Ultra

25,00  sis. alv.

White Eagle

Käännös Raija Liisa Rintasaari
2008
170 s.

25 e

Raija Liisa Rintasaaren kääntämä ja kustantama kirja ”SIELUN POLKU VALOON” kertoo viisaan henkioppaan White Eaglen opetuksista, jotka hän on antanut Grace Cooken välityksellä 1900-luvun alkupuolella.

White Eaglen opetusten inspiroimana on vuosikymmenien saatossa perustettu maailmalaajuinen ”White Eagle – perhe”, jonka päämaja on Englannissa.

Kirjan keskeinen sanoma on meille, että olemme kolmen osan, kehon, sielun ja hengen kooste. Keho sitoo meidät maahan ja aikaan, sielu kehittyy meissä elämiemme aikana ja henki on side lähtökohtaamme Jumalaan. Meihin on puhallettu henki ja päämäärämme on palata alkujuurillemme Jumalan luo, valoon.

Matka on pitkä ja kivinen koska sidonnaisuutemme maahan on vahva. Suuri osa ihmisistä on niin kehonsa vallassa, ettei lainkaan tiedosta sielunsa kehitystehtävää ja olevansa henkiolento, jumalallinen kipinä.

Kun tietoisuutemme tehtävästämme syntyy ja etenee, alkaa kehitys, vähäinen valo syttyy meissä, joka oppimisen ja vihkiytymisten kautta johtaa Kristus tietoisuuteen ja elämän rikkauden tajuamiseen.

White Eagle on ymmärtäväinen henkiopas, antaa anteeksi puutteellisuutemme ja kehottaa meitä antamaan anteeksi. Oikeutta tuomita ei ole, koska emme tunne rikkomusten taustoja. Kaiken voiman keskus on sydämen rakkaus, joka on samalla päämäärämme ja Jumaluus.

Kirjan henki on kokonaisuudessa huokuva rakkaus. Älyä ja ymmärrystä arvostetaan täällä maan päällä, mutta se ei johda päämääräämme henkisellä tiellä.

Kriittinen mieli toteaa, että ollessamme älyn vallassa rakkauden ruusu ei pääse täydellisesti kukkimaan. Vapautuminen aineellisen laatutason arvostamisesta helpottaa hengelliseen laatutasoon pääsemistä. Symboliikka on kiteytettyä runoutta, mysteerit ja vihkimykset portaita nousemiseen. Tasapainoinen kasvaminen on ihmisen syvä tehtävä ja ongelma.

Korkealaatuisia henkiopettajia on viime aikoina saatu lukuisia. Vahvistaako tämä sitä viestiä, että olemme kynnyksellä, jossa uudenlainen aika on murtautumassa esiin? Ihmisen vaellus ajassa on kovin lyhyt ja niinpä emme tämän inkarnaation puitteissa läheskään aina voi saada vastauksia perimmäisiin kysymyksiimme.

Elämämme täällä on kiehtova kokemus ja White Eaglen kirja antaa siihen muinoista intiaanikulttuuria korostavan hienon lisäsävynsä.

 

Bey Heng

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sielun polku valoon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!