Ultra

26,00  sis. alv.

Varasto loppu

– Sensaatiopaljastus korona-ajan vaietusta salaisuudesta

Saku Mättö

238 s.

Kustantaja Love & Light, 2022

 

Valtamedioissa sensuroituja näkökulmia koottuna yksiin kansiin. Kohua herättäviä väitteitä, lue omalla vastuulla!

 

Takakannen teksti:

Suuri osa nyt koronarokotteen nimellä meihin injektoitavasta teknologiasta on peräisin Yhdysvaltain ja Kiinan armeijan laboratorioista. Voitaneen puhua Darpa-teknologiasta. Tuon perustan päälle rakentavat yksityiset tahot, joita joko sotilasbudjetti tai maailman raharikkaat tahot rahoittavat, ja joiden tulot keräävät lääkefirmat

Teknologiat, jotka nyt ovat käytössä nk. rokotteissa ovat bioteknologia ja nanoteknologia, joiden perimmäinen tarkoitus on ihmisen muuttaminen transhumanistiseksi, osaksi langatonta internetiä.

Miksi Suomen lehdistö ja valtamedia ei puhu tästä mitään? Voiko tällaisiin hurjiin väittämiin edes luottaa, nehän ovat silkkaa salaliittoteoriaa!

”Olen tämän kirjan teossa pitänyt päämääränä nopeutta ja kansantajuisuutta sekä lähdeviitteitä, joilla todistaa kirjassa kerrottu. Olen myös keskittynyt kertomaan vain valtamedian kertomatta jättämää ja siksi kirjan sanoma on mutkat suoraksi -mainen ja se on ollut tietoinen valinta”, toteaa kirjan kirjoittaja.

Tappava annos? -kirjan tarkoitus on herätellä jokaisen itsellisesti ajattelemaan. Kirja ei esitä väitteitä, vaan se esittää lähteiden valossa vain muiden lausumaa. Nuo lausujat ovat alansa huippuja lääkäreitä, fyysikkoja, juristeja ja muita asiantuntijoita.

Kirjan teon myötä on käynyt myös ilmi aikakauden muutos. Perinteiset lääketieteelliset tutkimukset ja blogikirjoitukset ja sanomalehtiartikkelit ovat luonnollisesti edelleen kirjoitettua tekstiä, mutta hyvin suuri osa lähdemateriaalista on nykyään videota, kuten viitteistä ilmi käy. Uutta uutisoitavaa tulee tänä päivänä paljon yksittäisiltä ihmisryhmiltä, jotka luovat Telegram-kanavan, johon uutisointia lähettävät. On löydettävä oikeat kanavat, jos haluaa pysyä ajan tasalla, kuten vuoden 2004 tsunamin yhteydessä huomattiin. Mutta samalla on myös joutunut huomaamaan, että Googlen sensuuri YouTubessa on todellista. Moni lähdevideo ei enää löydy sieltä, vaan ainoastaan muista palveluista kuten Rumble, Brighteon, Odysee jne.

 

Kuva Saku Mätöstä 2000-luvun alussa. copyright Ultra-lehti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tappava annos?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Varasto loppu

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!