Ultra

29,00  sis. alv.

Varasto loppu

Diana Cooper & Tim Whild

239 s.
Kustantaja Minä-Olen Keskus, 2019

PAINOS LOPPU!

KUSTANTAJAN ESITTELY:

Tässä kirjassaan Diana Cooper ja Tim Whild kertovat meille uskomattomat tietonsa Kultaisesta Atlantiksesta ja teettävät meillä harjoituksia ja mietiskelyjä, joiden avuilla voimme tulla Valaistuneiksi mestareiksi jo tässä elämässä. Harjoitukset myös yhdistävät sinut niiden monista maailmankaikkeuksista tulevien lohikäärmeiden, enkelten ja suurten Ylösnousseiden mestareiden korkeisiin taajuuksiin, jotka auttavat sinua toteuttamaan suurimmat mahdollisuutesi.

 

Ultran kirja-arvio:

Tämä Diana Cooperin ja Tim Whildin kirjoittama kirja on suunnattu kaikille niille, jotka haluavat vastata sielunsa kutsuun, palvella Gaiaa ja tulla jonain päivänä valaistuneiksi mestareiksi.

Valaistuminen on kaiken näkemistä korkeammasta ja laajemmasta perspektiivistä. Mestaruus taas merkitsee sitä, että ihminen ottaa vastuun tunteistaan ja teoistaan, pitäen samalla yllä korkeaa värähtelytasoa tapahtuipa mitä tahansa. Mestarin lähtökohtana on luopua kaikesta vihasta, loukkaantumisesta, syyllisyydestä ja syyttelystä, sekä tarkastella kaikkea tapahtunutta, nykyhetkeä ja tulevaa omasta sisäisestä viisaudestaan ja rakkaudesta käsin. Maapallon värähtelytason kohoaminen kohti uutta Kultaista aikakautta tarjoaa upean mahdollisuuden henkiseen edistymiseen.

Maapallo on kosmoksen kovin koulu, mutta koulun läpäisemisestä saatavat henkiset palkinnot ovat sen arvoiset. Tämä mahdollisuus on avoin kaikille, mutta henkilökohtaisen mestaruuden saavuttaminen tapahtuu sielunsopimuksemme ja valintojemme kautta, sielumme meille antamien kokeiden ja vihkimysten läpäisyn myötä.

Kirja sisältää tietoa Kultaisen Atlantiksen ajoista, chakrojen laajentumiseen liittyvistä asioista samoin kuin oppimistemppeleistä, suurista mestareista ja heidän opetuksistaan sekä työskentelystä lohikäärmeiden kanssa. Jokaisen luvun lopussa on mielikuvaharjoitus/meditaatio.

Kirjan alussa kerrotut tiedot Atlantikselta laukaisevat muistojamme siitä, keitä me todella olemme. Tämä tieto luo myös pohjaa ja ymmärtämystä tulevaan. Kun sielumme edistyy ylösnousemuksen polulla, chakramme laajenevat ja saavat lisää voimaa. Meidän on myös mahdollista saada korkeavärähteistä tietoa ja viisautta eetteritasolla sijaitsevien, kahdentoista oppimistemppelin kautta. Näiden yliopistorakennusten opetusmenetelmät ovat samanlaisia kuin ne olivat Atlantiksen Kultaisella aikakaudella. Tieto auttaa meitä ylösnousemusmatkallamme.

Luin kirjan ensimmäisen kerran jo reilu vuosi sitten, tuolloin englanninkielisenä. Suomennetun teoksen tekstien jäsentäminen ajatuksissani tuntui sen vuoksi nyt helpommalta. Tämä on kuitenkin teos, johon voi ja kannattaa palata yhä uudestaan. Tällaisen kirjan lukemiseen kannattaa myös käyttää tavallista enemmän aikaa, jotta mielikuvaharjoitukset toimisivat parhaalla mahdollisella tavalla. Ensimmäisellä kierroksella luinkin vain luvun päivässä, tehden samalla myös harjoitukset. Antoisa kirja erityisesti sille, joka on jo päässyt hieman pidemmälle omalla henkisellä polullaan. Jokainen lukukerta tuntuu avaavan lisää ovia.

Kirsi Lohtaja

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “arkkienkelien opas valaistumiseen ja mestaruuteen – Elämä viidennessä ulottuvuudessa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Varasto loppu

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!