Ultra

Ultran kesäisen pyramidi-kilpailun on päättynyt

Egyptistä on löydetty ainakin 130 erikokoista pyramidia. Tunnetuimmat ja kuuluisimmat niistä sijaitsevat Gizassa. Muualla maailmalla tunnettuja pyramideja löytyy mm. Meksikosta (Chichén Itzá), Kambodzasta (Koh Ker). Perusta (Huaca Pucllana) ja kiistellyt Bosnian pyramidit. Ultrassa julkaistiin aikoinaan paljon kiitosta saanut Suuri Pyramidi -sarja, jonnka tekijänä oli insinööri Ahti J. Karivieri. Nyt julkaisemme yksissä kansissa koko 7 -osaisen sarjan ja lisäksi myös mm. Lasse Aitokarin uutta tutkimusta Suuresta Pyramidista. Voit voittaa itsellesi kyseisen erikoisjulkaisun osallistumalla kilpailuun!

 

Kysyimme: Oletko tutkinut pyramideja tai vieraillut niissä? Kerro tutkimuksistasi tai löydöistäsi Ultralle; kyseessä voi olla mikä tahansa maailmalta löytyvä pyramidi. Voit myös halutessasi lähettää meille pyramideihin liittyvän piirroksesi (sähköpostilla toimitus@ultra-lehti.com), maalauksesi tai valokuvasi tai yliluonnollisen kokemuksen/unesi, joka liittyy jollakin tapaa pyramideihin. (Vaikka kisa on jo päättynyt voit silti laittaa toimitukselle viestiä aiheeseen liittyen.)

Arvoimme kaikkien vastanneiden kesken 5kpl Ultran erikoisjulkaisua: ”Akhet Khufun eli Suuren Pyramidin mysteerit”. (n. 40 s.)
Voittajat ovat: T. Rahnasto – Horo, J. Pietiläinen – Helsinki sekä M. Neunstedt, H. Apilasaho ja T. Kangastupa. Onnittelut voittajille!

Ultrassa 10/22 lisää tuloksista ja pyramidi-aiheesta.

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!