Ultra

24,00  sis. alv.

– Uskonnollis-meditatiivisen tiedon uudelleen elpyminen

Karla Löfgren

336 s.

Kustantaja Basam Books, 2022

 

Meditaatio parantaa särkyneen sydämen ja opettaa hallitsemaan mieltä. Se auttaa vaikeissa tunteissa, riippuvuuksissa, yksinäisyydessä ja päämäärättömyydessä. Terapeuttisin ja tehokkain on mielen tekniikan ja henkisyyden yhdistelmä. Tällainen meditaatio tarjoaa myös valoisamman vaihtoehdon perinteiselle, näkökulmaltaan rajoittuneelle uskonnollisuudelle.

Meditaatioraamatun jännittävä kattaus eri uskontopiirien menetelmiä, joista ei ole ennen suomeksi kuultu, avaa mielikuvitustamme meditaation psykologisille ja sosiaalisille mahdollisuuksille. Uskontojen taustalta löytyvä universaali hengellinen totuus tavoitetaan ja koetellaan omakohtaisesti meditaation avulla. Sen avaama ekologinen ja rauhanomainen elämäntapa voisi pelastaa myös koko planeettamme.

”Yli kolmesataasivuisen teoksen joka aukeamalta löytyy lauseita, jotka haluaisi tallettaa sielunsa sopukoihin, joten meditaation perinteistä eri kulttuureissa kiinnostuneen kannattaa tämä kirja hankkia hyllyynsä.” (Marja-Liisa Torniainen, Kulttuuritoimitus 22.7.2022)

Mistä löytyy yhteys Jumalaan? Mielen hiljaisuudesta, vastaavat Anni Pesonen ja Karla Löfgren - Kirkko ja kaupunkiKulttuurin tutkija (FM), sosionomi, diakoni, kriitikko ja toimittaja Karla Löfgrenin edellinen teos Usko, toivo, rakkaus, meditaatio (Basam Books 2021) kertoi pluralistisesta uskontoteologiasta eli kaikkien uskontojen yhdenvertaisesta hyväksymisestä mahdollisina teinä ”valaistumiseen” – tai selviytymiseen elämän haasteista, joita tässä kirjassa käsitellään myös aktiivisuus- ja tarkkaavaisuushäiriön ja autismikirjon näkökulmasta.

Karlan artikkeli Ultrassa 11-2021: Uskonnollinen pluralismi on tulevaisuuden hengellisyyttä s. 26-30

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Meditaatioraamattu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!