Ultra

Ultrapäivät 2024 esiintyjät (päivittyy)

Esiintyjät aakkosjärjestyksessä

Aalto, Antti

   Kristallimaljakonsertti la  Voimistelusalissa (hyvällä säällä Kuortaneenjärven rantatörmällä)

Parantava äänikylpy su (Voimistelusalissa, Liikuntahotelli)  gongi ja kristallimaljat n. 1h.  

– Laulan kristallimaljojen kanssa ja ohjaan äänikylpyjä. Lisäksi autan meitä kokemaan elämän merkitykselliseksi itsemme ja elämän rakastamisen kautta. Osaan puhua kauniisti, mielenkiintoisesti ja totuudellisesti. Teen vyöhyketerapiaa ja jälleenmyyn käyttämiäni Sound Galaxies kristallimaljoja. Mikäli olet kiinnostunut maljoista itsellesi, ota minuun yhteyttä. Asun Lammilla Kanta-Hämeessä ja minut löytää kotisivujeni www.rakastavasydan.fi kautta.

Agni, Koo - Vuoden taiteilija!

 

Nimeni on Agni (Agnieszka) Kuokkanen,  Puolassa syntynyt nainen, äiti ja vaimo, homeopaatti, hieroja, taitelija ja seikkailija.
 

Elämässäni olen tehnyt erilaisia asioita erilaisissa ammateissa. Jokainen tehtäväni on opettanut minulle jotain lisää itsestäni ja ohjannut minut tähän hetkeen. 
 

Ihmiskeho ja -mieli on aina kiehtonut minua, olen ollut aina utelias siitä miten mikäkin/kukakin toimii ja miksi.

 

Ensimmäisessä ammatissani kuvataitelijana ja graafisena suunnittelijna olen tutkinut kehon anatomiaa ja ihmetellyt miten upeita olentoja olemme. Samanaikaisesti olen tehnyt kysymyksiä meidän terveydestämme ja sairauksistamme – ja monesti kyseenalaistanut saamani vastaukset. 

Ensimmäisen kosketuksen hoitomuotoon nimeltä homeopatia sain oman ja poikani sairauden kautta.Mitä paremmaksi meidän kuntomme tuli, sitä enemmän heräsi uteliaisuus ja halu tutkia ja saada lisää tietoa siitä, miten SE toimii. Vuonna 2011 aloitin opiskelun Helsingissa Suomen Homeopatian Instituutissa. Vuosien aikana koulun nimi muuttui Transformational School of Homeopathy:ksi, valmistuin sieltä vuonna 2016 ja sain klassisen homeopaatin diplomin ja tittelin TSHHom. Koulutus on Suomen Homeopaatit ry:n sekä European Central Council of Homeopathy:n hyväksymä.

 

Ultrassa 3-2024 on Agnin haastattelu.

Minut ja maalaukseni löytää kotisivujeni www.agnikoo.com kautta.

Blomqvist, Johanna

Luento: Veden mysteeri
Workshop: Veden parantava voima

Suomalaista rajatieto-osaamista tuo tullessaan FT, kirjailija, fyysikko Johanna Blomqvist! 
Filosofian tohtori ja fyysikko Blomqvist taitaa myös reikin ja energiahoidon.
– Koen olevani tutkimusmatkailija tässä todellisuudessa. Olen pienestä lähtien halunnut oppia ymmärtämään mitä tämä kaikki on, miksi olemme täällä ja mikä on oma tarkoitukseni tässä kaikessa.

Uutuuskirja: Veden mysteeri, Basam Books 2023
Uudistettu 2024 laitos: Kvanttifysiikasta energiahoitoihin, Viisas elämä 2024

Hänen kirjansa: Hypertodellisuus – Olet olemassa ja merkittävä valittiin vuonna 2020 ilmestyneistä rajatietokirjoista yleisön suosikiksi!

 

Johannan kotisivut>

Hoffström, Kati

Ohjelmassa la 6.7. 
15:00 Projekti Planeetta Maa

Keväällä 2023 Kati Hoffström alkoi kanavoida olentoa, joka kertoi edustavansa Galaktista Federaatiota. Tämä Kiri-niminen henkilö asuu valtavalla emoaluksella, joka kiertää maaplaneettaa korkealla päiväntasaajan yläpuolella sellaisessa värähtelyulottuvuudessa, joka on ihmissilmälle näkymätön. Sieltä käsin hän johtaa tähtisiemen-projektia, jonka puitteissa maaplaneetalle on vuosikymmenien ajan lähetetty miljoonia ja taas miljoonia vapaaehtoisia tähteläisiä nostamaan ihmiskunnan värähtelytaajuutta, joka oli taas kerran romahtamaisillaan kohti tuhoa.
Kati on yksi näistä tähteläisistä ja hänen tehtävänään on välittää suomalaisille tieto siitä, että tuo projekti on loppuvaiheissaan ja toivottu värähtelytason nousu on jo saavutettu. Katin välittämä rohkaisevan rehellinen viesti pohjustaa myös seuraavaa vaihetta, jossa ihmiskunnan ja Galaktisen Federaation eli tähtikuntien välille syntyy arkinen ja toiminnallinen yhteys. Ihmiskunnan on aika kohdata omat pelkonsa, jotta se voi astua ulos itse ylläpitämästään pelon pakohuoneesta ja palata takaisin elävään yhteyteen kosmisten ystäviensä kanssa. Tästä kaikesta kertoo Projekti Planeetta Maa.


Lue lisää Katista ja Galaktisesta Federaatiosta Ultrasta 2-2024>
Projekti Planeetta Maa -uutuuskirja Ultrapuodissa>

Hurtak, James & Desiree

Pidetyt ulkomaiset esiintyjät James Hurtak & Desiree Hurtak (USA) tulevat kesän Ultrapäiville!

Ohjelmassa:
pe 5.7. pääluentosalissa klo 15 Hurtak: Soinnut sielun herättämiseksi

la 6.7. pääluentosalissa klo 13.15 Hurtak: Todellisuuden muuttaminen positiivisella intentiolla.

Workshop la klo 21  – Luentosali 1-3 (Liikuntahotelli) Hurtak: Tietoisuus, ekstraterrestiaalit ja kosmos

James Hurtak Ph.D., Ph.D., M.A., M.Th.:

The Academy for Future Sciencen, AFFS:n (Tulevaisuuden Tieteen Akatemia, kansainvälinen NGO-kansalaisjärjestö) perustaja ja johtaja. Tri Hurtak on sosiaalitieteilijä, tulevaisuudentutkija, ulkoavaruutta koskevan lainsäädännön ja kaukokatsonnan spesialisti.

Desiree Hurtak Ph.D., MS.Sc.:

Desiree Hurtak on sosiaali- ja ympäristötieteilijä sekä tulevaisuudentutkija. Hän on perustanut yhdessä miehensä tri J.J. Hurtakin kanssa The Academy for Future Science (Tulevaisuuden Tieteen Akatemia) -järjestön. Desiree Hurtak on työskennellyt laaja-alaisesti tutkimusmatkoilla sekä Egyptissä että Meksikossa, missä hän oli mukana tekemässä akustisia kokeita useilla muinaisilla rakennelmilla. Hän oli myös osa retkikuntaa, joka näiden tekniikoiden avulla v.1997 löysi ”Osiriksen haudan” Gizan alueelta. 

Kotisivut: Eenokin avaimet

Heidän uusin kirjansa Sound (2023 englanniksi)>

Suomenkielisiä teoksia Ultrapuodissa>

mm. Eenokin avaimet, Kaikkein korkeimman 72 jumalallista nimeä, Yli-itsen herääminen..

Ultrapuodista myös cd:t (muutama jäjellä):   Divine Revelations – Marya>    Vayikra – Sacred Heart>

Kaarakainen, Pekka

Luento: Elämä tuonpuoleisessa – Mikä se meille opettaa?

Workshop: Esimerkkitapauksia tuonpuoleisen elämästä

Spiritualismin ja Allan Kardecin oppien asiantuntija Pekka Kaarakainen on ollut useasti pidetty esiintyjä Ultrapäivillä. Hän osaa vakuuttaa niin skeptikot kuin muutkin henkien olemassaolosta tietotaidoillaan. Pekka on maalliselta ammatiltaan konetekniikan diplomi-insinööri. Hän asuu Hollolassa brasilialaisen vaimonsa ja lastensa kanssa. Pekan maailmankuva muuttui ateismin ja materialismin maailmasta spiritismin henkiseen todellisuuteen kun hän koki sellaisia asioita mm. brasiliassa joita ei pystynyt järjellä selittämään.

www.allankardec.fi

Katso Pekan haastattelu Rajatieto TV:ssä alta: 

Kaskimäki, Päivi

Keitel, Veli Martin

Tämä kaksikko ei paljon esittelyjä kaipaa!

Veli Martin ja Päivi Kaskimäki tulevat Ultrapäiville ja vievät meidät sunnuntaina Egyptin täyteiselle matkalle: Jumalten ja faaraoiden Egypti – teemalla.
Keväällä tulossa myös matkakertomusta Ultra-lehteen heidän viime kertaisesta elämysmatkastaan.

He vietivät huikean ja valtavan suurella runsaudella ladatun matkan 6.-16.2. pyramidien, jumalten,
faaraoiden ja temppeleiden mysteerien äärellä.

Harhat ja illuusiot poksahtelevat ja oivallukset vahvistuvat tietoisuudessasi. Monenlaista mukavaa luvassa sunnuntaina Kuortaneella!

Päivin kotisivut löydät täältä> Youtube -kanava>

Veli Martin Keitelin kotisivut>
Videoita Youtubessa>

Kuparikettu

Suosittu somevaikuttaja ja nykynoita Kuparikettu tulee ensimmäistä kertaa Ultrapäiville! 

luento: Noituuden historia

workshop:  Hän ohjaa kahtena päivänä, kahden tunnin mittaisen Workshopin, jonka teemana on Vapauta oma voimasi.

Kupariketulle henkisyys on kulkenut hänen mukanaan aivan lapsesta asti. Erityisesti meditointi on hänen sydäntään lähellä ja hän onkin tunnettu somesta juuri erilaisten ohjattujen meditaatioiden johdosta. Nuorena toimijana hän on roolimalli monelle uushenkisyydestä kiinnostuneelle. Hän haluaa hävittää vääränlaista stigmaa noituuteen liittyen.
Kuparikettu aloitti rajatiedon yrittäjänä 2024 alusta. Hän tekee mm. tarot-tulkintoja, meedioistuntoja, energiahoitoja. Lisäksi hän luennoi, toimii sisällöntuottajana ja järjestää mm. Maagisia messuja 13.-14.9. Lahden sibeliustalolla.

Kuparikettu on kirjoittanut kaksi kirjaa noituudesta. Toisen yhdessä Heikki Saureen kanssa.
Noitakirja -pokkari versio>

Nykynoidan käsikirja>

Kotisivut> https://kuparikettu.fi/

Manninen, Sampo

Ultrapäivien juontaja!

Ikuinen elämänopiskelija ja henkinen valmentaja Sampo Manninen tuo raikkaan tuulahduksen Ultrapäiville uutena tapahtuman juontajana!

Kuka se Sampo sitten on?  Sampo Manninen on työhullu maalaispoika, kahden aikuisen lapsen isä, tarinankertoja ja monikansallisten yritysten viestinnän toteuttaja.

Sampo on myös värähtelyille herkkä tietoisuuden ja hengen kokija ja siksi ikuinen elämänopiskelija.

Vuonna 2005 Sampo koki tosi voimallisen energiakokemuksen, josta henkinen matkani alkoi. Vaimoltani salaa menin reikikurssille, olin ”järkevä bisnesmies”. Toisella energiahoidon kurssilla tuli niin jäätävä kokemus, että uskalsin kertoa siitä vaimolle. Deepak Chopran jutut resonoivat erityisesti. Päädyin Chopran kurssille ja olen meditoinut siitä lähtien päivittäin.

– Olen työssäni kohdannut sieluja yli 60 maassa, niin Pakistanissa, Irakissa kuin Wall Streetilläkin. Olen opetellut itseäni eri polkuja kulkien, itseäni vähitellen lähestyen. Siksi olen henkinen valmentaja, tiimivalmentaja, LCA Life Coach, NLP ohjaaja, Amazon Best-seller kirjailija, meditaatiokouluttaja, läsnäolovalmentaja ja ties mitä muuta… Olen kokenut burn-outin, laman ahdistuksen, velkavankeuden, vastuun muista. Olen uhrannut paljon. Olen ollut riittämätön isä, poissaoleva puoliso, perittyjen uskomusteni vanki. Siksi sanat Sielu ja Henki. Ne ovat opettaneet kokemaan ja näkemään itseni uudessa valossa; oivaltamaan, hengittämään, päästämään irti. Pala kerrallaan, yhä enemmän ja enemmän. Tavoilla ja tekniikoilla, jotka ovat sekä tuhansia vuosia vanhoja, että uusinta uutta tieteessä. Näiden oivallusten tukemana haluan tehdä matkaa kanssanne ja oppia jälleen jotain uutta.

– Annetaan tämän uskomattoman hienon maailmankaikkeuden hengittää meitä.

Sampo

Sampon kotisivut: http://www.henkireika.com/

Seesvalo, Sanna

Energiavälitys ja henkioppaiden johdatus  Voimistelusali

Keho-mieli on kokonaisuus ja sen kuuntelu ja viestien näkyväksi tekeminen antaa elämään oivallisia työkaluja kuulla omaa sisäistä (jotkut sanovat esimerkiksi jumalallista) johdatusta. Kehollinen virittäytyminen mihin tahansa tekemiseen tuo aivan erilaisen tajunnan tilan, kuin se, että ryhtyy vain tekemään.
Solumuistimme kehossamme kantaa sukupolvien ajan traumoja. Ne on mahdollista muuntaa ja purkaa. Tietoinen mieli vaikuttaa kehoon, fyysiseen todellisuuteen. Energia on olemassa joka tapauksessa, me voimme tietoisesti ohjata sen kulkua ja keskittymistä. Fyysisten aistien herkistymisen kautta avautuu myös henkisten aistien maailma aivan yhtä todelliseksi, kuin fyysinen maailma. Jokainen voi harjoitella näitä taitoja ja kehittyä niissä. Tässä maailman ajassa, jossa elämme, on koko ajan tärkeämpää tunnistaa ulkoapäin opitut ajatus- ja tunnereaktiomallit ja kääntyä oman sisäisen totuuden ja elävän ajattelun puoleen. 

Henkioppaiden opastus ja energiavälitystilaisuudessa kanavoin henkioppaideni johdatusta sanallisesti, sekä välitän Universumista parantavaa energiaa. Voit vain rentoutua ja ottaa vastaan, Reiki -energia toimii aina Korkeimmaksi Parhaaksi. 

Meedioillassa välitän viestejä kuoleman rajan taakse siirtyneiltä läheisiltämme. Minä en voi kontrolloida, keitä viestejä tulee tuomaan, joten toivomasi isän sijaan saattaakin tulla entisen puolisosi isä. Tai täti. Riippuen osallistujien määrästä, viestejä ei ehkä tule jokaiselle, mutta hyvin usein viesteillä on annettavaa myös muillekin, varsinaisen vastaanottajan lisäksi. 

Kehon viestit -liiketyöpajassa aistimme ja tunnustelemme omaa kehoamme ja kehossa olemista. Luovan kirjoittamisen avulla teemme näkyväksi sitä, mitä keho-mielemme haluaa meille kertoa. Mitään ei tarvitse osata, mihinkään ei tarvitse pyrkiä, halu tekemiseen riittää. Halutessasi voit ottaa oman päiväkirjan mukaasi, minä tuon myös kirjoitusvälineitä mukanani.

Olen koulutukseltani ekspressiivisen taideterapian ohjaaja, Reiki Master, NLP Master Practitioner, EFT -tunnetyöskentelyohjaaja ja Bach -kukkaterapeutti. Työskentelen lähiasiakkaiden kanssa Tampereella, etäyhteyksin myös kauemmaksi.
Verkkokurssini palvelevat netin kautta itsellesi sopivana aikana.
Intuitiivisia korttitulkintoja teen kirjallisesti etänä sähköpostiisi toimittaen, tapahtumissa ja ajanvarauksella myös kasvotusten. 
Pidän Zoomissa maksuttomia Hiljentymisen Hetki -meditaatioita.

Katso vierailuni Shadow Cameran Yölähetyksessä: https://www.youtube.com/watch?v=0fYbYPSc404
Totuuden etsijöiden Atomistudiossa: https://www.youtube.com/watch?v=Qj5pHHw6Y0E&t=5s
Paulin pakeilla: https://www.youtube.com/watch?v=qz5WpuPJqv8&t=56s
Ota yhteyttä: sanna.seesvalo@gmail.com
Kotisivuni löydät osoitteesta www.seesvalo.fi

Villido, Ingvar

  Luento: Todellisen minän etsintä
Workshop: Valaistumisen polku

 

Opettaja, tutkija, kirjailija, joogi

 

Ingvar Villido tajusi todellisen olemuksensa vuosikymmeniä kestäneen itsetutkiskelun ja joogaharjoituksen jälkeen saavuttaen lopulta vakaan itseoivalluksen. Hän alkoi kehittää menetelmiä ihmisille saavuttaakseen täyden potentiaalinsa, sekä yksinkertaistaa niitä niille, jotka eivät olleet koskaan harjoittaneet joogaa. Hän loi käytännön tietoisuuden järjestelmän tämän saavuttamiseksi. Ingvar on kriya joogan tutkija. Hänen opetuksensa perustuu muinaisten Siddha-joogan mestareiden viisauteen, ja hänellä on linkkejä muun muassa Mahasiddhar Agastyarin sukulinjaan.

Ingvar on kehittänyt ja opettaa kansainvälisesti tunnettua Practical Consciousness -menetelmää. Hän on ollut perustamassa Viron Lilleoru-yhteisöä (artikkeli Ultrassa 1-2024)

 

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!