Ultra

Ale!

10,00  sis. alv.

Sami Laitala, Marko Repo

190 s.

Ufotutkimuksen vuosikirja 2001  

Suomen Ufotutkijat ry. 2001 190 s.

 

Otteita Timo K. Toikan kirja-arvostelusta

Suomen Ufotutkijoiden uutteroinnin tuloksena meillä on tuore ja tiivis vuosikirja 2001.

Ufotapahtumiltaan hiljaiseksi mainittu vuosi 2000 ei kuitenkaan ole estänyt koostamasta monipuolista aineistoa muustakin kuin pelkistä havainnoista, joiden selkeä luokittelu auttaa jäsentämään vaikka omia kokemuksia. Alkuosa tarjoaa esimerkkejä esittelystä, arvioinnista ja luokittelusta. Varsinaisesti hohdokkaita havaintoja ei oikein lukijalle ole – kokijoilleen paremminkin.

Raportin tuoreudesta ja toimitusvalmiudesta kertoo ufotapahtumista viimeisimmän, Pohjoisen valon kesäkuisen Pudasjärven konferenssin ehtiminen raporttiin. Itse raportti ilmestyi tarkalleen 3 kk myöhemmin Lautsian Ufopäiville. Puuhahenkilöt ovat ajoituksen mestareita. Hengen ja tiedon messutkin lokakuussa saavat takuutuoreen tuotteen.

Ufokokemus sinänsä ei näytä olevan niin iso ongelma kuin sitä seuraava jälkipuinti. Jollet ole täysin varustettuna, optikon ja psykologin lausunnoin kohtaamaasi vastassa, voit yhtä hyvin olla uskomatta näkemääsi. Toisen käden tietäjät kertovat, mitä kaikkea näit. Ja luonnontiede ottaa tutkittavakseen vain fyysisiä havaintoja…

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Uforaportti 8- Millenniumin ufot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!