Ultra

29,00  sis. alv.

Ultrapuodin vuoden 2022 myydyin!

Dolores Cannon
465 s.
Kustantaja Kupla-Kustannus, 3. korjattu painos 2023 syyskuu (1. painos 2021)

Dolores Cannon oli regressiohypnoterapeutti, yliluonnollisten ilmiöiden tutkija ja ”kadonneen” tiedon tallentaja. Hän syntyi Missourin St. Louis’ssa vuonna 1931 ja aloitti hypnoosin parissa toimimisen vuonna 1968. Dolores erikoistui menneiden elämien terapiaan ja regressioon vuonna 1979. Hän tutki ja opiskeli useita eri hypnoosimetodeja, joiden pohjalta kehitti oman ainutlaatuisen tekniikkansa, jonka avulla hän kykeni saamaan asiakkaistaan tehokkaimmin irti tarvittavan informaation.

Dolores luennoi ja opetti omaa tekniikkaansa ympäri maailmaa. Hänen kirjojaan on käännetty 20 kielelle ja hän on keskustellut maailmanlaajuiselle yleisölle niin radiossa, televisiossa kuin internetissä.

Dolores Cannon poistui tästä inkarnaatiosta vuonna 2014.

Vapaaehtoisten kolme aaltoa ja uusi maailma vie lukijan uskomattomiin seikkailuihin läpi ajan ja tilan. Kirjassa käydään läpi niin menneitä, nykyisiä kuin tulevia elämiä eri puolilla universumia.

Ultrassa 3/21 on Timo Teiden artikkeli kirjasta ja Cannonista.

 

Seppo Heinolan arvioi kirjaa Vuoden Rajatietokirja kisassa.

Tässä Sepon kritiikki:

Sitten eteen tuli varsinainen urakka; läpilukea 465 sivuinen Dolores Cannon’n Kupla kustannuksen pienifonttinen Joonas Tammiston kääntämä Vapaaehtoisten kolme aaltoa ja uusi maailma.

Regressiohypnoterapeutti Dolores Cannon (1931-2014) toimi hypnoosin menneiden elämien terapian parissa 46 vuotta. Hänen kirjojaan on käännetty yli 20 kielelle. Kirjan mukaan  Ulkoavaruuden ”suojelijamme” ja ”tarkkailijamme” Galaktisessa neuvostossa näkivät 1945 Hiroshiman ydinpommin jälkeen, että maapallo oli matkalla kohti tuhoa. Vapaan tahdon ja puuttumattomuusperiaatteen vuoksi he eivät voineet kuitenkaan toimia asiassa suoraan, joten he lähettivät planeettamme avuksi puhtaita vapaaehtoisia sieluja, jotka inkarnoituivat syntyvissä lapsissa maapallolle ensi kertaa ja, jotka eivät olleet niin muodoin vielä maallisen karman saastuttamia. Dolores Cannon löysi hypnotisoimistaan sitten vapaaehtoisten kolme aaltoa, joista osa on inkarnoitunut pallollemme suoraan ”Lähteestä” ilman kokemusta fyysisestä kehosta. Osa oli elänyt toisilla planeetoilla, jotka olivat tuhoutuneet, tai eläneet toisissa ulottuvuuksissa. Myös vapaaehtoisten kaikki muistot oli pyyhitty heidän inkarnoituessaan maapallolle pois, joten he eivät muistaneet edellisiä elämiään ja lähettäjiään. He joutuivat kovien haasteiden eteen kaaottisella planeetallemme, mutta heillä on ollut elintärkeä auttamisrooli uuteen maailmaan siirtymisessä.  Vapaaehtoisista Cannon kuvaa kymmeniä ja taas kymmeniä eri tapauksia ja kuvaukset vilisevät New-Age liikkeelle tuttuja ja välttämättömiä sanoja ja sanontoja kuten eetterikeho, valo-olento, kristallialus, hopealanka, kristilliruumis, ulottuvuus, karma, jällensyntyminen, mikro-ja makrokosmos,  muukalainen, vihreät ja mustat miehet, suurisilmäiset, tarkkailijat  eetteriruumis, multiuniversum jne jne.

Mielenkiintoisa ajatuksia kirjassa toki on kuten esimerkiksi ihmettely, josko voisimme elää useita elämiä simultaanisti eli samanaikaisesti. Tai että sielut voivat lennellä kuin neutronit kiinteiden esineiden läpi. Tai ajatus maapallosta avaruusolentojen luomana hiekkalaatikkona, jossa lapsellisesti leikimme -atomipommeilla. Kiehtova on myös idea maapallon jakautumisesta kahtia vanhan jäädessä kalkkiksineen tänne uuden maan siirtyessä uusine tietoisuuden evoluution kokeineine sieluineen uuteen ulottuvuuteen.

Kirja on saanut ehkä vaikutteita Eenokin kirjoista ja modernimmastakin ufologiasta, joista termilogiaa lienee paljolti adaptoitu. Kaikki edellämainittu käsitteellinen tarpeisto on jokatapauksessa ahkerassa käytössä. Kirja kärsii runsauden pulasta, tautologiasta ja-foniasta ja urhoollinenkin lukija sairastunee informaatioähkyyn ja liikaan aineistoon tukehtuu paitsi lukija myös kirjan sinänsä aiheellinen ja hyvä perussanoma ja varoitus maapallon tulevasta tuhosta, jollei jotain tehdä. Hieman kiusallisena koin myös lähes jokaiseen lukuun liittyvän kirjailijan jonkin edellisen kirjan mainostamisen. En jaksanut innostua.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vapaaehtoisten kolme aaltoa ja uusi maailma *3. painos!*”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!