Ultra

Ale!

15,00  sis. alv.

Lee Carroll

Rosedale Books 2007
159 s.

Satumaisia opetuksia Kryonin tapaan

Virkistäviä ja moniulotteisia tarinoita, joiden syvyys avautuu oivaltavalle lukijalle. Satumaisuudestaan huolimatta tämän Kryon kirjan tarinat pureutuvat syvälle ihmiselämän luonteeseen. Samanaikaisesti ne ovat kauniita ja opettavaisia satuja.

Kuinka virkistävää onkaan lukea näitä pikku tarinoita, etsiä symboliikkaa ja moniulotteisuutta niiden yksinkertaisuudesta. Tarinoiden luonne sopii mainiosti luettavaksi ”satu per päivä” periaatteella. Lukemisen jälkeen omia oivalluksiaan voi vertailla kirjoittaja Lee Carrollin jälkipuheenvuoroihin. Hän on kommentoinut jokaista kirjan tarinaa erittäin avartavasti. Välillä Leen jälkikirjoitukset tuntuvat nousevan itse tarinaakin merkittävimmiksi, ne saattavat paikoin olla jopa pidempiä kuin edeltävä tarina.

Tämä kirja on kaunis. Taidokas värikuvitus taiteilija Pax Nidorfin teoksilla tukee kirjan verbaalista sanomaa.

”Rakas Jumala, mitä sinä haluat minun tietävän?” Saatat kokea oivaltamisen riemua, saatat nauraa itsellesi rakastavaa ja hyväksyvää naurua lukiessasi tarinaa äidistä ja vauvasta, jossa enkeli antaa vauvalle hetkeksi kyvyn puhua niin kuin aikuinen puhuu ja esittää ”tärkeitä” kysymyksiä. Oivallus tarinan nerokkuudesta esitetään kertomuksen jälkeisessä kommenttiosuudessa.

Nämä tarinat, joiden henkilöt ja tapahtumat ovat pääosin vertauskuvallisia, innoittavat lukijan pohtimaan omaa elämäänsä, kohtaloaan ja valintojaan. Valtava, ehdollistamaton rakkaus on sanoma, jonka Kryon tämänkin kirjan kautta meille välittää. Kryonin kirjoista tuttu ajatus, ”asiat eivät aina ole sitä miltä ne näyttävät” konkretisoituu näiden kertomusten valossa.
Timo Teide

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kryon Kirja 4 – Kryonin tarinoita”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!