25,00  sis. alv.

Mestari Hilarionin viisautta 4
Erkki Lehtiranta

Kustantaja Smiling Stars, 2012
256 s.

Ultran Kirja-arvostelu:

Sanani eivät kykene riittävästi kiittämään Erkki Lehtirantaa, Mestari Hilarionia ja kaikkia niitä muita universumin tahoja ja olevaisuuksien muotoja siitä, että olen saanut tässä ajassa ja paikassa ravita sieluani, sydäntäni ja mieltäni tämän mestariteoksen äärellä.

Jo vuosia olen janonnut tietoa, uinut syvissä mietteissä, lukenut maapallomme eri kulttuurien filosofioita, näkemyksiä ja kosmologioita vain ymmärtääkseni tätä kaikkeutta. Olen yrittänyt ymmärtää kaikkea sitä, miten nämä olevaisuudet toimivat keskenään tässä maailmankaikkeudessa, ja tämä maailmankaikkeus omassa maailmassani. Leikkisästi olen heittäytynyt selälleni yötaivaan alle ja mietiskellyt kaikkia näitä ulottuvuuksia, olevaisuuksia, monimuotoisuutta ja elämän ihmeellisyyttä, uniaikaa ja unikuvia. Täällä on niin paljon, ja niin paljon tahtoisin tietää, nähdä ja ymmärtää, muistaa. Voin sanoa puhtain sydämin tämän kirjan avartaneen maailmaani. Jotain ihmeellisen iloista ja kosmista tapahtui syvällä sisimmissäni lukiessani tätä kirjaa. Jokin rakkaudellinen voima loi sähköä hermojärjestelmiini ja avasi energioitani niin monessa mielessä, kaiketi monella tasolla, että ymmärtäisin ja näkisin paremmin.

Pilke silmäkulmassa voisin sanoa tuon ihanan universumin leikkivän kanssani, koska tämä kirja eksyi käsiini. Erkki Lehtirannan ja Mestari Hilarionin opastamana sukelsin universaalien lainalaisuuksien maailmaan. Ja mikä maailma tämä onkaan! Kaikkea sitä mitä olen janonnut, kaikkea sitä mitä olen mietiskellyt, kysellyt ja ihmetellyt. Ajatukseni sekoittuivat uusiin mietteisiin, ja yhdistyessään ne saivat aikaan niin rauhallisen kauniita uusia sävyjä, että sieluni ja sydämeni lepää ihmetellen ja rakastaen tätä mahtavaa maailmankaikkeutta uusin, ennen näkemättömin värein, hymyillen niin leveästi että poskia pakottaa.

Maailmankaikkeus oli todellakin kuullut hiljaisen mietiskelyni ja toi minulle ystävällisesti oppaan universumin lakikirjaan. Kirjassa on mm. 12 eri osaa, jotka käsittelevät kaikki jotakin tiettyä universumin lakia ja niitä ovat: manifestaatio, heijastus, karma, pysyvyys, vastakohtainen ilmaisu, syklit, ajatus, rakkaus, auttaminen, puhe, symbolit ja kehitys. Jokainen näistä kappaleista sisältää lisäksi uskomattoman arvokkaita ja tehokkaita meditatiivisia harjoituksia, jotka toimivat sellaisenaan, mutta myös antavat inspiraatiota monenlaiseen henkilökohtaiseen mietiskelyyn ja sisäiseen kasvuun. Kirjassa ei pelkästään keskitytä yksittäisiin universumin lainalaisuuksiin, vaan myös siihen, kuinka nämä kaikki ovat tavalla tai toisella yhteydessä keskenään ja niin ikään vaikuttavat toisiinsa.

Tämä on kirja kaikille niille, jotka ovat ikinä halunneet syvemmin ymmärtää tätä suurta kaikkeutta henkisin silmin ja myös opetella rakentavasti käyttämään kaikkia näitä lainalaisuuksia, lisätäkseen yleistä hyvinvointia ja rakkautta niin omassa elämässään kuin koko maailmankaikkeudessa. Yhtälailla kuin tämä teos kertoo universaaleista laeista, se kertoo myös voimasta, jota on meissä kaikissa, ja kuinka tuota voimaa me elämässämme toteutamme aivan jokaisena hetkenä. En kykene tarpeeksi kehumaan kirjaan sisällytettyjä henkisiä harjoituksia ja kaikkia niitä yhteyksiä, joita näiden avulla on mahdollista luoda sielunoppaiden, auttajien ja enkeleiden kanssa, että voisi oppia universumin olevaisuuksista suoraan valon lähteestä, heidän hellässä ja rakkaudellisessa ohjauksessaan. Toivon, että tämä kirja löytää tiensä jokaisen käsiin ja sydämeen.

Clare Gardiner

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Universaalit lainalaisuudet ja henkinen kehitys – hyvän elämän käyttöohjeet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!