Ultra

25,00  sis. alv.

Erkki Lehtiranta & Leena Niemelä

Smilings Stars 2007
243 s.

Poimintoja Tuula Pelttarin kirja-arvostelusta

Klassikkokirja Flower Essende and Vibrational Healing on ollut pohjamateriaalin keruussa tärkeä. Frantsilan Yrttitilan Virpi Raipala–Cornier on myös tunnettu kukkaisuutteiden tuntija.
Yhteistyö suomalaisten kukkaterapeuttien kanssa on ollut laajaa, ja kurssilaiset ovat saaneet omia oivalluksiaan ja vinkkejä. Tällä hetkellä kukkauutevalikoima käsittää peräti 700 valintamahdollisuutta.
Kirjan kuva-anti on mahtava, kukkien sanoma suorastaan pompahtaa silmille ja vaatii huomionsa.
Suomessa pitäisi pian tapahtua jotakin, jotta ainutlaatuinen kukkaisaarteemme säilyisi tulevissa myllerryksissä. Ei kulune kauankaan, kun Suomesta tai pohjoismaista voisi muodostua omanlaisensa vilja-aitta ilmastonmuutosten seurauksena.

Kirjan sisältö on jaettu Kiitoksiin, Hilarionin esipuheeseen, Kirjan lähtökohtiin, Värähtelylääkintään. Kolmannessa osassa on luetteloitu 50 suomalaista kukkauutetta vaikutuksineen – monia kukista pidetään jopa haitallisina rikkaruohoina, jotka pyritään kitkemään pois.
Lupiini on monelle suoranainen kirous, sen enimmäkseen violettinen loisto halutaan tappaa häiritsemästä autioita alueita teiden varsilla. Kaipaamme ahomansikkaa, mutta niitämme ne pois ns. tärkeämpien kohteiden takia. Ketoneilikka kirjavoitti lapsuuteni kangasmaisemia kuten mäkitervakkokin. Maariankämmekän himmeä hehku metsän salaisissa paikoissa nostatti oudon tunteen, kielon tuoksua kaipaan.
Sini- ja keltavuokkojen matot kattoivat aikoinaan metsäpolkumme kumpareita, mutta nyt raiskattu metsä on telonut kaiken alleen. Ja missä ovat ruiskaunokkipellot? Tämän päivän lapsi ei enää näe sinistä loistoa, viljan kultaa ja taivaan poutapilvien värisyttävää yhdistelmää ja harvaan ovat menneet lumpeidenkin ja ulpukoiden esiintymät.

Neljäs osio kertoo kukkauutteiden tekemisestä ja käytöstä, itse uutteiden teosta, valinnoista ja miten kehittyä kukkaterapeuttina. Löytyy vinkkejä värähtelyuutteiden käyttöön sekä uutteiden vaikutuksia haittaavista ja voimistavista tekijöistä. Viides osio kertoo värähtelyuutteista.
Tietoa on chakroista, hienokehoista ja meridiaaneista, ja liitteessä 1 mainitaan syötävät kukat ja etelän hedelmät sekä kerrotaan eritoten hedelmien henkisestä puolesta, mikä varmaan on monella hukassa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suomen luonnon valkoista magiaa – Mestari Hilarionin viisautta 1”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!