Ultra

26,00  sis. alv.

Varasto loppu

Painos loppu!

Karma-astrologian avaimet
Anne Sundell, Johanna Vilén, Liisa Wiik

399 s.

Kustantaja Basam Books, 2021

2. sija Vuoden Rajatietokirja yleisön äänestyksessä.

 

”Karma on tapaaminen itsensä kanssa” – Edgar Cayce

Sekä karma-ajattelu sekä astrologia keräävät jatkuvasti enemmän kiinnostusta osakseen. Karma-astrologian avaimet kertoo miten karma ja astrologia liittyvät toisiinsa. Miten karma-ajattelua voi hyödyntää astrologisen kartan tulkinnassa? Mitä kaikkea esimerkiksi syntymäkartan Kuunsolmut voivat kertoa karmallisesta taustasta tai elämän suunnasta? Millä tavoin karma-astrologiaa voi hyödyntää oman itsetuntemuksensa syventämisessä?

Käytännön tulkinnallisten työkalujen lisäksi teos tutustuttaa lukijansa karma-astrologian kehitykseen sekä Suomessa että maailmalla. Se sisältää materiaalia, jota ei ole aikaisemmin julkaistu suomen kielellä – muun muassa valaisee psykologian tärkeää roolia astrologian kehityksessä. Kuinka moni tietää, että Carl Jung oli myös astrologi? Tai että keskiajalla Suomessa vaikutti maailmankuulu astrologi?

Uudenlaisia näkemyksiä ja unohdettua tietoa esiin tuova teos on välttämätön lisä jokaisen astrologiasta ja karma-ajattelusta kiinnostuneen lukulistalle!

Karma-astrologian avaimet on kolmen naisen yhteistyön tulos.

Anne Sundell on valtiotieteiden maisteri, sairaanhoitaja ja kirjailija, jolla on kansainvälinen astrologinen koulutus. Johanna Vilen on kuvataiteilija, ratkaisukeskeinen taideterapeutti ja astrologi. Liisa Wiik on filosofian maisteri sekä kieltenopettaja ja hän opiskelee parhaillaan astrologisessa koulutusohjelmassa.

 

Seppo Heinolan arvio kirjasta Vuoden Rajatietokirja 2021 kilpailussa:

Asiantuntevuutta ja  monipuolista aiheen käsittelyä edustaa kymmenikössä myös Anne Sundellin, Johanna Vilenin ja Liisa Wiikin astrologisen herkkupöydän tarjoava reinkarnaatioon pohjaava Karma Astrologian Avaimet. Kirjoittajat ovat korkeasti koulutettuja, mikä heijastuu tekstistä ja antaa kolmikolle mahdollisuuden laajentaa aihetta koskemaan myös karma-astrologian historiaa, ja minua erityisesti kiinnostanutta planeettoihin ja jumaliin  liittyväää antiikin Kreikan ja Rooman  mytologiaa.

Mytologia on ollut kirjoittajille myös polku ihmisen alitajuntaan ja sieltä nousevaan syvyyspsykologiaan, jolla on erittäin suuri rooli arkielämässämme. Onhan astrologinen kartta eräänlainen symbolinen kuva ihmisen psyykeestä, ja  kirjaa voi näin ollen  pitää – astrologiasta irrotettunakin- hyvänä  itsetuntemisoppaana. Karman laki puree ja kouluttaa ihmistä tuntee hän astrologiaa tai ei.

Mutta kirjan luettuaan varmasti tuntee ja monin kohdin itsensäkin tunnistaa; ainakin minä mitä Kaksosiin ja Saturnukseen  tulee, luonnehdinnat istuvat minuun kuin mittatilauspuku.

Kirjoittajat ovat myös rehellisiä todetessaan että edellisiin elämiin pohjaava astrologinen havainnointi on välttämättä monin osin spekulatiivista ja edellyttää siksi vaikeissa  elämäntilanteissa astrologiin turvautuvien helposti haavoittuvien ihmisten kohdalla erityistä hienotunteisuutta ja varovaisuutta. Ihmisen mielessä ei voi mellastaa kuin norsu porsliinikaupassa. Jos olisin enemmän astrologi kuin numerologi olisi tämä runsassiältöinen kirja nousut listassani hyvinkin korkealle. Kirja kuuluu lähdekirjoina käytettäviin eikä siis jää pölyttymään kerranluettuna hyllylle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Karma-astrologian avaimet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Varasto loppu

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!