Ultra

28,00  sis. alv.

Kirja ilmestyi 5.10.!

toim. Boris Brander, Aki Cederberg, Vesa Iitti sekä Jussi K. Niemelä (mukana yli 100 kirjoittajaa)

472 s. kovakantinen

Kustantaja Salakirjat 2023

mukana värikuvaliite

PERTTU HÄKKISEN SOLARFALLINEN ELÄMÄ

Elämänjanoinen kummallisuuksien kartoittaja, rajoja rikkova muusikko, maailmojen yhdistäjä. Filosofian maisteri, palkittu toimittaja ja vastuuntuntoinen perheenisä, joka rakasti resuisia lähiöjuottoloita, eksentrisiä alakulttuurijuhlia ja ihmispsyyken varjopuolia.

Perttu Häkkinen (1979–2018) jätti jälkeensä yhden ihmisen tarpeiksi käsittämättömän laajan ja monivivahteisen elämäntyön paitsi muusikkona Imatran Voima- ja Tähtiportti-yhtyeissä, myös tutkivana journalistina mm. Ylellä, Helsingin Sanomissa ja Long Playssa.

Perttu Häkkinen suhtautui vilpittömällä mielenkiinnolla inhimillisen elämän nyrjähtäneimpiin ja eksentrisimpiin puoliin ja valisti Suomen kansaa mitä eriskummallisimmista elävistä ilmiöistä arkipäivän savuverhon takana aina fetisisteistä salaliittoteoreetikoihin, anarkisteista kansallissosialisteihin ja rituaalimaagikoista paholaisenpalvojiin.

PERTTU HÄKKINENVALONKANTAJA on väkevä ja moniääninen katsaus Perttu Häkkisen elämään, uraan, vaiheisiin ja persoonaan. Kirjassa oman tulkintansa Pertusta ja hänen Suuren Työnsä kirjavista vaiheista esittävät monet julkisuudesta ja alakulttuurista tunnetut hahmot aina Palefacesta Maria Veitolaan, Tauski Peltosesta Edu Kehäkettuseen ja Jouko Pihosta, Taavi Kassilaan, unohtamatta hänen perheenjäseniään, kollegoitaan ja monenkirjavia ystäviään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Perttu Häkkinen – Valonkantaja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!