Ultra

25,00  sis. alv.

Valitsetko maailmasi kuvaruuduilla yhä tiukemmaksi käyvän pelon vai sydämessäsi vapautumista odottavan ilon ja rakkauden? Alussa oli ilo sisältää kaikki ne sanat ja ajatukset, joilla tuohon sisällämme odottavaan vapauteen voidaan viittoa. Seuraava askel on sanaton rohkeus käydä maailman peilissä esiin nousevien pelkojen läpi ikuisuuteen ihmisessä itsessään.

Alussa oli ilo avautuu yhä uudestaan iloon, anteeksiantoon, kiitollisuuteen ja rakkauteen, joka on ihmisen perimmäinen luonto. Oletko jo valmis jättämään pelokkaan roolihahmosi ja avautumaan Elämälle Itselleen, joka sinunkin sydämessäsi odottaa kukoistustaan?

Kirjan jokainen teksti on kokonaisuus, kuin ikuisuuden aalto ihmisen kautta, joka voi viedä niin sinut kuin Rahikaisenkin perille, sinne missä ilo oli alussa, ja on myös lopussa.

Kirja on kirjoitettu koronavuoden aikana, ja siinä nousevat esiin myös aikamme kysymykset terveydestä ja sairaudesta, asiantuntijoiden vallasta ja ihmisen vapaudesta. Tärkeää on totuuden ja valheen tunnistaminen, pelon kohtaaminen sekä erheiden tunnustaminen, anteeksianto, kiitollisuus ja rakastaminen.

Kirja on elämäntutkija Klaus Rahikaisen 17. kirja.

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!