Ultra

Ultran pyramidi-kilpailu! Osallistu ja voita Akhet Khufun -erikoisjulkaisu!

Egyptistä on löydetty ainakin 130 erikokoista pyramidia. Tunnetuimmat ja kuuluisimmat niistä sijaitsevat Gizassa. Muualla maailmalla tunnettuja pyramideja löytyy mm. Meksikosta (Chichén Itzá), Kambodzasta (Koh Ker). Perusta (Huaca Pucllana) ja kiistellyt Bosnian pyramidit. Ultrassa julkaistiin aikoinaan paljon kiitosta saanut Suuri Pyramidi -sarja, jonnka tekijänä oli insinööri Ahti J. Karivieri. Nyt julkaisemme yksissä kansissa koko 7 -osaisen sarjan ja lisäksi myös mm. Lasse Aitokarin uutta tutkimusta Suuresta Pyramidista. Voit voittaa itsellesi kyseisen erikoisjulkaisun osallistumalla kilpailuun!

 

Oletko tutkinut pyramideja tai vieraillut niissä? Kerro tutkimuksistasi tai löydöistäsi Ultralle; kyseessä voi olla mikä tahansa maailmalta löytyvä pyramidi. Voit myös halutessasi lähettää meille pyramideihin liittyvän piirroksesi (max. tiedoston koko 1MB, lähetä isommat sähköpostilla toimitus@ultra-lehti.com), maalauksesi tai valokuvasi tai yliluonnollisen kokemuksen/unesi, joka liittyy jollakin tapaa pyramideihin.

Arvomme kaikkien vastanneiden kesken 5kpl Ultran erikoisjulkaisua: ”Akhet Khufun eli Suuren Pyramidin mysteerit”. (n. 40 s.)
Osallistu 10.8.2022 mennessä!
Julkaisemme kiinnostavimmat vastaukset seuraavissa Ultra-lehdissä!

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!