Ultra

Hyvyyden voimien palveluksessa – Tyyne Matilaisen esoteerinen filosofia ja sen inspiroimia välähdyksiä

29,00  sis. alv.

Tuula Uusitalo

Uuden Safiirin Aikakauskirja 1/2016
Kustantaja: Via-Akatemian säätiö sr
234 s.

Tämä kirja on kokoelma Tuula Uusitalon artikkeleita, jotka  on julkaistu Uusi Safiiri -lehdessä 2009 ja 2011 eteenpäin. Pohjana ovat olleet Kirjeopisto Vian perustajaopettajan Tyyne Matilaisen ja hänen oppilaidensa kysymys-vastauskeskustelumateriaalit vuosilta 1975-85. Yli 40 vuoden ajan Tuula Uusitalo on miettinyt, jäsentänyt ja tulkinnut tätä aineistoa ja löytänyt filosofisesti perustellut pohjavirrat,  mm. teemoihin tajunta, bio-luonnonlogiikka ja anteeksipyynnöt.

Tyyne Matilaisen esoteerinen filosofia ei lähde mistään valmiiksi laaditusta filosofisesta järjestelmästä”, vaan henkisen opettajan oppilaidensa kasvun tueksi antamista esoteerisfilosofisista tiedoista. Niiden avulla tulee helpommaksi saavuttaa henkisen tien päämäärät ja ne  herättävät myös uusia oivalluksia.

Tyyne Matilaisen esoteeriseen filosofiaan sisältyy paljon uudella, omaperäisellä tavalla löydettyä totuutta. Hän oli inspiroiva henkinen opettaja. Hänen parhaita ajatuksiaan on mahdollista kehittää eteenpäin.

Tyyne Matilainen oli monessa asiassa edelläkävijä. Näiden kirjoitusten tarkoitus ei varsinaisesti ole kertoa, mitä oppilaille on sanottu ja mitä he ovat onnistuneet siitä merkitsemään muistiin. Tarkoituksena on, että poimitut viisaudet antavat mahdollisuuden omaan ajatteluun.

Tuula Uusitalo on toimittaja, taiteilija ja kirjoittaja sekä ikuinen opiskelija. Nuorempana hän opiskeli fysiikkaa ja matematiikkaa, myöhemmin filosofiaa ja uskontotiedettä. Hänen tavoitteenaan on ollut oman filosofisen ajattelun kehittäminen ja Tyyne Matilaisen filosofisten ideoiden aukikirjoittaminen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hyvyyden voimien palveluksessa – Tyyne Matilaisen esoteerinen filosofia ja sen inspiroimia välähdyksiä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!