Ultra

25,00  sis. alv.

Vladimir Megre

280 s.
Kustantaja Siberi Seder, 2016
Suom. Tytti Vahla

Sarjan 10. kirja

KUSTANTAJAN ESITTELY:

”Anasta”, ”Venäjän soivat seetripuut” –kirjasarjan 10. kirja on huikaisevan upea päätös kirjoille, jotka ovat elähdyttäneet ja innostaneet tuhansia ihmisiä eri puolilla maailmaa.

Se on ylistyslaulu ihmisen ajatuksen ja sydämen voimalle, joka kykenee siirtämään vuoria ja pysäyttämään jopa hyistä kuolemaa mukanaan tuovan jäätikön etenemisen. Olemme siirtymässä uuteen Kultaiseen Ihmeiden aikaan, luomassa yhdessä paratiisia Maan päälle. Ja kuten Anastasia on todennut, koko ihmiskunta on heräämässä vuosituhansia kestäneestä unestaan ja muistamassa oman jumaluutensa ja luomisvoimansa. Ja viime hetkellä ennen tuhoisia mullistuksia, ihmiset kykenet tasapainottamaan itsessään Järjen ja järjettömyyden ja kääntämään suunnan kohti uutta rakkauden ja ykseyden maailmaa.

 

Ultran kirja-arvio:

Anasta on päätös Vladimir Megreen kirjasarjalle ”Venäjän soivat seetripuut”. Tämä sarjan 10. kirja avaa tietä Kultaiseen Ihmeiden aikaan. Kun ihmiskunta muistaa oman jumaluutensa ja luomisvoimansa, on sillä avaimet luoda paratiisi Maan päälle.

Kirjasarja on minulle uusi tuttavuus. Siperian ikimetsien, taigan, kätköissä yksinään elävä Anastasia oli 26-vuotias, kun Vladimir Megre tapasi hänet ensimmäisen kerran vuonna 1994. Anastasian suvun kotiaukiolta on 25 km tietöntä ja polutonta taivalta lähimpään kyläpahaseen. Anastasian asuntona on maakuoppa ja hän elää omalla reviirillään, täydessä sovussa ympäristönsä sekä taigan villieläinten kanssa. Eläimet vaikuttavat pitävän Anastasiaa laumansa johtajana.

Tällä hyvin poikkeuksellisella naisella on eräs hyvin erikoinen kyky: hän kykenee välittämään kuulijansa tietoisuuteen tai ympäröivään tilaan eläviä kuvia tapahtumista, joista hän kertoo. Nuo kuvat ovat kuin pikkutarkkoja hologrammeja, kolmiulotteisia kuvia Anastasian kertomuksista. Kuulija aistii myös tuoksut ja äänet. Anastasia säilyttää solumuistissaan oman sukunsa jäsenten tietoutta, kokemuksia ja tunteita ensimmäisen ihmisen luomisesta alkaen. Ja hänellä on kyky saada nuo kaikki tietoisuuteensa. Hän pystyy lisäksi visualisoimaan kuvia tulevasta.

Siperian seetripuu, tuo uljas, jopa yli 40 m korkea puu, on sekin vertaansa vailla. Siperian seetri eroaa muista seetripuista poikkeuksellisen kestävyytensä, hedelmällisyytensä ja ravinteikkuutensa vuoksi. Megre on tullut siihen tuloksen, että Siperian seetri on jääkautta edeltäneen ajan kasvimaailman edustaja. Seetrikävyn ydin sisältää kaikki välttämättömimmät vitamiinit ja seetriöljyä voivat käyttää kaikki ihmiset, jopa raskaana olevat ja imettävät. Mielenkiintoista on, että niinä vuosina, jolloin seetripuu ei tuota hedelmää, joidenkin turkiseläinten naaraat eivät päästä uroksia lähelleen eivätkä näin saa jälkeläisiä. Jollakin tasolla puu ilmoittaa eläimille ravinnon niukkuudesta. Seetripuiden alueella turkiseläinten turkki on tavallista tuuheampi ja upeampi.

Yksi seetri pystyy tuottamaan vuodessa miltei tuhat kiloa siemeniä, jotka kuorimisen jälkeen ovat parasta mahdollista ravintoa. Siemenytimestä taas saadaan seetrimaitoa ja seetriöljyä. Siemenmassaa voi käyttää monenlaiseen leipomiseen, niin leivän kuin kakkujenkin. Tämä ihmepuu ei vaadi minkäänlaista hoitoa, lannoittamista tai kylvämistä. Istuttamisenkin hoitaa pähkinähakki-lintu. Vaikka puu tuottaa satoa vain kerran kahdessa vuodessa, niin sen siemenet säilyvät 9-10 vuotta, jos ne saavat olla kävyssä. Seetripuu reagoi myös ihmisten tunteisiin ja ajatuksiin. Jopa öljystä saadaan puhtaampaa, kun se valmistetaan taigalla eikä kaupunkioloissa. Kirjan luettuani minäkin haluaisin pihallemme ikioman Siperian seetripuun (sembran)…

Anastasia on synnyttänyt Vladimir Megreelle kaksi lasta, pojan ja tyttären. Tutustuminen Anastasiaan on muuttanut kaikki hänen elämänarvonsa. On mahtanut olla ällistyttävää katsella, kuinka kettu kutsuhuudon kuultuaan rientää auttamaan pientä Nastenka-tyttöstä ja susi toimii tiukkana lapsenvahtina… Samoin on varmaan ollut upeaa todistaa poikansa Volodjan luomaa pienoismallia… Enpä kerrokaan siitä sen enempää. Sanon vain, että jos sinua kiehtoo avaruus, toiset planeetat ja toiset maailmat, niin ajatus on kiehtova…

Anasta puolestaan on tyttö, jonka sielun osanen elää nyt Nastenkassa. Anasta on jääkauden ajan tyttönen, jonka parhaat ystävät ovat puhetta ymmärtävä mammutti Dan ja pieni kissanpentu. Yhdessä he pysäyttävät hyisen jäätikön etenemisen ajatuksen ja sydämen voimalla. Pienikin voi olla voimakas.

Tämän kirjan viesti meille lukijoille on: TÄYDELLISTÄKÄÄ ELINYMPÄRISTÖ. Nämä sanat ovat Maailmankaikkeuden lain erityiset ja taianomaiset sanat. Millaiseksi ajattelet tulevaisuuden, sellainen siitä tulee. Kun ihminen päättää luopua nykypäivän mielettömyydestä, hän samalla lakkaa antamasta voimaansa valtaapitävien järjettömyyksille ja kaksinaisuuden pimeälle voimalle.

Asfalttipäällysteiset maantiet ja pihat, miljoonat autot saasteineen, luonnon tuhoaminen, järjetön ahtaiden ja saastuttavien kaupunkikeskusten rakentaminen, lääketeollisuus, keinotekoinen vesijohtojärjestelmä, pankkien lainajärjestelmät ja koronkiskonnat, rehellisen totuuden mustamaalaaminen ja valheiden peittely, rikollisuus, ahneus, vallan väärinkäyttö, virkamiesten lahjonta, henkilökohtaisen vapauden rajoittaminen – eikö jo olisi aika luopua näistä ja luoda jotain parempaa tilalle?

Jo muinoin on ennustettu ja nähty, että kotoinen Maa-planeettamme on tässä kohden ajanlaskua aloittamassa uuden aikakauden. Valo ja pimeys ottavat mittaa toisistaan. Anastasian mukaan me pystymme kumoamaan Maata uhkaavan planetaarisen tuhon. Kaikki lähtee ruohonjuuritasolta ja yksilöstä. Kun me valitsemme ekologisemman vaihtoehdon, me teemme palveluksen paitsi itsellemme myös koko maailmalle. Oman sukutilan rakentaminen yhden hehtaarin tontille on yksi osa yksityiskohtaista suunnitelmaa, joka kerrotaan kirjassa. Yksistään Venäjälle on jo syntynyt yli 150 sukutiloista koostuvaa asuinyhteisöä, samanlaisia on myös Ukrainassa, Valkovenäjällä ja Kazahstanissa. Ajatus on täysin toteuttamiskelpoinen. Ja järkevä.

Luomisensa alusta tähän päivään ihmisessä on säilynyt kaikki se, mikä on luotu. Tuo tieto on kätkettynä meihin jokaiseen ja siten myös hyödynnettävissä. Ja kun joku luo jotain täysin uutta, jotain, mistä Maailmankaikkeudessa ei ennestään ole tietoa, niin sillä hetkellä jokin muuttuu koko Maailmankaikkeudessa.

Kirsi Lohtaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Anasta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!