Ultra

28,00  sis. alv.

Varasto loppu

Mary C. Neal

– Lääkärin hämmästyttävä kertomus omasta kuolemastaan, taivaasta, enkeleistä ja uudesta elämästä

214 s.
28 e

Kustantaja Basam Books Oy, 2013

Tämä kertomus muuttaa elämäsi!
Myyntimenestykseksi noussut Taivaaseen ja takaisin on tositarina lääkärin hämmästyttävästä matkasta tuonpuoleiseen. Kirjan kirjoittaja Mary C. Neal hukkui kajakkionnettomuuden seurauksena ja päätyi taivaaseen, mistä hänet kuitenkin ohjattiin takaisin maan päälle huolehtimaan perheestään ja hoitamaan kesken jääneitä tehtäviään.

Traaginen onnettomuus oli Nealille suuri lahja, jonka ansoista hän sai enkeleliltä vastauksia tärkeisiin kysymyksiin ja oivalsi elämän perusasiat uudella tavalla: usko muuttui tiedoksi ja toivo todellisuudeksi.
Emme ole koskaan yksin. Enkelit ovat kaikkialla ympärillämme, ja ne pitävät meistä huolta, opastavat polullamme ja ohjaavat meitä elämän käännekohdissa. Voimma siis elää elämämme iloisina ja kiitollisina, korkeampaan ohjaukseen luottaen.

Mary C. Neal on ortopedinen kirurgi. Hänen kokemuksensa herätti laajasti huomiota amerikkalaisessa mediassa. Neal on toiminut järjestöaktiivina ja kirkon vanhimpana, ja hän on perustanut poikansa Willie Nealin nimeä kantava ympäristönsuojelurahaston. Neal asuu perheensä kanssa Wyomingissa Yhdysvalloissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Taivaaseen ja takaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Varasto loppu

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!