Ultra

25,00  sis. alv.

Varasto loppu

Suomentaja Mari Jyväsjärvi Stuart
ISBN 9789522604361
Sidosasu Nidottu
Sivuja n. 205
Julkaisupäivämäärä 24.3.2016
Kirjastoluokka 29.52, 81.4

Kustantaja Viisas elämä, 2016

Ajanmukainen suomennos sanskritinkielisestä alkuteoksesta.

Bhagavadgita, Herran laulu on maailmankirjallisuuden merkittävimpiä teoksia. Tämä ajanlaskun alussa kirjoitettu uskonnollinen ja filosofinen teos on hindulaisuu- den tunnetuin ja luetuin teksti ja se on vaikuttanut paljon länsimaiseen ajatteluun ja taiteeseen.

Bhagavadgitan sanoma on edelleen ajankohtainen ja koskettaa meitä jokaista. Se käsittelee niitä ihmisyyden ja henkisyyden koukeroita, jotka ovat ajan muutos- voiman ulottumattomissa. Kuinka sovittaa yhteen maallinen ja henkinen? Miten elämä, kuolema, rakkaus ja velvollisuus nivoutuvat yhteen?
Prinssi Arjunan ja Krishnan keskellä sotatannerta käymä vuoropuhelu kehkeytyy opetukseksi ihmisen, maailman ja jumaluuden olemuksesta. Maailmasta vetäy- tymisen sijaan Bhagavadgita kannustaa ihmistä elämään maailmassa täydesti, kantamaan vastuunsa ja tekemään työnsä pyyteettömästi, harkiten ja iloiten. Tämä ajanmukainen suomennos tuo ikiaikaisen viisauden jokaisen ulottuville.

Teos on käännetty suoraan sanskritin kielestä. Suomentaja Mari Jyväsjärvi Stuart on kirjoittanut teokseen myös Bhagavadgitan kulttuurihistoriallista ja filosofista taustaa valottavan johdannon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bhagavadgita”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Varasto loppu

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!