Ultra

29,00  sis. alv.

Varasto loppu

Jaana-Mirjam Mustavuori

175 s.
Kustantaja Viisas Elämä, 2020

Kiehtova henkinen ja tieteellinen matka kohti parantumista.

Heal tutkii ihmiskehon uskomatonta kykyä parantaa itsensä. Lääkärin kertoma diagnoosi saattaa tulla suurena järkytyksenä, ja luovutamme muille oikeuden tehdä päätöksiä terveydestämme. Tunnistamalla sairauksien emotionaaliset juuret voimme päästä käsiksi oman kehomme parantavaan voimaan. Tiede ja spirituaalisuus kuuluvat yhteen. Samannimiseen uraauurtavaan dokumenttielokuvaan perustuva Heal seuraa kahta henkilöä heidän parantumismatkallaan. Kirja yhdistää tieteen salat ja tosielämän kokemukset Marianne Williamsonin, Bruce Liptonin, Deepak Chopran, Bernie Siegelin, Anita Moorjanin ja Kelly Broganin kaltaisten ihmisten kertomina.

Kelly Noonan Gores työskenteli pitkään viihdeteollisuudessa, kunnes siirtyi kirjoittajaksi, ohjaajaksi ja tuottajaksi ja perusti oman Elevative Entertainment -tuotantoyhtiön, tiedostavan median, joka antaa tietoa, inspiroi ja voimaannuttaa. Heal on hänen suurin intohimonsa ja tärkein elämäntyönsä.

 

Ultran kirja-arvio:

Heal -Löydä kehosi voima parantua pohjautuu samannimiseen suosittuun dokumenttielokuvaan. Kirjassa on dokumentissa haastateltujen tiedemiesten ja-naisten ajatuksia sekä innostavia tarinoita parantumisprosesseista. Kirja antaa toivoa ja valoa jokaiselle, joka haluaa parantua sairauksista tai voida yksinkertaisesti paremmin.

Teoksen kantava voima on tavallisten ihmisten tarinat joskus toivottomiltakin vaikuttavissa tilanteissa. Moni kärsii kroonisista sairauksista, joiden oireita on perinteisen lääketieteen keinoin voitu ainoastaan lieventää. Jokaista esimerkkitarinaa yhdistää periksiantamattomuus ja havahtuminen passiivisesta roolista sairauden armoilta. Nämä ovat mitä mielenkiintoisinta ja inspiroivaa luettavaa. Voimme tehdä niin paljon ja suurin osa lähtee omista ajatuksista ja tunteista.

Kehoon tulee jokaiselle jossain vaiheessa epätasapainoa ja häiriötekijöitä. Näistä voi syntyä sairauksia, joita pyritään parhaan mukaan hoitamaan lääketieteen keinoin. Kuinka usein kuitenkin hoidetaan ainoastaan yksittäisiä oireita ja unohdetaan että ihminen on valtava monimutkainen kokonaisuus? Keho parantaa itseään sairauksista ja häiriöistä jatkuvasti. Uudistumme solutasolla, jok’ikinen hetki. Entä jos voisin tietoisesti auttaa kehoani toipumaan paremmin? Kuinka tekisin sen? Mistä oikein aloittaisin? Kirjan avulla saat monia työkaluja, joilla voit ottaa aktiivisen osan omassa paranemisprosessissasi ja auttaa kehoasi parantumaan.

Aihe kiinnostaa palavasti myös useamman alan tieteilijöitä, jotka työssään ovat nähneet ja todistaneet parantumisia, joita on vaikea uskoa todeksi. Pääset ammentamaan tietoa ja havaintoja siitä mitä nämä asiantuntijat ovat saaneet tutkimuksissaan selville ja hyödyntämään näitä myös omassa elämässäsi. Teos herättelee sisäistä kriitikkoa luopumaan vanhoista pinttyneistä ajatusmalleista ja uskomuksista, jotka saattavat estää etenemistä parantumisen tiellä. Meissä jokaisessa on valtavat resurssit vaikutta omaan terveyteemme ja ajatusta tukee myös viimeisin tiede.

Kirjan lopusta löytyy lisäksi kattava luettelo kirjassa ja dokumentissa haastateltujen asiantuntijoiden teoksista ja nettisivuista, joista saat lisää innoittavia lähteitä. Kelly Noonan Gores on dokumentin ja kirjan jälkeen jatkanut aktiivista työtään aihealueen ympärillä. Hänellä on oma YouTube kanava, josta voit katsoa mielenkiintoisia haastatteluja ja ohjelmia, joissa hän jatkaa kannustavan ja uuden tiedon välittämistä.

Clare Gardiner

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HEAL – Löydä kehosi voima parantua”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Varasto loppu

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!