Ultra

16,00 

Varasto loppu

Yleisön suosikki! 


Alexander Loyd & Ben Johnson

– Paranna 6 minuutissa terveyteen, menestymiseen tai ihmissuhteisiin liittyvän ongelmasi syy

Kustantaja Basam Books Oy, 2012
320 s.
Antikvariaatti Kunto 3,5/5 Muuten hyvässä ordingissa, mutta takakannessa ja etukannessa ihan pientä kynän jälkeä. Ei näy kaukaa.
Kirjan välissä kirjakääre joka on ollut kirjanmerkkinä.

Vuonna 2001 tohtori Alexander Loyd keksi, miten aktivoidaan kehon oma mekanismi, joka poistaa jopa 95 % kaikkien sairauksien ja sairastamisen syistä. Aktivoinnin jälkeen kehon immuunijärjestelmä saa tehdä rauhassa työtään ja parantaa siellä, missä sitä tarvitaan. Loydin löydökset varmennettiin useilla eri testeillä, ja tuhannet ihmiset ovat soveltaneet menetelmää fyysisten ja emotionaalisten sekä esimerkiksi oman työuran ongelmien korjaamiseen. Teoksessa esitellään lisäksi seitsemän elämän, terveyden ja menestyksen salaisuutta sekä kymmenen sekunnin stressinlievitystekniikka.

Alexander Loydilla on tohtorintutkinto psykologiasta sekä luonnonmukaisesta lääketieteestä. Hänen kehittämiään menetelmiä sovelletaan ympäri maailmaa lähestulkoon minkä tahansa fyysisten, emotionaalisten sekä menestykseen tai ihmissuhteisiin liittyvien ongelmien ratkaisemisessa. Tohtori Loyd asuu Tennesseessä vaimonsa ja kahden poikansa kanssa.

Ben Johnson on lääketieteen, osteopatian ja luonnonmukaisen lääketieteen tohtori ja Atlantassa sijaitsevan Immune Recovery Clinic -klinikan entinen kliininen johtaja. Parannuttuaan vuonna 2004 paranemisen avain -menetelmän avulla Lou Gehrigin taudista hän on luennoinut menetelmästä eri puolilla maailmaa.

 

artikkeli Paranemisen avaimista Ultrassa 11-2012>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paranemisen avain”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Varasto loppu

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!