Ultra

30,00  sis. alv.

Inside Flame / Timo Tahvanainen
306 s.

Kustantaja Mediaosuuskunta Shadow Camera, 2018

Eräänä iltana nuori poika nukahtaa yhdessä kaksoissiskonsa kanssa. Siitä alkaa heidän unimatkansa Maahan. He syntyvät ihmisiksi tälle planeetalle ja elävät tavallista elämää 15-vuoden ikään saakka, jolloin heidän henkinen heräämisensä alkaa. Tuolloin he alkavat saamaan välähdyksittäisiä muistitakaumia siitä, keitä he todella ovat ja miksi he ovat täällä Maan päällä. Tästä alkaa vuoropuhelu tuolla unimatkalla olevan ja nyt jo aikuisen miehen kehossa elävän nuoren Eleandilin sekä hänen korkeamman tietoisuutensa välillä. Tuo korkeampi tietoisuus opettaa hänelle tavallisesta ihmistiedosta suuresti poikkeavan kertomuksen maailman luonteesta ja elämän tarkoituksesta.

 

Ultran kirja-arvio (Ultrasta 12/2019):

Toivon sydämestäni, että saan välitettyä teille, Ultra-lehden lukijat, edes pisaran siitä tietomäärän laajuudesta ja inspiraatiosta, jonka tässä kirjassa onnekseni kohtasin.

Monia meitä Ultra-lehden, rajatieteen ja henkisen kirjallisuuden kuluttajista ohjaa loputon jano ammentaa uusia näkökulmia, uutta tietoa, laajentaa omaa horisonttia jokaiselle henkilökohtaisesti tärkeistä tai mielenkiintoisista aiheista.

Ensimmäisten lukujen jälkeen tiesin osuneeni tiedolliseen kultasuoneen ja koen rikastuneeni tästä suunnattomasti. On tavattoman virkistävää löytää uusia näkökulmia tästä kosmisesta tanssista, jota kutsumme elämäksi maan päällä, ja siitä suuresta matkasta henkenä läpi unien ja eri elämien. Vuosikausia sitten aloitin henkilökohtaisen tutkimusmatkani rajatieteen ja henkisyyden aihealueiden äärelle. Olen kahlannut läpi rajatieteen kirjallisuutta, tutkinut suurella mielenkiinnolla eri alkuperäiskansojen ja eri kulttuurien kosmologiaa ja tarustoja, uskomusjärjestelmiä, shamanistisia maailmankuvia, henkisiä teorioita ja suuntauksia. Olen yrittänyt ymmärtää maailmaamme, sen henkistä puolta, energioita, meitä ihmisiä, mieltämme, sieluja ja sieluamme. Henkiä ja henkeämme. Tätä elävää rakasta planeettaamme, kaikkine sen eri olentoineen ja kaikkea, mikä on rajan tai verhon toisella puolella sekä kaikkia niitä äärettömiä vaihtoehtoja, joita sieltä voi löytyä, multiversumia. Ja sitä mitä ihmettä me täällä oikeastaan teemme ja kuinka kaikki liittyy jollakin tavalla toisiinsa? Voitte varmasti alkaa ymmärtää sitä innostumisen määrää, jonka koen, kun sukellan tämän teoksen myötä suoraan asian ytimeen, erään lähteen äärelle, erään maailmankuvan kertojan äärelle, joka on kirjan päähenkilö Eleandil.

Eleandil käy omasta maailmastaan unimatkalle. Tällä matkallaan hän reinkarnoituu maaplaneetalle, syntyy tänne, tähän aikaan ja paikkaan. Hän elää elämäänsä normaalisti, kunnes keski-iän kynnyksellä herää lopullisesti ja havahtuu täysin muistamaan alkuperänsä ja löytää tiensä omaan korkeampaan tietoisuuteensa. Tämä tarina on keskustelu kirjailijan ja korkeamman tietoisuuden välillä.

Kun materialistinen maailmankatsomus ei enää riitä, alkaa henkinen herääminen, tietoisuuden evoluution suurenmoinen matka. Tämä kirja kertoo henkisestä heräämisestä, havahtumisesta, muistamisesta. Matkasta kohti maailmankaikkeuden ymmärtämistä korkeammalta tietoisuuden tasolta. Kirja kertoo tietoisuuden laajenemisesta ja miten me yksilöinä muutumme, kun tämä alkaa meissä tapahtua. Sisimmästämme löydämme tien alkulähteelle, se on meille kaikille mahdollista, kun haluamme siihen tutustua. Teos on kartta ohjeineen, kuinka meistä jokainen voi avata oven kohti korkeinta tietoisuutta, olla tietoisesti yhdessä jumalkipinän kanssa oman henkensä kanssa, joka on alati yhteydessä alkulähteeseen. Tätä karttaa tulen itsekin tarvitsemaan, sillä minulle jäi niin useita kysymyksiä, että haluaisin niin mieluusti jumalkirjaston äärelle, luonnon muistin äärelle hakemaan vastauksia mieltäni askarruttaviin mysteereihin, kaikkiin niihin.

Ei teos silti pelkästään keskity yksilön tietoisuuden kehittymiseen ja sen vaiheisiin. Myös kollektiivinen tietoisuuden evoluutio, ihmiskunnan tulevaisuus, Maa-planeetan tulevaisuus on osa kirjan aiheista, eikä se jää tähän.  Korkeamman tietoisuuden keskusteluissa käydään läpi uskomaton määrä informaatiota. Moniulotteinen mieli, egon maailma, Maya-harhan maailma. Keskusteluja Jumalasta, alkulähteestä, energian liikkeistä, näkymättömästä maailmasta, reinkarnaatiosta, karmasta, sielun matkasta kaikkeudessa. Muista maailmoista, mahdollisuuksistamme kosmisella matkallamme ja monista valinnoistamme tällä tiellä. Henkisistä olennoista, Äiti Maan yhteydestä, mystisistä kokemuksista ja hengen metamorfoosista. Tässäkin vain pintaraapaisu, vuoren huippu, teoksen monista kiehtovista aiheista. Tähän sinun täytyy tutustua itse, jos tunnet siihen vetoa. Voin luvata, että et tule pettymään.

Tämän kirjasarjan jatko-osia odotan nyt kuin kuuta nousevaa. Toivon todella, että trilogian muut osat ilmestyvät pian. Kirjailijalle toivon kaikkein parasta omassa työssään. Toivon myös, että sinä, hyvä Ultra-lehden lukija, koit edes pienen pisaran inspiraatiostani, jonka itse koin lukiessani tämän teoksen, ja löydät tämän kirjan äärelle. Ja kun aika on oikea, tutustut itse alkulähteeseen. Maailmamme tarvitsee sitä nyt. On aika herätä ja muistaa.  Luvassa on häkellyttävä matka vielä tulevienkin teosten teemoissa.

Kiitos tähänastisista näkemyksistä, Inside Flame!

Clare Gardiner

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tietoisuuden evoluutio – Unimatkalla trilogian 1. osa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!