Ultra

22,00  sis. alv.

Marjut Moisala

121 s.

Kustantaja BoD, 2023

 

Ruusulinja, Mystisen Ruusun kosmisen tantran tie, Pyhä Rakkaus, Jeshua perheellisenä mestarina, Maria Magdalena papittarena ja femiinisenä Kristuksena toimimassa yhdessä puolisonsa Jeshuan kanssa…Nämä ovat Marjut Moisalan uuden osin kanavoidun teoksen teemoja.

Jeshua ja Magdalan Maria avaavat parisuhdettaan ja Mystisen Ruusun henkisiä harjoituksiaan, jotka huipentuivat Jeshuan elämäntehtävään eli valokehon luomiseen ja ylösnousemuksen valokoodien siementämiseen ihmiskunnan kollektiiviseen DNA:han.

Ylösnousemus eli kuoleman harhan voittaminen on eräs Vihkimystiemme vihkimyksistä ja tunnettu tuhansia vuosia esimerkiksi muinaisessa Egyptissä nimellä Haudan riitti tai Osiris – Isis -Vihkimys. Jeshua kulki pyhillä paikoilla eri maissa opiskelemassa näitä salaisuuksia ennen, kuin Golgatan tapahtumat demonstroitiin. Hänen sukulaisensa ja puolisonsa olivat hänen tukenaan tässä tärkeässä työssä.

Raamatun kertomukset Jeshuan elämästä ovat vain osa – totuus, suuri osa todellisista tapahtumista on vaiettu. Myös Marian evankeliumia on vähätelty, mutta totuus ei pala tulessakaan, lopulta kaikki tulee julki.

Tule todistamaan matkaa, joka on historian kirjojen mukaan uusi, mutta sydämesi tiesi sen koko ajan!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mystinen ruusu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!