Ultra

Ale!

10,00  sis. alv.

Kanavoijana Anna Berg
Suom. Tuula Elnaggar
Kustantaja Vesa Vuorinen, Vaasa 2003
206 sivua.

Miten maapallo muuttuu paratiisiksi : jokainen valitsee asenteillaan ja teoillaan kohoamisen paratiisiin joko suoraa tietä pitkin tai kiertoteitse vaikeuksien kautta.

Miten Maapallo muuttuu paratiisiksi on yksinkertainen kirja, sillä tuskin missään saa niin ehdotonta, sydämessä luotettavalta tuntuvaa tietoa niin pienessä sivumäärässä. Tie Jumalan luo on tehty helpoksi, vaikka yksinkertaisuus onkin tietyllä tavalla vaikeaa siksi, kun siihen on niin vaikeata uskoa. Pääsiäisen tapahtumista ja vietosta sai lukea tyrmäävää asiaa – Jeesus joutuu kärsimään kahdesti, ristiinnaulitun kuvaa ei saisi käyttää lainkaan, Jeesus ja lammas olisi oikea valinta!

Riemullista oli kokea sielunsa laajentuminen kirjojen luvun jälkeen, humoristista taas todeta, että kun oli kahlannut Jeesuksen opetukset, Miten Maapallo muuttuu paratiisiksi, Johannes Greberin Yhteydessä henkimaailman kanssa, tutustunut Neale Donald Walschin kirjasarjaan Keskusteluja Jumalan kanssa sekä lukenut kaikki Michael Kirjojen kirjat, Urantian ym. niin tiesi tietävänsä, muttei muistavansa tai paremminkin, miten ja mitä kertoa! Yhtä kaikki asenteilla ja teoilla kohoamme paratiisiin suorempaa tai mutkikkaampaa tietä. Ketään ei hylätä. Berg kertoo kirjassa Mestarin saarnoista, maapalloamme valvovasta enkeli Gabrielista sekä tiedon lähteistä. –Tuula Pelttari

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Miten maapallo muuttuu paratiisiksi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!