Ultra

29,00  sis. alv.

Dolores Cannon

476 s.

Kustantaja Kupla Kustannus, 2023

 

UFO-havainnot ja muukalaisten toteuttamat sieppaukset olivat vasta alkua — jäävuoren huippu. Dolores Cannonin hypnoosityöskentely on vienyt tutkimukset paljon pidemmälle.
Kahdentoista vuoden aikana ilmenneisiin tapauksiin sisältyi puuttuvia ajanjaksoja, toisten ulottuvuuksien ja olemistasojen avaruusaluksia, ajan tiivistymistä tai vääristymistä, muukalaisten ja hallitusten välistä yhteistyötä ja vaihtokauppaa, ihmiskehoon istutettuja implantteja, suojamuistoja, puhdasta energiaa olevia olentoja, jotka voivat muuntaa itsensä miksi tahansa fyysiseksi ilmentymäksi, ihmisten siirtämistä kiinteän materian lävitse, kadonneita astronautteja, eri muukalaisrotujen eroavaisuuksia ja toimintoja sekä sieppausten ja erilaisten geneettisten projektien tarkoitusperiä.
Dolores seuraa jälkiä yksinkertaisesta monimutkaiseen ja kartoittaa koskematonta maaperää — hän tekee uskomattomasta hyväksyttävää ja ymmärrettävää.

 

Ensimmäinen osio
1. Suunnanmuutos 6
2. Tiivistynyt tai vääristynyt aika 24
3. Asiat eivät ole aina sitä miltä näyttävät 54
4. Uniin kätketty tieto 83
5. Haudatut muistot 132
6. Kirjasto 182
7. Muukalaiset kertovat 215
Toinen osio
8. Kontakti pienen, harmaan olennon kanssa 257
9. Moottoritieltä poimittu 293
10. Vuoren sisällä oleva muukalaisten tukikohta 321
11. Energialääkäri 345
12. Janice tapaa oikean isänsä 367
13. Perimmäinen kokemus 390
14. Tutkijan tutkiminen 428
15. Lopetus 470

 

Ultran kirja-arvio:

”He etsivät tiettyjä piirteitä näistä ihmisistä. Heidän täytyy olla erittäin älykkäitä… Heiltä vaaditaan avomielisyyttä ja halua oppia uusia asioita. Täytyy olla myös henkisesti kehittynyt ja yhteydessä korkeammille tasoille. Henkilö, joka pyrkii kehittämään itseään ja on avoin uusille asioille, ja joka kukistaa esteet elämässään positiivisella tavalla vaikuttamatta ympärillä oleviinsa negatiivisesti. Toiset kukistavat esteensä vahingoittamalla ympärillään olevia, mutta sellaista he eivät etsi vaan henkilöitä, jotka käyttävät tähän positiivisia keinoja.”

Edellä oleva lainaus tiivistää jotakin suurta niin selkeään sanalliseen muotoon, että oli pakko aloittaa tämä lyhyt katsaus Dolores Cannonin Valvojat -kirjaan kyseisellä lainauksella. Lainaus sisältää myös sellaista, joka vaikuttaa tällä hetkellä olevan aivan hakusessa maailmanpolitiikassa ja etenkin yksinvaltaisten valtioiden järjestelmissä. Valvojat-kirjan kansi vaikuttaa kosmisella tyylikkyydellään ja kutsuu lukemaan. Kansi antaa sanattoman lupauksen avautuvasta yhteydestä johonkin suurempaan ja ikuiseen.

Dolores Cannon on eräs maailman tunnetuimpia rajatiedon kirjailijoita. Hänen teoksensa koostuvat hypnoositerapian aikana kohteena olevan hypnotisoidun esiin tuomista muistoista. Muistojen purkaminen rakentaa Cannonin kirjoissa kuvaa moniulotteisesta universumista lukemattomine älykkäine sivilisaatioineen. Tieto on välillä niin yksityiskohtaista ja loogista että luulisi piintyneimmänkin hypnoosiskeptikon housujen tutisevan.

”Vastaanottamani informaation mukaisesti UFO-alukset pystyvät katoamaan näköpiiristä tai tutkakuvista ja niin edelleen, koska ne vaihtavat yhtäkkisesti värähtelytaajuuttaan. Tästä voi saada karkean käsityksen, kun tarkkailee tuulettimen lapojen katoamista pyörimisnopeuden kiihtyessä. Me fyysisesti Maan pinnalla elävät värähtelemme hitaammin. Tätä kuvaillaan yksityiskohtaisemmin kirjassani Convoluted Universe. Monet näistä olennoista eivät elä muilla planeetoilla, vaan toisissa ulottuvuuksissa, joissa on monia toisia maailmoja (osa fyysisiä ja osa ei), jotka toisinaan ovat olemassa rinnakkain meidän maailmamme kanssa, mutta värähtelevät nopeammin. Olemme usein täysin tietämättömiä toistemme maailmoista. Toisten maailmojen kehittyneemmät tahot ovat tulleet meistä tietoisiksi ja käyvät usein tarkkailemassa meitä. Tätä varten heidän täytyy hidastaa värähtelyään. Sen suorittamista ja ylläpitämistä on kuvailtu kivuliaaksi. Näin ollen ihmisten astumisella noihin ulottuvuuksiin voi olla päinvastainen vaikutus. Värähtelytasoamme kiihdytetään, ja sitä täytyy hidastaa palatessa.”

Tämä on monipuolista ja yksityiskohtaistakin tietoa tässä kirjassa. Cannon esittelee jokaisen tapauksen aluksi hypnoosiregressioon tulleen ihmisen ja vähän hänen taustaansa. Hypnoosisessiot paljastavat pikkuhiljaa lukijalle yhä värikkäämmän oivalluksen kvanttisesta universumista. Lukija, jolla on omakohtaisia rajatiedollisia kokemuksia, löytänee kokemuksista tuttuja elementtejä. Seuraavan lainauksen asiasisällön on saattanut useampikin hengentien kulkija saada todentaa todeksi omassa kokemuskentässään. Etenkin läheisessä suhteessa olevien ihmisten välillä syntyy usein ylimaallinen oivallusten kenttä. Tämän kentän kautta myös yhteys intuitioon ja maan ulkopuoliseen älyyn vahvistuu;

”Kehittyneemmät ihmiset tietävät, että kyse on muustakin kuin vain ajatuksesta: ”Mitä oikein tapahtui? Heillä on aisti, koska heidän muut aistinsa ovat kehittyneet korkeammalle. Kehitys- ja koulutustasostaan riippuen he tietävät muutakin kuin pelkät nämä ajatukset. Näissä ihmisissä tapahtuu täysin erilaista informaationsiirtoa. Heidän tietoisuutensa ja sähkömagneettinen kenttänsä sekä heihin virittyneet värähtelyenergiat mahdollistavat heille täysin uudenlaisen tavan tietää ja oppia.”

Dolores Cannonin kirjoja lukiessa korostuu tunne siitä, kuinka kaukana ihmiskunta onkaan älyllisesti ja solullisesti ja ennen kaikkea rakkaudellisesti moniulotteisen universumin sivilisaatioista. Samalla korostuu ihmiskunnan järjetön toiminta, jota toinen toistaan hullummat egot huijaavat uskomaan kestämätöntä totuutta.

”Valvojissa” tulee esiin useampaakin otteeseen ääni, joka saattaa olla lukijalle tuttu omista kokemuksistaan. Ainakin minulle ja eräille tuttavilleni kirjassa kuvatun kaltainen korkea, suriseva ääni, joka kuuluu ennen siirtymistä johonkin tilaan, pois tästä kolmiulotteisuuden maailmasta, on tullut tutuksi. Aivan kuten kirjassakin tuodaan ilmi, ääntä on vaikea kuvailla maallisin termein. Eräs pieni tuttava lapsi kuuli tuon äänen seuratessaan ufon lentoa automme vierellä ja kuvaili hyvinkin tarkkaan mitä erilaiset värit aluksessa tarkoittivat. Kyseinen ufo, kuten kyseiset äänetkin, olivat havaittavissa vain toisella ulottuvuudella.

Timo Teide

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valvojat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!