Ultra

Ale!

Colors of the East – Karunesh

23,00  sis. alv.

Varasto loppu

Karunesh

Kesto 53:14

Karuneshin viimeisin albumi painottuu Intian tunnelmiin ja sfääreihin. Colors of the East albumi on upea sekoitus perinteistä ja uutta Intiaa ja vie kokemaan sen taikaa ja ihmeitä. Soittimina kuullaan: bansuria, dudukia, sitaraa, dobroa ja tampuraa. Yhteensä 9 eripituista kappaletta. Julkaistu: 2012

 

Ultran cd-arvio:

Mukavan itämaista eksotiikkaa tarjoaa tämä värikäs levy, jonka kappaleet sopivat kuunneltaviksi ennen kaikkea pelkkänä musiikkina mutta myös taustamusiikkina, tosin ei mihinkään hiljaisiin meditaatioihin, sillä kappaleet ovat sen verran mielenkiintoisia ja vaihtelevia, että mieli väkisinkin tarttuu sävelmiä seuraamaan ja sormi naputtelemaan.

Tämä levy on 1980-luvulla musiikin tekemisen aloittaneen Karuneshin uusimpia. Se yhdistää länsimaisia rytmejä lähinnä intialaisiin soundeihin. Mukana on huiluja, rumpuja sekä sellaisia kiehtovia intialaisia soittimia kuten mm. bansuri, duduk, sitar, dobro, ja suorastaan hypnoottinen laulu.

Karunesh on Saksasta Intian kautta USA’n Hawaijille kotiutunut musiikin tekijä. Hän on tehnyt kymmeniä levyjä, joilla hän yhdistelee eri tyylejä ja tunnelmia. Tämän CD:n kappaleet ovat miellyttävän pitkiä, noin kuusi minuuttia kestoltaan. Eniten tykästyin viimeiseen, Goan auringonlaskua kuvailevaan sävelmään. Se vei mukanaan hiekkarannalle palmujen katveeseen.
Heikki Juutilainen

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Colors of the East – Karunesh”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Varasto loppu

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!