Ultra

Ale!

10,00  sis. alv.

Varasto loppu

tekstit Paulo Coelho
kuvitus Catalina Estrada

Kustantaja Bazar, 2022

koko 137mm x 208mm

Hienoa kuvitusta, lempeitä viisauksia ja inspiroivia ajatuksia tarjoaa suosikkikirjailija Paulo Coelhon vuoden 2023 kalenteri. Supersuosittu vuosikalenteri tulee nyt jo 17. kertaa!

Paulo Coelhon upeasti kuvitettu kalenteri vuodelle 2023 sisältää inspiroivia ajatuksia kirjailijan tuotannosta.

Paulo Coelhon odotettu vuosikalenteri sisältää vuoden tärkeimmät juhlapyhät, merkki- ja liputuspäivät, kuun vaiheet ja vuosisuunnitelmasivut. Kalenterissa on syvällisiä ja inspiroivia ajatuksia vuoden jokaiselle viikolle sekä runsaasti muistiinpanotilaa omille mietteille tai päiväkirjamerkinnöille. Upea ja värikylläinen kuvitus on Catalina Estradan käsialaa. Kalenteri julkaistaan nyt seitsemättätoista kertaa.

 

Ultran arvio kalenterista:

Jo seitsemännentoista kerran Paulo Coelhon inspiroivien ajatusten ja Catalina Estradan voimauttavien kuvitusten siivittämä vuosikalenterikirja on tässä jälleen. Vanhana tuttuna ja taas uutena. Maailman tunnetuimpien ja luetuimpien kirjailijoiden joukkoon kuuluvan Coelhon filosofisten lauseiden kauneus, henkisyys ja symboliikka kiehtovat. Kirjan kullekin aukeamalle valitut katkelmat hänen teoksistaan antavat sisältöä ja kantavaa opastusta koko vuodelle. Tällä tavoin erilleen poimittuina ne myös havahduttavat huomaamaan kuinka täyteläistä ja syvällistä hänen proosansakin on.

Vuosikirjalle sen vahvan ulkoisen ilmeen antaa columbialaisen, nykyisin Barcelonassa asuvan graafisen suunnittelijan Catalina Estradan lähes psykedeelinen kuvitus. Estrada ammentaa taiteensa hehkun synnyinseutunsa Latinalaisen Amerikan luonnosta ja perinteestä. Hän rakastaa värejä ja muotojen yksityiskohtia ja muokkaa ne satumaiseksi ilotteluksi.

Kirjan sivuilla on jokaiselle kuukaudelle, viikolle ja päivälle runsaasti tilaa omille merkinnöille, mietteille ja päiväkirjalle. Kalenteri sisältää tietenkin myös juhlapyhät, merkki- ja liputuspäivät sekä kuun vaiheet.

Jos tunnet kaipuuta omien ajatustesi ja tunnelmiesi muistiin merkitsemiseen, tämä kalenterikirja jos mikä suorastaan houkuttaa tarttumaan kynään ja kirjoittamaan. Vuoden mittaan päivittäisistä kirjoitelmista muodostuu kuin huomaamatta isompi kokonaisuus. ”Jos kuljet unelmiesi tietä, jatka horjumatta eteenpäin”, kehottaa Paulo Coelho.

 

Heikki Juutilainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Coelho – Voima kalenteri 2023”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Varasto loppu

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!