Ultra

Ale!

5,00  sis. alv.

– Ihmiskunnan tie eteenpäin

Benjamin Creme

164 s.
Kustantaja Love & Light 2016

Aikamme tarvitsee uuden ja toivorikkaan näkemyksen tulevasta ja tämä kirja tarjoaa juuri sen: tulevaisuuden joka näkee koko ihmiskunnan elämässä rauhassa, sopusoinnussa ja yhtenäisyydessä kuitenkin samalla antaen itse kunkin yksilöllisten avujen ilmetä haluttuina ja tervetulleina. Cremen uusin kirja on näkemyksellinen ja siltikin sen ilmaisu on puhuttelevan loogista sekä ymmärrettävää.

Yhtenäisyys moninaisuudessa koskettaa koko ihmiskunnan yhteistä huolenaihetta: millainen tulevaisuutemme voi olla, jos kasvavia nykyongelmiamme ei ratkaista? Kirja kertoo kuinka tulevaisuutemme on yhteneväinen itse Maa-planeetan kohtalon kanssa. Creme kertoo kuinka ihmiskunta on valtaisan kokoluokan valinnan edessä: edetäkö kohti loistokasta uutta sivilisaatiota, jossa aivan jokainen elää vapaudessa ja jossa sosiaalinen oikeudenmukaisuus on normi, vaiko jatkaa nykytiellään kilpailussa sekä jakautuneena ja siten nähdä elämän loppuminen kotiplaneetaltamme.

Benjamin Cremen tietojen taustalla on Henkinen Hierarkia, jonka tehtävä on suunnitelman toimeenpano, jolla koko ihmiskunnalle tuodaan hyvinvointi. Kirjan antama vastaus ongelmiimme on jakamisen periaate ja Vesimiehen periaatteiden noudattaminen jolloin ihmisen ydinolemuksessa löytyvä yksilöllisyys pääsee loistamaan osana yhtenäisyyden moninaisuutta. Kirja jatkaa Cremen toivoa luovien kirjojen sarjaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yhtenäisyys moninaisuudessa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!