Ultra

19,00  sis. alv.

Veli-Pekka Kuhmonen
Omakustanne, painopaikka Oy Nord Print Ab, Helsinki 2009.

127 s.

Kirja lähestyy elämänenergiaa kolmesta suunnasta, historiallisesta, aistien ulkopuolisesta energiasta ja itämaisten vanhojen kulttuurien filosofiasta ja uskonnosta.

Läntisen kulttuurin historiassa on ollut tunnettuja lääkäreitä ja filosofeja Platonista alkaen jotka ovat etsineet ja esittäneet käsityksiään elämän takana olevasta elämänvoimasta, voimasta joka ohjaa ja ylläpitää elämää fyysisellä tasolla ja jonka ilmenemistä nykyinen tiede tutkii lähestyen asiaa monien kapeiden tutkimussuuntien kautta.

Vanhojen, varsinkin itäisten kulttuurien ja uskontojen filosofinen käsitys ihmisestä on erilainen kuin nykyinen läntinen ihmiskäsitys. Käsitys sisältää mm. ihmisen jakamisen seitsemään olemuspuoleen, fyysiseen ja kuuteen näkymättömään.

Kirliankuvauksella, tässä esitetyllä menetelmällä on pyritty tiettyä systematiikkaa hyväksikäyttäen filmille vangitsemaan ihmissilmälle havaitsemattomia aallonpituuksia / värejä. Näkyvä luonto ja luomakunta ovat kokonaan energiaa; kukin omalla määrätyllä värähtelytasollaan. Jo Albert Einstein totesi aikanaan, että aine on energiaa.

Kirliankuvauksen erilliset aistien ulkopuoliset ilmiöt eivät sovellu nykyiseen käsitykseemme ihmisestä ja luonnosta. IImiöiden liittäminen itämaisiin käsityksiin ihmisestä ja luonnosta osaltaan tekee ne ymmärrettäviksi ja samalla loogisiksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elämänenergiaa etsimässä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!