Ultra

Ale!

19,00  sis. alv.

Varasto loppu

Kari Kaipainen

Tammi 2014
185 s.

KIRJA, JONKA SISÄLTÖ PUHUTTELEE

Ruoan sielu ja alkuperäisyys yhdistyvät käytännön ammattimaisuuteen, palkitun luomuyrityksen SunSpelt Oy:n, ”spelttimestari” Kari Kaipaisen tuoreessa keittokirjassa, jossa alkuvilja speltti tuodaan jokaisen kotikeittiöön suomalaisten keittiömestareiden voimin.

“Helsinki Food Company toteutti taidokkaasti reseptit neljän vuodenajan hengessä aidoista raaka-aineista luettavaan ja kaikille ymmärrettävään muotoon.”, kertoo Kaipainen.

KOTIMAISET ASIANTUNTIJAT

Chefeinä toimivat Teresa Välimäki, Sasu Laukkanen, Kira Åkerström-Kekkonen, Maija Silvennoinen, Joonas Hämäläinen, Arto Rastas, Heikki Ahopelto, Tero MäntykangasJarmo Pitkänen ja Kari Kaipainen.

Sanna Peurakoski on loihtinut kirjaan raikkaan ja laadukkaan kuvituksen, jossa luonnollisuus ja kirjan viesti välittyvät herkullisesti lukijalle.

ALKUPERÄISTÄ, PUHDASTA JA LUONNOLLISTA

Yhteistyö ja positiivinen henki aidolla tahdontilalla saa aikaan uusia ja kiinnostavia näkökulmia myös ruokakulttuuriimme. “Vuoden kestänyt haastava projekti oli hieno kokemus ja osoitus siitä, että huippukeittiö voidaan ymmärrettävästi tuoda lähelle jokaista ihmistä.”, iloitsee Kaipainen.

Tammen kustantama kirja on tehty meille kaikille rakkaudesta ja intohimosta hyvään ruokaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Speltillä luonnollisesti parempaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Varasto loppu

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!