtube-kanavaAjankohtaista | r-tv.fi
Pienkustantamo https://shadowbooks.fi/

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!