Ultra

15,00  sis. alv.

Saara Nousiainen

279 s.
Kustantaja
Allan Kardecin opin ystävät, 2020

Kirjassa käsitellään kysymyksiä, jotka ovat keskeisiä paraikaa meneillään olevassa planetaarisessa muunnosvaiheessa. Se on hieno tietopaketti esitellessään kymmeniä tiedemiehiä, tutkijoita ja insinöörejä ja heidän tutkimuksiaan sielun kuolemattomuudesta ja siihen kytkeytyvistä teemoista.

Kirjassa Saara Nousiainen lähesty rohkeasti mutta tieteeseen pohjautuen Raamattuun, Jumalaan, kristinuskoon, ateismiin, rukouksiin, tauteihin ja moniin muihin aiheisiin liittyviä, päivityksen tarpeessa olevia aiheita.

Nämä päivitykset yhdistävät uskon ja järjen toisiinsa, mikä rauhoittaa meitä Jumalan ja elämän edessä, kasvattaa ymmärrystämme ja toivoamme ja auttaa meitä tämän vaikean siirtymävaiheen koettelemusten yli.

 

Saara Nousiainen syntyi Suomessa, mutta hänen perheensä muutti Brasiliaan, kun hän oli vielä vauva. Aina siitä lähtien kun hän oppi lukemaan hänen ja sisarusten velvollisuuksiin kuului lukea päivittäin muutama luku Raamattua.

Jotkin Vanhan testamentin kohdat herättivät hänen uteliaisuutensa, kun jotkin toiset taas kauhistuttivat. Kun hän oli yhdeksän tai kymmenen ja kuunteli isänsä ja muiden pastorien saarnoja, hän

ihmetteli: Miksi Jumala, joka on niin oikeudenmukainen, hyvä ja kaikkivaltias, panee ihmiset syntymään niin erilaisiin olosuhteisiin: niin monet äärimäiseen köyhyyteen ja kurjuuteen vailla mahdollisuuksia elämässään ja toiset taas keskelle rikkautta ja yltäkylläisyyttä? Miksi hän luo yhdet älykkäiksi tai lukemattomin tavoin taitaviksi, toiset vaille älyä ja taitoja; yhdet terveiksi ja täydellisiksi ja toiset sairaalloisiksi, sokeiksi, kuuroiksi, raajarikoiksi jne.? Mutta Raamattu sen paremmin kuin pastorien saarnatkaan eivät antaneet hänelle uskottavia ja hyväksyttävissä olevia vastauksia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mitä tapahtuu elämän jälkeen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!