Ultra

27,00  sis. alv.

Heidi Kassara

245 s.

Kustantaja Basam Books, 2023

Oletko kiinnostunut henkisistä asioista? Haluatko edetä tietoisesti henkisellä polulla kohti valaistumista? Entä mitä on valaistuminen tai mitä on henkinen polku?
Kirjassa esitetään kattavia vastauksia näihin kysymyksiin.

Henkinen kehitys lähtee siitä, mitä ihminen tuntee, ajattelee ja tekee. Samalla, kun ihminen opettelee tuntemaan itseään, hän oppii meditaatiota. Jonain päivänä hän saavuttaa meditaation päämäärän, löytää Minän ja Korkeimman ja valaistuu.
Koska henkinen polku kohti valaistumista on aina yksilöllinen, rohkaistaan jokaista etenemään askel askeleelta polullaan ja etsimään keinoja, joita voi tehdä itse kehittyäkseen henkisesti. Avuksi näihin tarjotaan aihemeditaatiota ja itsensä tuntemista.

Kirjassa on paljon erilaisia harjoituksia lisäämään motivaatiota ja tukemaan henkistä kasvua.

Tämä kirja on kaikille niille, jotka haluavat edetä tietoisesti henkisellä polulla kohti valaistumista.
Heidi Kassara, TtL, FT, hoitotyön yliopettaja, Ultran pitkäaikainen avusta on yli 40 vuoden aikana tutkinut henkisiä asioita. Hän on ollut mukana henkisissä yhdistyksissä, opettanut erityisesti meditaatiota ja muita henkisiä asioita, tehnyt niistä oppimateriaalia sekä kirjoittanut artikkeleita ja kaksi kirjaa: Mietiskely ja Palvelu henkisillä kyvyillä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Henkinen polku – Kohti valaistumista”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!