Ultra

Vuoden 2021 Rajatietokirjaksi valittujen kirjojen arviot, sekä valitsijan mielipide muista ehdokkaista

2021

Kaikki ehdokkaat

Virallinen valitsija teatteriohjaaja Seppo Heinola valitsi vuoden 2021 Rajatietokirjaksi Taavi Kassilan Meditaation kultaisen kirjan.

Yleisöäänestyksen voittajaksi selviytyi Erkki Lähteen Rakkaudesta luontoon selvällä 24,8% äänisaaliilla.


Jaetulle toiselle sijalle tulivat samalla äänimäärällä Meditaation kultainen kirja & Karma-astrologian avaimet, molemmat saivat 18% äänistä. Kolmanneksi ylsi Paluu Jumalattaren luontoon 10 % äänillä.

 

Katso tästä video Seppo Heinolan valinnan julkistamisesta.

Kuvia ja fiiliksiä tapahtumasta löydät täältä.

Elämää avaruudessa - Oumuamua, mystinen vierailija

Elämää avaruudessa
– Oumuamua, mystinen vierailija oli ensimmäinen tähtienvälisestä avaruudesta aurinkokunnassamme vieraillut kohde ja kirjassa on todella kiinnostavaa pohdintaa.

Helmi Krohnin ihmeellinen elämä

Helmi Krohnin ihmeellinen elämä
– Kiehtovaa kun on kirjattu ”esiäidin” elämää ja oivalluksia. Varmasti voimaannuttava teos ja löytyy yhtäläisyyksiä omaankin polkuun. Tunnen häneen yhteyttä.

Hengen kevät

Hengen kevät
– 100 prosenttia rajatietoa. Kotimaisen kirjoittajan teos, joka avaa meitä pehmeästi kohtaamaan itsemme ja ympäröivän maailman.

Hilma af Klintin arvoitus

Hilma af Klintin arvoitus
– Lumoavaa taidetta, edelläkävijänainen, jonka taide on vasta äskettäin löydetty ja tunnustettu.

Karma-astrologian avaimet

Karma-astrologian avaimet
– Kirja on erittäin kattava ja siinä kerrotaan laajasti karmasta ja siihen liittyvästä mytologiasta. Myös kirjan esimerkit olivat selkeyttäviä ja hyviä.

Meditaation Kultainen Kirja

Meditaation Kultainen Kirja
– Meditaation avulla yhdistyy Jumaluuteen helpommin. Käytännönläheinen kirja, eli auttaa halutessaan lukijaa kehittymään konkreettisella tavalla.

Paluu Jumalattaren luontoon

Paluu Jumalattaren luontoon
– Kirja johdattelee naiseuden alkuvoimien lähteille ja juuriyhteyteen. Voimme hyvin luonnonläheisellä tavalla luoda yhteyden omiin, kotimaisiin jumalattariimme. Olisipa tällaista viisautta ollut tarjolla jo polkuni alkumetreillä.

Rakkaudesta luontoon

Rakkaudesta luontoon
– Kirjassa kerrotaan, miksi paluu kokonaisvaltaiseen luontoyhteyteen on ihmiskunnan kohtalonkysymys. Se antaa ymmärryksen syvyyttä ekokriisien aikakaudella.

Vapaaehtoisten kolme aaltoa ja uusi maailma

Vapaaehtoisten kolme aaltoa ja uusi maailma
– Uskomaton tietopaketti! Ihan huikea kirja, joka tuo mielenkiintoisia uusia näkökulmia ja ymmärrystä omaankin tilanteeseen.

Yliluonnollinen sota

Yliluonnollinen sota
– Tällä kertaa oli vaikea valita kahden kirjan välillä. Yliluonnollisen Sodan valitsin henkilökohtaisista syistä. Kirjassa on isäni kirjoituksia.

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!