Ultra

Ultrapäivät - kesän suurtapahtuma

Mistä on Ultrapäivät tehty? 

Neljä maagista päivää, kolme mystistä yötä, kohtaamisia vanhojen ja uusien tuttujen kanssa, luentoja, workshoppeja, oivalluksia, tunnelmaa, Suomen kesän kaunis luonto ja yötön yö… Niistä on Ultrapäivät tehty!

Jos olet kiinnostunut rajatiedosta ja erilaisista henkimaailman ja henkisen kehityksen asioista ja haluat tavata mukavia ihmisiä, Ultrapäivät ovat juuri sinulle! Tämän päivän rajatieto on huomisen tiedettä, kuten kaikki Ultra-lehden lukijat tietävät!

Mäntykankainen Kuortaneen Urheiluopisto, kuvankaunis Kuortanejärvi hiekkarantoineen sekä ystävällinen henkilökunta tarjoavat Suomen suurimmalle rajatietotapahtumalle upeat puitteet.

Pitkät perinteet

Legendaariset Ultrapäivät kuuluvat henkisten tapahtumien kesään kuin nenä päähän. Ultrapäivillä on pitkät perinteet: niitä on järjestetty vuodesta 1976 alkaen, ensimmäisen kerran Rajatiedon seminaari -nimisenä Forssan Matkussa. Alkuaikojen alle sadan hengen tapahtumasta on kasvanut lähes tuhannen hengen rakastettu kokoontumispaikka, joka on monen kävijän kesäohjelmassa odotettu kohokohta. 

Ultrapäivillä koet kattavan valikoiman luentoja ja workshoppeja rajatiedon ja muiden kiinnostavien aihealueiden eri osa-alueista: saatat päästä meditoimaan, energiatransformaatioon, henkioppaiden opastamaksi, ufoluennolle, villikasviretkelle, energian välittämiseen, tekemään intuitiivista kuvaa, kuulemaan astrologisista kuvioista… Yli  neljän vuosikymmenen aikana Ultrapäivillä on nähty ja koettu monenlaista! Ohjelmassa on ollut mm. Atlantis, maasäteily, naurujooga, telepatia, muinaiset astronautit, bioenergia, Egyptin mysteerit…

Monta tapahtumapistettä

Urheiluopiston Pallohalli on pääluentopaikka, johon mahtuu jopa 600 henkeä istumaan. Pallohallin ovilla myydään pääsylippuja tapahtumaan myös paikan päällä. Tapahtuma poikkeaa luonteeltaan normaalista messutapahtumasta ja siksipä emme myy erillisiä pöytäpaikkoja. Pääluentosalin sisäpuolelta, hallin seinänvieruistoilta löydät Ultrapuodin laajan rajatietokirjavalikoiman, josta löydät lukemista pitkäksi aikaa mm. kaikki Ultra-lehdet ovat näkyvillä, enkeli-, tarot- ja oraakkelikorttivalikoiman sekä tietenkin kohottavaa meditaatiomusiikkia. Tiesitkö, että Ultrapäivillä on mukana myös Ultran erikoisantikvariaattiosasto. Ultralta voit löytää monia sellaisia teoksia, joita et muualta enää saa!
Jos haluat tiedustella jotakin harvinaista tai erityistä teosta, soita Kylämälle, Ultran toimistolle, etukäteen 03-5558101 ja pyydä ottamaan mukaan Kuortaneelle, näin saat haluamasi kätevästi noudettua Ultrapäiviltä. 

Kivikahvilassa Pallohallin päädyssä voit tutustua kristallien ja kivien maailmaan kahvi- tai teekupillisen kera ja ostaa halutessasi kivituotteita. Onpa siellä välillä kuultu elävää musiikkia ja tanssittukin, eikä pidä unohtaa Jan-Mikael Maroksen Gurdjieff-luentoja. Kahvilassa ja piha-alueilla käydään monenlaisia keskusteluja. Ultrapäivillä keskustelun viriäminen käy helposti ja luontevasti. Muutamana vuonna rantatörmällä on nähty myös aito Intiaani-tiipii, jossa on saanut tulla juttelemaan elävän tulevan ääreen, nokipannukahvin kera.

Ultrapäivillä kaikki luennot ja oheisohjelmat maksetaan samalla sisäänpääsy-lipun hinnalla. Lipun hintaan kuuluu myös Ultrapäiväläisille Uimahalli ja rantasaunat, sekä vuosittain vaihtuvaa aktiviteettia esim. Tulikävelyä, elävää musiikkia tai aamuiset Way Of Balance -harjoitukset nurmella.

Rantasaunalla on järjestetty luentoja ja keskustelutilaisuuksia kauniin järvimaiseman helliessä ikkunoiden takaa silmiä ja sielua. Hyppyri -nimisessä luentotilassa on tutkittu mm. Ihmeiden oppikurssin saloja. Kuortanehallin Veto-tila on toiminut pitkään Kosmisten ystävien ufo-iltojen kokoontumispaikkana.

Metsässä mäntyjen keskellä sijaitseva grillikota on toiminut mm.  shamaani- ja perinnelaulujen hetkelle oivana pesänä ja jos ilta viilenee, tulisija avotulineen lämmittää mukavasti ja pitää hyttyset loitolla. 

Kuortanejärven upea ranta tarjoaa hienot raamit monenlaiselle ulkotoiminnalle, esimerkiksi suositulle keskiyön vesimeditaatiolle.

Opiston päärakennuksen vieressä sijaitseva grillikatos ja sen ympäristö on tarjonnut tapahtumapaikan esimerkiksi intuitiivisen kuvan tekemisen työpajalle.
Iltaisin voi viritellä tulet vaikkapa makkaranpaistoa ja vapaata seurustelua varten.

Opiston päärakennuksessa, liikuntahotellissa, sijaitsevat luentosalit ovat myös Ultrapäivien luento- ja workshopkäytössä. Samoin päärakennuksessa olevalla voimistelusalilla on pitkät perinteet energiaparannustilaisuuksien tilana. Liikuntahotellissa on myös ollut hiljentymishuone, jonne voit pistäytyä tasaamaan energioitasi ja hiljentymään ja sisäistämään oivalluksiasi ja oppimaasi.

Urheiluopisto tarjoaa myös aktiviteetteja

Kuortaneen urheiluopisto tarjoaa aktiviteetteja Ultrapäivien ajan laidasta laitaan, esim. uimahalli, frisbeegolfrata, hohtokeilaus ja sulkapallo- sekä tenniskentät ovat käytettävissä ja ohjattua vesijumppaa, joogaa, venyttelyä ja rentoutusta on myös tarjolla! Kuortaneen keskustan palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä.
Opiston monipuolinen seisova pöytä vastaa maukkaasta ruoasta ja pienestä myymälästä voit ostaa vaikkapa jäätelön kuuman kesäpäivän viilentäjäksi tai muuta pientä kivaa. Hotellista löytyy myös erillinen Á la carte -ravintola ja hienot terassit. Kuortanejärven upealta hiekkarannalta on ihana pulahtaa vaikka aamu-uinnille ja kesähelteillä viilentymään Kuortanejärveen, etenkin kun kesä näyttää heinäkuussa parhaita puoliaan.

Opisto tarjoaa laadukkaat tilat majoitukseen, läheltä luentotiloja, mutta voit saapua tapahtumaan myös matkailuauton tai teltan kera ja yöpyä luonnonläheisemmin. Lapsiperheetkin varmasti viihtyvät. Voit myös tiedustella majoitusta lemmikin kera. Ultrapäiville voit tulla koko neljän päivän ajaksi tai vain päiväkävijäksi. Usein päivät venyvät pitkiksi, kun kävijät eivät malta mennä nukkumaan. Yksi Ultrapäiväkävijän tunnuslauseista onkin: ”Ei tänne nukkumaan ole tultu!”

Tule sellaisena kuin olet

Jos olet kokenut ”selittämättömiä” tapahtumia, nähnyt tunnistamattomia lentäviä esineitä tai esimerkiksi tunnet/aistit erilaisten henkiolentojen läsnäolon, Ultrapäiviltä voit löytää hengenheimolaisiasi. Vaikka et olisi itse kokenut mitään erityistä tai olet vasta aavistamassa tai tutkimassa, onko maailmassa muutakin, kuin se, mitä voimme käsin koskettaa, korvin kuulla ja silmin nähdä, saat Ultrapäivillä kattavasti lisää tietoa eri rajatiedon osa-alueilta. Avoin mieli ja reilu meininki ovat Ultrapäiväkävijöiden avainsanoja; tule sellaisena kuin olet! Ultrapäivillä on ihmisiä kirjaimellisesti vauvasta vaariin, myös ulkomailta.

Ultrapäivillä on esiintynyt monen alan ihmisiä mm. väitöskirjan rajatietoaiheista tehneet Jeena Rancken, Miia Kontro ja Johanna Blomqvist. Tunnettuja ja tuntemattomia eri aloilta mm. Heidi Hautala, Erik Gullman, Leila Lammers, Esko Jalkanen, Rauni-Leena Luukanen-Kilde, Ahti J. Karivieri, Kalevi Riikonen, Pekka Suominen, Pertti ”Veltto” Virtanen, Luule Viilma, Veijo Hietala, Marika Borg, Heli Sarre, Jukka Kuoppamäki, Veli Martin Keitel, Erkki Lehtiranta, Sinikka Piippo, Kirsi Ranto jne.

Ultrapäivien ystävällinen ja turvallinen ilmapiiri takaavat antoisien keskustelujen syntymisen vaikkapa lounastauolla opiston terassilla tai illalla grillikatoksessa. Onpa tapahtumassa löytynyt myös elämänkumppaneita ja ideoita aina kasvisravintolan perustamiseen asti.

Lämpimästi tervetuloa Ultrapäiville!

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!