Ultra

27,00  sis. alv.

Varasto loppu

Erkki Lehtiranta ja Sven Stenberg

Smiling Stars 2010
237 s.

Astrologiset syklit ja elämänhallinta on syntynyt kahden ammattiastrologin kokemusten, pohdinnan ja yhteistyön tuloksena. Sven Stenbergillä ja Erkki Lehtirannalla on yhteensä reilun puolen vuosisadan työsarka astrologian parissa, ja nyt he jakavat pitkän kokemuksensa hedelmiä astrologisten syklien olemuksesta. Kirja on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita planetaaristen syklien luonteesta ja merkityksestä osana elämänhallintaa. Astrologia on syklien tiedettä ja taidetta. Astrologiset syklit antavat meille tietoa elämän itsensä luonteesta ja rytmiikasta. Ne lisäävät myös itsetuntemustamme. Maallinen kulkumme helpottuu, kun tunnemme taivaalliset askelmerkit. Kirjasta löydät oman ikäkautesi syklit, jotka ovat ajankohtaisia juuri nyt!

 

Ultran kirja-arvio:

Kirjan nimi ”Astrologiset syklit ja elämänhallinta – elämän tähtihetket syklien valossa”, kertoo kaiken kirjan sisällöstä.

Kahden ammattiastrologin ja elämän oppineen kirjauutuus on odotettu ja toivottu kutsuvieras astrologian harrastajien keskuudessa. Mutta kuten kirjassa sanotaankin, kirja ei ole tarkoitettu ainoastaan astrologian harrastajille vaan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita planetaaristen syklien luonteesta ja niiden merkityksestä ihmiselämässä. Kirjan sanoma on erittäin selkeästi kerrottu ja hyvin perusteltu ja se antaa kipinän oman elämän tutkimiseen planetaaristen aikasyklien valossa. Kerrontatekniikka on lämmin, valoisa ja avarakatseinen. Se sallii eläytyä kirjan sisältöön, elämän suuri suunnitelma ja kosminen syke astuvat arkimieleen.

Lukijan katseen kiinnittäminen kirjan johdanto-osaan kertoo täydellisesti sen, mitä astrologia voi parhaimmillaan edustaa. Lukija voi saada vakuuttavia ensi maistiaisia astrologian syvemmästä olemuksesta.

Elämän erilaiset syklit tuodaan kirjan alkuosassa esiin monipuolisesti alkaen vuorokausirytmeistä jatkuen biologisiin rytmeihin ja edelleen elämänkaaripsykologiaan sekä historiallisiin sykleihin ja koskettaen kaikkea niiden väliltä. Tämä syklien monimuotoisuus puhuttelee varmastikin jokaista itsensä kehityksestä ja elämän ymmärryksestä kiinnostunutta henkilöä.

Nämä syklit muuttuvat planetaarisiksi aikasykleiksi kirjan edetessä ja ne tuodaan esiin selkeästi ja monipuolisesti.

Kirjassa havainnollistetaan syklien laki, joka on kaikkialla, kaikessa elävässä ja olevassa. Ymmärtämällä planetaarisia syklejä voimme ymmärtää syvemmin omaa elämäämme.

Ihailen suunnattomasti sitä suurta suunnitelmaa, joka on kaiken elämämme tapahtumien takana ja miten hienosti nämä elämämme tapahtumat jaksottuvat ja miten täydellinen ajoituksen taito meitä johdattaakaan. Oma asiamme tietenkin on, haluammeko hyödyntää nämä syklit eduksemme, oli sitten kyseessä haasteen tai mahdollisuuden aika. Kirja saattaa innostaa muitakin kuin astrologian harrastajia ajan tutkimiseen. Parasta tietenkin on, että kirjan ääreen voi aina palata yhä uudelleen ja uudelleen.

Lainaan kirjan vanhaa astrologista sanontaa ”Tähdet eivät pakota, vaan pikemminkin yllättävät ja ovat liikkeelle panevia voimia. Viisas hallitsee kuitenkin tähtensä.”

Astrologia ei ole kohtalonoppi, vaan hyvin käytettynä ja viisaasti viljeltynä se voi auttaa vieläkin viisaampiin viljelmiin, joihin kirjan transiittiosio antaa viitteitä. Meneillään olevaa aikaa voidaan tutkia transiittien valossa ja samalla huomioida ajan tarjoamat haasteet ja mahdollisuudet.

Parasta antiaan astrologia tarjoaa tietenkin jokaiselle astrologian polulle lähtijälle, sekä muuten aiheesta kiinnostuneelle, joka on valmis peilaamaan omaa elämäänsä astrologian valossa. Siihen tämä kirja antaa täydellisen mahdollisuuden. Tällöin voidaan tutkia meneillään olevan ajan laatua omalle syntymäkartalle tulevien uusien planeettakulmien eli transiittien valossa.

Käytännön astrologisen kokemuksen on ihan jokaisen lukijan kohtalaisen helppo saavuttaa, vaikkapa pohtimalla omaa historiaa kirjassa kerrottujen ikäkausisyklien valossa, tutkimalla oman elämän huippuhetkiä ja aallonpohjia ja vertaamalla näitä aikoja kirjassa avattuihin ja kerrottuihin transiitteihin.

Planeettaenergiat, jotka ovat tärkeitä jokaiselle uudelle aiheeseen tutustujalle, tehdään tutuiksi kirjan alkuosassa.

Kirjan sykliosuus jäsentyy kolmeen osaan. Ensimmäinen osa käsittelee ikäkausisyklejä, joita me jokainen kohtaamme omalla elämänkaarellamme. Toinen osa käsittelee henkilökohtaisia syklejä eli transiitteja, jotka perustuvat syntymäkartallemme tuleviin uusin planeettakulmiin.

Kirjassa kerrotaan, että tämä transiittiosuus perustuu osittain Sven Stenbergin aiemmin ilmestyneeseen kirjaan Astrologinen tähtitulkki (1983), jonka kirjan tietoja on tässä kirjassa nyt ajankohtaistettu. Kirjan kolmas osio käsittelee laajempia planetaarisia syklejä, jotka ovat sidoksissa kollektiiviseen tietoisuuteen, maailmanlaajuisiin rakenteisiin, sekä koko ihmiskuntaan.

Kirja on oiva astrologinen syklikäsikirja tai astrologian harrastajille tutumpi transiittikirjana. Nämä kirjat elävät, kuluvat ja ovat käytettyjä opuksia harrastajiensa keskuudessa. Näin tämäkin kirja antaa hyvin pitkäkestoisen annin. Mutta mikään ei estä lukemasta sitä kerralla, jolloin voi samalla pohdiskella kirjan kosmista syklisanomaa ja miettiä elämän ja astrologian merkityksen syvempää olemusta. Kirja on laadukas ja ammattitaidolla tehty ja hyvin tervetullut moniopus, oli sitten kiinnostunut sykleistä, elämänhallinnasta tai astrologiasta.

Kirjan alku sekä loppuosuus ovat mielenkiintoista luettavaa myös henkilölle, joka itse ei ole kiinnostunut lähtemään astrologian polulle, mutta on kiinnostunut planetaaristen syklien luonteesta ja niiden merkityksestä. Tämän merkityksen jokainen kirjan lukenut, elämää kokenut ja historiallisia syklejä tunteva ihminen voi tuntea ja tunnustaa.

Tarja Karlsson

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Astrologiset syklit ja elämänhallinta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Varasto loppu

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!