Ultra

25,00  sis. alv.

Luule Viilma

Alkuperäisteos Ellujäämise õpetus VIII, 2003
Haapsalu, 2009
Suomentanut Mare Muhonen

120 s.

Luule Viilman viimeisen kirjan aiheita ovat mm: anteeksianto, riippuvuus tunteista ja äidistä, riippuvuus tahdosta ja isästä, häpeällinen temperamentti, sähköstä ja hermostosairauksista, Jumalan suojelus.

Katkelmia Tuula Pelttarin Ultralle tekemästä kirja-arvioinnista: ”Luulen jäämistöstä on vielä löytynyt hänen tekemiään muistiinpanoja, jotka on koottu kirjaksi. Tämä kirja käsittelee stressien kemiaa ja fysiikkaa, jatkona edellisille kirjoille. Luule kehottaa, ettei saisi uskoa sellaisenaan mitään, kieltää mitään kokonaan, vaan on etsittävä totuutta ja epäiltävä. Kun on löytänyt sielunrauhan, tunnistaa totuuden. – – –

Sisua lukeminen kysyy ja joskus herää epätoivo siitä, milloin oppisi ottamaan asioita oikealla tavalla. Kiukkukin omaa itseä kohtaan saattaa lukemisen myötä syntyä, mutta maltti on valttia. Kun syventyy Luulen tekstiin on pakko myöntää, että tämäkin on eräs kirjoista, jotka pitäisi ottaa koulujen, opistojen, työpaikkojen ym. lukuohjelmiin. Ja että myös lääkärikunta lukisi, sillä Luulen tekstissä on lääkärinä varteenotettavia helmiä muillekin lääkäreille, potilaille ja yleensä tutkimusten edistäjille. – – – ”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Et ole yksin VIII”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!