Ultra

29,00  sis. alv.

Varasto loppu

Diana Cooper ja Tim Whild

279 s.
Kustantaja Minä Olen Keskus Oy, 2017

PAINOS LOPPU!

 

KUSTANTAJAN ESITTELY:

Rakastettu enkeliopettaja, Diana Cooper, on kirjoittanut yhdessä ylösnousemusasiantuntija Tim Whildin kanssa arkkienkeli Metatronin opastuksella selkeän oppaan jokaiselle, joka haluaa kohottaa maapallon uusien ja entistä korkeampien energiavärähtelyjen myötä oman värähtelytasonsa viidenteen ulottuvuuteen.

Kirja opastaa askel askeleelta lukijaa kohti valoa kulkevassa suuren muutoksen prosessissa, joka koko ihmiskuntaa odottaa.

Kirjan lukujen järjestys on suunniteltu niin, että jokaisen oma muutosprosessi voisi tapahtua mahdollisimman lempeästi. Jokainen luku sisältää harjoituksen, jonka avulla omaa ylösnousemusprosessia voi selkiyttää ja tehostaa turvallisesti.

 

Ultran kirja-arvio:

Mikä kirja! Olen lukenut useamman ylösnousemusta koskevan kirjan, mutta Dianan ja Timin kirja on näistä kaikista kyllä ehdottomasti paras ja tehokkain opas korkeavärähteisyytensä ja harjoitustensa vuoksi. Vuodesta 2012 Maan energia on muuttunut huomattavasti. Lisäksi monet ylösnousemustyökalut ja tekniikat ovat muuttuneet – siksi mm. tämäkin kirja on kirjoitettu, koska ihmiset ovat nyt valmiita vastaanottamaan sen tarjoaman tiedon ja nousemaan viidenteen ulottuvuuteen ja sen ylikin.

Kirjan 55 harjoitusta ja polun vaiheet ovat peräkkäisiä niin, että polkusi olisi mahdollisimman sujuva ja selkeä. Jokainen luku tarjoaa tietoa arkkienkeleistä, kyseisestä askeleesta ja mielikuva- tai muunlaisen harjoituksen, jotka auttavat sinua. Arkkienkeli Metatron on ”valaissut” koko kirjan ja on kanssasi joka kerta, kun teet harjoituksia. Harjoitukset ovat todella tehokkaita. Jo pelkkä kirjan lukeminen kohottaa värähtelytasoasi.

Atlantiksen Kultaisella aikakaudella jokaisella oli 12 chakraa paikoillaan, kunnes energioiden rappeutuessa viisi chakroista sulkeutui. Nyt meidän kaikkien on aika taas palauttaa 12 chakraa paikoilleen ja saada niiden myötä takaisin käyttöömme mahtavat lahjamme ja taitomme. Tehtävämme on tehdä uudesta maailmasta vielä Atlantistakin korkeavärähteisempi!

Kirja neuvoo kristallivalokehon rakentamisen tarkasti. Samoin kerrotaan niiden sielujen vaihtoehdoista, jotka eivät ole halukkaita siirtymään viidenteen ulottuvuuteen. Kehomuutokset ja tulevaisuuden kehotyypitkin esitellään. Voimme valita, haluammeko pitää fyysisen kehomme tulevina vuosina, kun elämme Maan päällä. Ennen valokehon voimien saantia on läpikäytävä ylösnousemuksen prosessi ja kyettävä kantamaan vähintään 80% meille mahdollisesta valon määrästä. 12 chakran täytyy silloin pyöriä korkeammalla taajuudella ja olla täydellisessä sopusoinnussa ja suhteessa toisiinsa. Auramme on tällöin myös laajempi, yltäen jopa 32 kilometriin asti ja laajeten toisinaan koko maapallon kokoiseksi! Chakrojen avaamisessa ja viimeistenkin negatiivisten tunteiden poistamisessa autetaan.

Kun 12 viidennen ulottuvuuden chakraamme ovat toiminnassa, voimme liittää kunkin niistä niiden omaan tähteensä ja saada näin pääsyn lataamaan tuon tähden valokoodeja. Näin meistä voi tulla galaksien välisiä mestareita. Tällöin aurasi leviää koko maailmankaikkeuteen…

Ylösnousemusprosessi aiheuttaa myös ”lumipalloefektin”; jokainen ylösnouseva ihminen synnyttää solutason resonanssin ympärillään olevissa ihmisissä, ja tämä puolestaan aktivoi heidän valokehon rakennusprosessin – näin ylösnousemusprosessi laajenee ulospäin.

Arkkienkeli Metatronilla on useita tehtäviä, hän on mm. vastuussa maapallon ylösnousemusprosessista. Muutkin arkkienkelit ja heidän tehtävänsä esitellään. Arkkienkelit värähtelevät seitsemännen ja yhdeksännen ulottuvuuden välillä.

Yksisarviset tulevat niiden luo, jotka ovat siihen valmiita. Ne ovat pyytäneet meitä tekemään erityistä palvelutyötä. Jokaisella meistä on oma yksisarvisensa, joka auttaa sinua sekä harjoituksissa että polullasi, mm. unelmiin ja terveyteen liittyen. Se auttaa parantamaan henkilökohtaisia ja perhepiiriin kuuluvia karmallisia haavoja. Sitä voi myös pyytää tasapainottamaan omat 12. ulottuvuuden chakrat nukkuessamme, viemään Alkulähteeseen sieluntehtävän siunauksia varten tai vahvistamaan jopa luonteenominaisuuksia, mitä tarvitset sieluntehtävässäsi. Ne ovat aikoinaan eläneet Maan päällä hevosina ja ovat nyt seitsemännestä yhdeksänteen tason olentoja. Niiden valo on niin voimakasta, että voimme ottaa sitä vastaan vain vähän kerrallaan.

Eri elementtien viidennen ulottuvuuden lohikäärmeet, jotka kaikki ovat peräisin Lemuriasta, auttavat sinua myös eteenpäin. Ne valmistelevat energiakehosi vastaanottamaan yhdeksännen ulottuvuuden valon, joka on nyt käytettävissämme. Kosmisesta timanttiviolettiliekistä kerrotaan, samoin galaksien välisestä neuvostosta, jonka luona voit myös vierailla.

Oma aurinkomme saa voimansa suurelta keskusauringolta. Keskusauringon valosta tulee kehollista polttoainetta korkeammalle kristallivalomuodolle. Kirja opastaa yhteyden sen saamiseen.

Ruoilla on omat tehtävänsä. Esim. banaani tuo viisautta, omena terveyttä, appelsiini iloa jne. Ruokavalio-ohjeisiin kaipasin hieman tarkennusta, mutta ymmärtääkseni niitä ei annettu, koska meillä kaikilla on kuitenkin vapaan tahdon lisäksi omat tarpeemme, mieltymyksemme ja erilainen värähtelytaso, mikä vaikuttaa valintoihin.

Olin erityisen vaikuttunut kirjan eläinosuudesta; eläimilläkin on omien tehtäviensä lisäksi oma enkelinsä ja omat kotiplaneettansa. Eläimistä yli 73% on jo kohonnut viidenteen ulottuvuuteen ja ne opettavat meitä oman esimerkkinsä avulla. Esimerkiksi veden eläimet puhdistavat vesiä ja ylläpitävät niiden taajuutta. Veden eri eläimet värähtelevät kolmannesta aina kymmenenteen ulottuvuuteen asti!

Jokaisella puulla ja kasvilla on oma ominaisuutensa, mikä auttaa ihmisiä ja eläimiä. Luonnon eri väritkin on valittu arkkienkelien mukaan. Olin iloinen lukiessani, että kaikki luonto on nyt viidennessä ulottuvuudessa. Vastaukset kaikkiin kysymyksiin on koodattu luontoon; näet siellä jotain tai saat lenkkisi aikana jonkin oivalluksen jne.

Mahatma-energian käyttöä suositellaan ja se onkin todella mahtava ”yhteisenergia”, joka sisältää mm. seuraavia energioita: Buddha, Kristus, Tasapaino ja rauha, Valkoinen ylösnousemusliekki, 12 sädettä, Hopeinen säde, Metatron, yksisarviset ja Rakkauden jumalatar. Mahatma on korkein energia, johon voimme tällä hetkellä olla yhteydessä ja se jouduttaa ylösnousemusprosessia. Se auttaa meitä myös rakentamaan Alkulähteeseen vievän Antakarana-sillan.

Monista muistakin työkaluista ja auttajista kerrotaan. Ylivoimaisin ”työkaluista” on kuitenkin rakkauden ja ystävällisyyden tie, mikä on kaikkien ylösnousemusreittien perusta; sillä tiellä rakkauden, rauhan ja ilon enkelit ympäröivät meidät niin, että kykenemme pitämään tarvitsemiamme ominaisuuksia yllä – Buddha-tietoisuus valaisee tien.

Arkkienkelien opas ylösnousemukseen on mielestäni todella sopiva teos tähän hetkeen ja tulevia vuosia varten, kun matkaamme kohti Kultaista aikakautta… Se ei ”kulu”, vaikka sen lukisi moneenkin kertaan. Kaiken kaikkiaan suositeltava kirja siis, jos haluat edetä vauhdikkaammin polullasi.

Tiina Ojala

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arkkienkelien opas ylösnousemukseen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Varasto loppu

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!