Ultra

Poissa – Kaikkein salaisimpia sopimuksia ei tehdä ihmisten kesken

20,00  sis. alv.

Markus Lehtipuu

336 s.
Kustantaja
Suomalainen matkaopas, Finnish Guidebooks Oy, 2019

Mies menee kavereiden kanssa oluelle. Hän jättää pöydälle lompakkonsa ja kännykkänsä ja menee vessaan. Hän ei koskaan palaa takaisin.

Tämä on alkuasetelma tarinalle, joka on Markus Lehtipuun ensimmäinen kosminen romaani.

”Tämä tarina oli pakko kirjoittaa. Kehittelin mielessä alkuasetelmaa ainakin viiden vuoden ajan. Tarina pysyi koko ajan samana: Teatteri-ravintola, Pohjoisesplanadi… ja sitten alkaa tapahtua.”

Tarina vie lukijan kahteentoista eri maahan kolmella eri mantereella. Huikean lukukokemuksen aikana käydään tutustumassa selittämättömiin paikkoihin, joihin annetaan uskomattomia selityksiä. Onko tämä kaikki totta? Valokuvin esitellyt paikat ovat kaikki aitoja, ja niissä liikkuvat päähenkilöt kohtaavat yllättäviä tosiasioita, sekä uhkan, joka koskettaa jokaista ihmistä tällä planeetalla.

Miten kirjan päähenkilö kohtaa uhkan, joka tuodaan hänen tietoisuuteensa?

Kirjan nimi on monimerkityksellinen. Jo kirjan päähenkilö on poissa kotoa. Kirja paljastaa, että sen lisäksi, mitä meillä on ympärillämme, myös sillä on erittäin paljon merkitystä, mikä tai kuka on poissa.

Monella eri tasolla liikkuva seikkailutarina paljastaa todellisia paikkoja mutta antaa selityksiä, joista harva on kuullutkaan. Mikä kaikki tästä on totta? Joutuuko lukija saman epäilyksen varaan, mikä kohtaa kirjan päähenkilöä tarinan lopussa?

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Poissa – Kaikkein salaisimpia sopimuksia ei tehdä ihmisten kesken”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!