Ultra

Kristalli-ja Indigoenergiat - ja kokonaisvaltainen tasapaino

37,00  sis. alv.

Anni Sennov

213 s.
Kustantaja Good Adventures Publishing 2013

Kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino on kokoomateos ja päivitetty versio kahdesta aiemmasta kirjastani, vuonna 2002 julkaistusta Balance on All Levels (Kokonaisvaltainen tasapaino) ja vuonna 2004 ilmestyneestä Crystal Children, Indigo Children and Adults of the Future (Kristallilapset, indigolapset ja tulevaisuuden aikuiset).

Tämä kirja antaa sinulle hyvän yleiskäsityksen siitä, millaisia yksilöitä uuden aikakauden indigo- ja kristallilapset ja -aikuiset ovat, ja kuinka indigo- ja kristallienergiat nyt ja tulevaisuudessa vaikuttavat meidän kaikkien arkipäivään ja elämänarvoihin yleensä.

Kaikki vuosina 1995-2003 syntyneet lapset ovat puhtaita indigoyksilöitä. Vuosina 2004-2008 kaikki lapset syntyivät maailmaan ympärillään aura, joka oli sekoitus indigoa ja kristallia, kun taas kaikki vuodesta 2009 vuoteen 2012 syntyneet lapset ovat puhtaita kristalliyksilöitä, joilla on sekä kristalliaura että -keho. Vuoden 2013 jälkeen syntyneillä kristallilapsilla on kristalliauran ja -kehon lisäksi myös kristallisoitunut verkostoenergia. Tämän pohjalta näyttää selvältä, että tulevaisuudessa syntyvien uuden aikakauden lasten energiarakenne kehittyy entisestään.Ennen vuotta 1987 syntyneillä, ja osittain myös vuosina 1987-1994 syntyneillä ihmisillä uuden aikakauden energia ei ilmene itsestään. Se on valittava tietoisesti ja voidaan ottaa vastaan esimerkiksi AuraTransformaatioT -hoidossa, joka on pysyvä ja käänteentekevä tietoisuuden muutos ja joka lisää henkilön säteilyä, elinvoimaa ja intuitiota ja auttaa määrittelemään itsensä yksilönä. Jotta sinulla olisi riittävästi tietoa asiasta ja tiedostaisit, mitä uuden aikakauden energian integroiminen auraasi merkitsee ja mitä vaikutuksia sillä on, on suositeltavaa lukea tämä kirja ennen AuraTransformaatioT -hoitoon tuloa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kristalli-ja Indigoenergiat – ja kokonaisvaltainen tasapaino”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!