Ultra

Johanna Blomqvist
Luento su klo 13 Hypertodellisuus

Filosofian tohtori (fysiikka), kirjailija, hypnoosiohjaaja, energiahoitaja, reiki-opettaja

Luennoillani, koulutuksissani sekä hoidoissani ja hypnoosiohjauksissani autan löytämään sopivia työkaluja – työhön ja arkeen. Parempi yhteys omaan sisimpään – sisäiseen tietouteen – on hyvinvoinnin lisäksi apuna muutoksissa, ideoinnissa, jokapäiväisessä elämässä.

Johannan toinen kirja: Hypertodellisuus (2020) äänestettiin lukijoiden puolesta yleisön suosikiksi Vuoden rajatietokirja äänestyksessä.

mm. Ultrassa 11/20 Kvanttifysiikan todellisuus ”Sen näet, mitä olet valmis näkemään”

Johannan kotisivut: https://www.johannablomqvist.com/

Anita De Coteau
Lauantaina klo 24 Vesimeditaatio: Anita De Coteaun kanavoitua laulua.

Näkijä ja parantaja Anita De Coteau mukana Ultrapäivillä! Anita De Coteaulla on taito parantaa. Sen hän tekee omalla äänellään, laulamalla. Fadoa hän on laulanut mm. Madeiralla ja Lissabonissa.

Anita De Coteau on sukujuuriltaan suomalaisukrainalainen. Hänen isänsä on ukrainalainen ja äitinsä suomalainen. Isänsä suvun puolelta De Coteau on Ukrainan kansalliskirjailija Taras Shevtshenkon sukua. Hänen ukkinsa on paitsi kasakkalaulaja myös kansanparantaja. De Coteau on niin ikään kiinnostunut kansanparannuksesta.

– Olen fadon lisäksi kiinnostunut parantavasta laulusta. Teen Tampereella energiahoitoja ja olen kehittänyt parantavan laulutekniikan, jonka avulla saadaan avattua tunnelukkoja. SHL 21.9.2015

Veli-Matti Kallunki

Luento pe klo 13.15: Yhteys henkimaailmaan Greberin kertomana – Meediot, näkijät, parantajat, unet, enteet, jälleensyntymä, vaihtoehtolääketiede ja parapsykologia…

Katolinen pappi Johannes Greber loi perustan nykyiselle spiritualismille teoksessaan Yhteydessä Jumalan henkimaailman kanssa (1932). Veli-Matti perusti yhdistyksen Galilealaiset ry. (2014) kirjan saamiseksi suomalaisten ulottuville. Hän esiintyi Ultran avoimissa ovissa 2017 ja oli pidetty luennoitsija. 

Uusimmissa Ultrissa 5-6 & 7-8/21 on Heidi Kassaran kirjoittama kaksiosainen juttusarja Johannes Greberin näkemyksistä ja Veli-Matin hengellisestä polusta. Myös Ultra 4/20 Veli-Matti Kallunki Johannes Greberin kirjan lähettiläs

Johanna Karpov
Luento la klo 13: Syklisen ja lineaarisen ajan erot ja yhteneväisyydet – mitä tapahtuu itse ajassa

Johanna kertoo luennollaan Suomen syklisestä historiasta sekä astrologiasta. 
Johanna on tuttu mm. Astral TV:stä.

Johannan omat Youtube-sivut:  https://www.youtube.com/channel/UCqlmR9NG9hH_ZtCBYV1uDGA

Kotisivut: https://www.veneika.fi/johanna/

Johannan uutuuskirjasta Perjantai 13. päivä on kirjakatsaus Ultrassa 7-8/21

Veli Martin Keitel
Luento pe klo 18:30: Atlantis, Egypti ja ihmiskunnan fraktaalihistoria
90-luvun lopulla tulin tunnetuksi peltokuvioilmiön asiantuntijana. Vuonna 2004 tein aiheesta suuren dokumenttielokuvan ”Madonreikiä pellossa”, joka oli tuomariston suosikki USA:n EBE award -kilpailussa v. 2005. Aloin  tutkia maailman mystisiä ulottuvuuksia – taustalla tietenkin melkoinen kriisi elämässäni. Rakensin peltokuvioista laajat internet sivut otsikolla Finland’s Center of Circles Information – FCCI. 

Peltokuviot herättivät kiinnostuksen pyhään geometriaan ja arkkityyppeihin. Vuodesta 2000 asti olen valmistanut holografisia 3-ulotteisia kuvia geometrisista kuvioista ja muista aiheista. 

Pyhä geometria johdatteli esoteeriseen historiantutkimukseen, joka aluksi kohdistui lähinnä kristilliseen mytologiaan ja Ilmestyskirjaan, mutta laajeni sitten Välimeren alueen muinaiskulttuureihin, Kalevalaan ja Kabbalaan. Näistä aiheista olen kirjoittanut kirjat Väinämöisen Puhuva Puu ja Puhuvan Puun Lapset. Niiden keskeinen viesti liittyy kristustietoisuuden taustoihin; miten ja miksi tämä uusi tietoisuus nousee esille juuri tässä ajassa.

Martin Keitel on kirjoittanut monia kiiteltyjä artikkeleita Ultraan jo 90-luvulta lähtien.

Viimeisimpinä mm.

Ultrat 4 & 5-6/21 kaksiosainen artikkeli ”Aikakauden vaihtuessa erottelukyky ratkaisee – tietoisuuden evoluution käännekohta.

Ultra 3/17 Elämmekö Matrixissa?

Jukka Kuoppamäki

Luento to klo 18:30: Kukka hiuksissaan – Vihreän liikkeen synty ja Vietnamin sodan vastustus + musisointia

Koko kansan rakastama artisti on kulkenut pitkän henkisen polun. Nykyään hän asuu Saksassa vaimonsa Sirpan kanssa. Jukka pitää henkisenä opettajanaan suomalaisen mystiikan voimahahmoa Ture Araa (Ultra 1/2001).

Vuonna 2017 hän valitsi Seppo Ilkan kirjan: Mysteereistä sydämen viisauteen Vuoden rajatietokirjaksi.

Jukka Kuoppamäki Ultrassa mm. 

Ultra 5-6/19 Uudistuva Kristinusko
Ultra 7-8/17 Vuoden rajatietokirja valitsija Jukka Kuoppamäki ja kaikki ehdokaskirjat syynissä
Ultra 4/2017 Totuudenetsijän käsikirja ”Heitä ankkuri”
Ultra 3/2016 Valon liekki pohjolaan (yht. 6 sivua.)

Seppo Laaksonen
pe, la ja su klo 8 WAB (Way Of Balance)-harjoitukset nurmella
Luento to klo 15:30: Hyväksyvä läsnäolo
Keskiyönmeditaatio rannassa to tai pe. Sydän-meditaatio sekä Rakkaudellinen Chakra -meditaatio.

Seppo toimii mm henkisenä mentorina, parantajana ja energian välittäjänä. Hän panostaa sisäiseen tasapainoon ja on toiminut mm. Way Of Balance  (WAB) ja Way Of Love (WALO) ideologioiden kehittäjänä. WAB keskittyy mielen tasapainon saavuttamiseen ja WALO sydämen rakkaudessa elämiseen. Jotta  voimme elämää tasapainoissa rakkaudessa tulee meidän ohittaa mielen asettamat esteet eli WALO on päämäärä ja WAB auttaa löytämään siihen keinot.

Ultrapäivillä hän tekee mm. ohjattuja meditaatioita, Walo -harjoituksia. Seppo on aina liikkunut luonnossa ja mm. melonut kymmeniätuhansia kilometrejä niin merellä kuin sisämaassa. Ennen tietoista heräämistään, vielä ollessaan liike-elämässä mukana, hän löysi vesiltä ja luonnosta mieleensä rauhan.

Seppo on myös perehtynyt Suomen muinaishistoriaan ja Suomen pyhiin paikkoihin ja vetää nykyisin luontoyhteys-retriittejä jossa käydään mm. tunnustelemassa luonnonuskon aikaisien pyhien paikkojen energioita ja miten ne ja muut ulkoiset energiat vaikuttavat meidän omaan tasapainoomme.

Seppo Laaksosen juttu ”Uuden ajan shamaani” Ultrassa 7-8/20.

Ultrassa 7-8/18 Seppo Laaksonen: Rakkauden tiellä kohti tasapainoa (Walo -Way of Love)

Erkki Lehtiranta
Luento la klo 15.00: Ihmisluonne – inhimillisten kykyjen suurin kerroin

Erkki on rajatiedon moniottelija ja yksi pidetyimpiä Ultrapäivien esiintyjiä. Hänen erikoisosaamistaan on astrologia, mutta hän taitaa myös niin musiikin- kuin henkisyydenkin eri muodot. Erkki on kirjailija ja journalisti sekä vetänyt henkisiä ryhmämatkoja niin Bhutaniin, Nepaliin, Tiibetiin ja Kreikan saaristoon yhdessä vaimonsa Leena Niemelän kanssa. He julkaisevat myös kirjoja omalla Smiling Stars firmallaan. Erkki on pitänyt myös kursseja ja luentoja ympäri Suomea jo monen kymmenen vuoden ajan. Erkki on henkisten ystäviensä kanssa kouluttanut suomalaisryhmiä myös ulkomailla, esimerkiksi Kreetalla, Intiassa, Kanarian saarilla, Englannissa ja Virossa.

Smiling star & Ultra järjestivät 2019 yhteistyössä Mandala travelin kanssa lukijamatkan Himalajan kupeeseen Bhutaniin ja Nepaliin.
Seuraava Bhutanin matka on suunnitteilla vuonna 2022 riippuen korona-rajoituksista.

Erkki viimeisimmissä Ultrissa:
4/21 Ajatuksen lyhyt oppimäärä – ihminen on ajatustensa mittainen
2/2021 Hengen evoluutio-oppia: Elämänsuunnitelma ja vapaa tahto
1/2020 Tähtimietiskely ja naapurimme Sirius
Ultrat 1 & 2/2020 Bhutanin matkakertomus
Ultran Erkki Lehtiranta -teemapaketti 19 lehteä + Ultra extra jälleensyntyminen yht. 24e

Erkin videoita mm. Bhutanista ja Kreetalta: https://www.facebook.com/smilingstarsfinland/videos

Erkin kotisivut: www.smilingstars.fi 

Marjut Moisala
Luento pe 15:30: Kristallimerkivan aktivointi – kristallimatriisiin yhdistävä meditaatio ja kanavointia

Moisala on pidetty Ultrapäivien luennoitsija ja kirjoittanut useita artikkeleita eri rajatiedon aiheista Ultraan, viimeisimpänä Kristallikallojen viestistä Ultrassa 5-6/21.

Marjut toimii hyvinvointiyrittäjänä Oulun seudulla. Hän tekee hoitoja, kuten selvänäköiset chakrakartoitukset, Reiki, Sekhem, Tarot-konsultointi sekä henkisen kasvun ohjausta, sekä ohjaa kursseja ja ryhmiä, mm. meditaatio, kundaliini, Reikin ja Sekhemin kaikki tasot, Jumalatarkurssit naisille sekä Yhteys Korkeampaan minuuteen ja Avaudu kanavaksi –kurssit.
Marjut työskentelee henkioppaitten ja enkelitason energioitten kanssa. Hän on kirjoittanut useita kirjoja henkisen kasvun teemoista, mm. Atlantiksen perintö, Adamonin aika -kaikkien unien loppu, Amenhotep ja uusimpana Muinaiset.

Marjut on pitkään tiedostanut muistavansa aiempia – tai samanaikaisia – inkarnaatioitaan, joiden perusteella hän on kirjoittanut joitakin kirjoistaan.
Atlantis-kirjassaan hän kertoo elämästä Atlantiksen loppuvaiheitten aikana kivitemppelin papittarena. Tässä elämässä hän käyttää samoja Atlantiksella ja Egyptissä oppimiaan taitoja mm. chakrajärjestelmän kartoittamisessa. Tätä hoito/konsultaatiomuotoa Marjut on soveltanut jo yli tuhannen asiakkaan kanssa.

Marjutin kotisivut http://solarel.nettisivu.org/
Katso täältä Marjutin Ultrapävillä 2021 pitämä Kristallimerkivan aktivointi meditaatio: https://www.youtube.com/watch?v=5oO5ZsiG5-s

Kalevi Riikonen
Luento la klo 10.00: Kohti kosmista kansalaisuutta

Kalevi Riikonen (s. 1950 Lapinlahti) on rajatiedon pioneeri ja ufokontaktihenkilö. Hän on kirjoittanut useita kirjoja ja pitänyt luentoja yhteiskunnallisista epäkohdista, universaaleista teemoista sekä ulkoavaruuden olennoista. Riikosen omistama, vuonna 1993 perustettu Tmi Tähtitieto järjestää elämänlaatuun liittyviä luentoja, koulutuksia ja seminaareja.

Riikonen on esiintynyt Ultrapäivillä jo 90-luvun alussa.

Uskontotieteilijä Jaakko Närvä on käsitellyt Kalevi Riikosen näkemyksiä väitöskirjassaan Ufologia ja ufokokemukset uskonnollisina ilmiöinä.

Kalevi Rajatieto TV:n haastattelussa: https://www.youtube.com/watch?v=XbFVeG0YnSo

Riikosen haastattelu Paranormaali-blogissa: http://paranormaaliblogi.net/index.php/2011/07/18/haastattelussa-kontaktihenkilo-kalevi-riikonen/

www.tahtitieto.fi 

Johanna Saari
Luento su klo 10.00: Uuden ajan energia nyt!
Workshop: Peruselementtien vaikutukset vuoden kierrossa ja elämässämme

Johanna Saari on opiskellut täydentäviä ja vaihtoehtoisia hoito- ja asiakastyömenetelmiä vuodesta 2004 alkaen kouluttautuen mm. NLP –Traineriksi, Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi, Naurujoogaopettajaksi, Intialaisen päähieronnan opettajaksi sekä sertifioiduksi auravälittäjäohjaajaksi™. Pohjakoulutukseltaan hän on lasten sairaanhoitaja (1991).

Johannan kotisivut: http://www.joypack.fi/

Youtube-video Johannasta: https://www.youtube.com/watch?v=CpySLnsnlEM&t=19s

Anuirmeli Sallamo-Lavi
Luento to klo 13:45: Elämäni kirjat 
(Juhlistamme myös rajatietokirja voittajia sekä videotervehdys Jaakko Muhoselta)

Anuirmeli on vääksyläinen pitkän linjan suomentaja, kirjailija ja toimittaja. Hän kutsuu itseään viestintuojaksi ja välittäjäksi tiedostetun ja tiedostamattoman välillä. Sallamo-Lavi on kouluttautunut muun muassa Englannissa spiritualistisessa Arthur Findlay Collegessa, ja kertoo kokeneensa jo lapsena henkimaailman läsnäolon. Hän toimii myös Lahden seudun henkisen kehityksen yhdistyksessä.

Tänä vuonna hän sai arvokkaan tehtävä valita Vuoden rajatietokirjan Ultran valitsemista kymmenestä 2020 vuonna ilmestyneestä kirjaehdokkaasta.
Ultrassa 5-6/21 löytyy hänen haastattelunsa sekä uusimmassa Ultrassa 7-8/21 hänen arvionsa voittajasta ja kaikista ehdokkaista.

Pertti Vehreävesa
Luento pe klo 10.00: Salattu Raamattu

Ultrapäivien Vuoden taiteilija ja ensimmäistä kertaa Ultrapäivillä esiintymässä!

Kuopiolainen (62 v.) taiteilija ja arkkitehti on tulkinnut uudella tavalla Raamattua. Hänelle Raamattu on täynnä symboliikkaa, jonka ymmärtäminen auttaa henkisessä kasvussa. 1990-luvun alussa hän alkoi maalaamaan tauluja. Hänellä on 3 poikaa. Hänelle on tuttua myös buddhalaisuus ja teosofia sekä kokonaisvaltainen terveys. Hänen uutuuskirjansa syntyi 7 vuoden aikana.

– Taiteessani ilmennän värejä, valon ominaisuuksia, jotka ovat meissä itsessämme.

Ultrassa 10/20 artikkeli Raamatun symboliikka – Raamatun kirjat ja kertomukset

Pertti Vehreävesa Rajatieto -Tv:n ohjelmassa Paulin pakeilla

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!