Ultra

27,00  sis. alv.

Varasto loppu

Sven-Olof Jakobsson

175 s.

SJ-Kustannus, 2009

 

Monet pelkäävät esimerkiksi kuumetta, mutta onko pelko aiheellinen? Kuume on joka tapauksessa jotain, josta hallitseva lääketiede usein haluaa päästä eroon mahdollisimman pian kemiallisten lääkkeiden avulla. Tämän uskotaan olevan nopein tie terveyteen, vaikka terveys, paraneminen ja sairaus suurelta osin ovatkin melkoinen arvoitus tieteelle, lääkäreille ja monille muille. Sven-Olof Jakobsson neuvoo kirjassaan mm., ettei kuumetta ei saa pyrkiä parantamaan lääkkeillä. Koska kuume itsessään on parantava lääke, olisi se yritys tuhota paranemistapahtuma. Kuumeen on edettävä luonnollisesti, mutta sitä on tietenkin käsiteltävä oikealla tavalla. Itselääkintäoppi opettaa, että luonnon sisäinen parantava voima on yksin vastuussa parantamisesta. Keholla on ominaisuus siirtää ainetta sisäisesti. Millään kehon ulkopuolella olevalla ei ole tätä parantamisvoimaa. Kirjailijan mielestä riippumatta tämän kovan maailman paineista olisi syytä nöyrtyä ja nähdä rajoittuneisuutemme ihmisinä ja lääkäreinä tällä suunnattoman monimutkaisella alueella, jonka lääkintä muodostaa. Meidän tulisi olla avoimia myös muille mahdollisuuksille silloin, kun hyvin kehittynyt perinteinen lääkintämme ei pääse aivan perille.

 

Virpi Raipala-Cormierin valinta Vuoden Rajatietokirjaksi toukokuussa 2010 oli Sven-Olof Jakobssonin Salainen asiakirja no 4 – Kunnon salat

Valitsin Kunnon salat -kirjan vuoden rajatietokirjaksi, koska se kertoo helppotajuisesti, selkokielisesti ja ytimekkäästi ajankohtaisista asioista, joista jokaisen meistä tulisi tietää oman terveyden ja ympäristön (Suomi, maapallo) takia. Harva nykyaikana tietää miten omilla valinnoillaan voi vaikuttaa terveyteensä – harva vaivautuu lukemaan tuoteselosteita, inci-luetteloita tai edes välittää mitä suuhunsa tai ihollensa laittaa ja mitä niiden tuotanto on vaatinut. Kunnon salat -kirja herättää varmasti jokaisen lukijan ajattelemaan näitä asioita syvällisemmin sekä omaa vastuutaan itsensä, perheensä, yhteisönsä ja ympäristönsä takia. Kunnon salat on ajanhermoilla oleva suomalainen kirja. Kirja täydentää kirjailijan kolmea muuta teosta niin, että ne kaikki yhdessä toivottavasti saavat ihmisen miettimään miten ”kulutushysteria” ja koko maapallomme tila ovat yhteydessä keskenään. Jotain on tehtävä ja muutokset sekä niihin liittyvät teot alkavat yksilöstä!

Virpi Raipala-Cormier

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Salainen asiakirja No 4 – Kunnon salat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Varasto loppu

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!