Ultra

Ultrapäivät 2023 esiintyjät

Esiintyjälista ja ohjelma päivittyy jatkuvasti! 

Esiintyjät aakkosjärjestyksessä

Aalto, Antti

Pe 8.7. klo 20  Kristallimaljakonsertti Kuortaneenjärven rantatörmällä   (sateella Voimistelusalissa)

Parantava äänikylpy (Voimistelusalissa, Liikuntahotelli) la 9.7. klo 17 (kesto n. 1,5h)
Lisäksi vapaata musisointia mm. Kuortaneenjärven rantatörmällä.

– Laulan kristallimaljojen kanssa ja ohjaan äänikylpyjä. Lisäksi autan meitä kokemaan elämän merkitykselliseksi itsemme ja elämän rakastamisen kautta. Osaan puhua kauniisti, mielenkiintoisesti ja totuudellisesti. Teen vyöhyketerapiaa ja jälleenmyyn käyttämiäni Sound Galaxies kristallimaljoja. Mikäli olet kiinnostunut maljoista itsellesi, ota minuun yhteyttä. Asun Lammilla Kanta-Hämeessä ja minut löytää kotisivujeni www.rakastavasydan.fi kautta.

Aittola, Mia

Perjantai 7.7.  klo 17 työpaja Luentosali 1-3 (Liikuntahotelli): Ykseyden Astrologia ja Pyhä Alkemia – Sytytä Kristallitähti Sisälläsi (kesto n. 1,5h)

Olet lämpimästi tervetullut ykseyden kenttään pyhään tilaan luomaan sydänyhteyden Sielusi Kristallitähteen. Sen 12 tietoisuuden porttia ohjaavat egon kasvunpaikoista Sielun eheyteen, kunnes sisäinen timanttisi loistaa kirkkainta valoa, rakkautta, voimaa.

Tähdistä virtaa Maahan uuden aikakauden lähde-energiaa, joka värähtelee kristallivaloa ja ykseystietoisuutta. Samalla pintaan nousee kaikki mikä ei ole tasapainossa, jotta se voi eheytyä. Uusi todellisuus syntyy, kun vastavoimat kohtaavat sydämen ykseydessä. Koko maailmankaikkeus uinuu potentiaalina sisällämme ja vain rakkaus voi aktivoida sen valokoodit.

Tämän päivän 7-7-7 mestariluku tarjoaa meille huikean potentiaalin tähtien alkemiaan. Ohjattu meditaatio yhdistää meidät galaktiseen aurinkolähteeseen ja kristallitaajuuteen. Se tasapainottaa neljä elementtiä aktivoiden viidennen elementin elämää luovan pyhän eliksiirin. Kun feminiini ja maskuliini sulautuvat meissä yhteen, korkeamman taajuuden tähtilinjat avautuvat sisällämme.

Tässä sydänten valopiirissä jokaisella on ainutlaatuinen lahja kokonaisuuteen sekä Maan kollektiiviseen tietoisuuteen, johon välitämme eheyden kristallivaloa. Mikä on sinun Sielusi lahja? Entä mikä sinussa on valmis päästämään irti, muuntumaan ja avautumaan tähtiin?

Olen henkisen kasvun ja kutsumuksen opas sekä eheyden tilan kannattelija elämän herkissä käännekohdissa. Tuen ihmistä vapauttamaan sielunsa viisauden, voiman, rakkauden ja ainutlaatuisen lahjan, jota ilman maailma ei olisi täydellinen.  

Tietoisuuden astrologia lähti avautumaan minulle yli 20 vuotta sitten. Olen kanavoinut Ykseyden Portaalin planetaarisia energiavälityksiä ryhmätietoisuudessa auringon ja kuun syklien mukaan vuodesta 2012. Tulkitsen tähtikarttaa Sielun vihkimyspolkuna ja välitän ykseyden energiaa sen yksilöllisiin kasvunpaikkoihin sekä korkeamman taajuuden tähtilinjojen avautumiseen ihmisen sisällä.  

Pitkän linjan yrittäjänä olen ammentanut tästä kaikesta myös yritysvalmennuksiin sekä työhöni uravalmentajana.

https://www.heartflame.co/ 

Andrés, Pablo

Itseparannus satsang
To klo 15:30-17:30!!! (huom! aika muuttunut!)
pe-la 12-14
Kokoustila 2. (päärakennus 2. krs) 
max. 10 henkilöä
Kesto n. 2h.
Varaukset Pallohallilla ilmoittautumisjärjestyksessä (pääluentosali). Vain 1 kerta/henkilö.

Argentiinalainen vuorikiipeilijä Pablo Andrés joutui nuorena vakavaan kiipeilyonnettomuuteen, jossa hän putosi 6900 metrin korkeudessa jäärailoon. Hän menetti paleltumisen seurauksena sormia ja oli vähällä menettää henkensä. Tätä kokemusta hän pitää nykyään ensimmäisenä syvähenkisenä kokemuksenaan ns. kuolemanrajakokemuksena. Pablo aloitti fysiikan ja meditaation opiskelun ja hänet kutsuttiin vuonna 1990 vierailevaksi tutkijaksi Saksaan.

Tuolloin hän ymmärsi onnettomuuden syvemmän tarkoituksen: hän alkoi saada spontaaneja kokemuksia edellisistä elämistään joissa hän oli tehnyt parantajan työtä rukoilemalla ja käden päälle laittamisen avulla ja joissa oli tapahtunut ihmeparantumisia.  Nyt hän ymmärsi että “jääpuhdistuksen” oli tarkoitus valmistella hänen käsiään jatkamaan silloista parantajan ja henkisen parantumisen tukijan työtä.
Pablo Andres on tiedemies joka ei ole ensisijassa uskonnollisesti tai esoteerisesti suuntautunut.

”- I have a project concerning Selfsatsang in Ukraine (UA): I expect to see many healing miracles there, working for injured UA- soldiers. From the spiritual point of view of Karma, is to be expected to be clear cases of spontaneous healing through prayer in the form of Bhakti-Yoga in these moments.” – Pablo

Angelus, Anita

Henkisen tien kulkija Anita Angelus on alunperin ammatiltaan opettaja, sittemmin simultaanitulkki Brysselissä. Työn ohella hän ohjaa myös joogaa ja tekee henkiparannustyötä kanavointina pyydettäessä.

Anita on vastaanottanut kanavointina kirjan Tao – taivaallinen tie. Se on tarkoitettu ohjeeksi suomalaisille vaikeina aikoina ja opastaa hallinnoimaan valtakuntaa  ja elämään sydämen ääntä seuraten.

Anita Angelus kertoo hyvän elämän luomisesta itselleen ja ympärilleen sekä pohtii kanavointia ja viestien vastaanottamista. Hän ohjaa myös joogaa ja vetää Sydänjooga meditaatioita.

Anita Angelus –  Paulin pakeilla haastatteluni pandemian alussa YouTubessa https://youtube.com/watch?v=FGaeg1ZuZVE

Ultrapäivillä ohjelmassa mm. Kanavoitu sanoma Suomelle su 9.7. klo 13. 

Anita vetää myös aamujoogaa mm. lauantaina klo 8 hyvällä kelillä joko nurmella ulkona tai sateella Voimistelusalissa.

Dorjee, Geshe Pema

luento pe 7.7. klo 15: Yleismaailmalliset arvot – Buddhalaista filosofiaa.

Lisäksi la 8.7. aamuluento hotellissa klo 8: Mikä on paras tapa rakastaa itseään?

Dalai-Laman tehtäväänsä asettama Tiibetin buddhalaisten perinteiden sanansaattaja ensimmäistä kertaa Ultrapäivillä!

Geshe Pema Dorjee syntyi vuonna 1951 Tiibetin rajan lähellä sijaitsevassa Shillongissa. Hän kävi vuosina 1963-1973 Hänen Pyhyytensä Dalai-laman perustamaa Tibetan Homes Foundationin koulua. Tämän jälkeen hän opiskeli Institute of Buddhist Dialectics -koulussa, jonka Dalai-lama ja Lobsang Gyatso perustivat yhdessä Dharamsalaan. Geshe Pema Dorjee suoritti perustutkintoa ja kahta ylempää korkeakoulututkintoa vastaavat Prajnaparamitan eli Viisauden täydellisyyden ja Madhyamikan eli Keskitien filosofian tutkinnot kahdeksassa vuodessa.

Vuosina 1981-1997 Pema Dorjee omistautui Dharamsalassa sijaitsevalle tiibetiläisen lastenkylän koululle. Hän aloitti tiibetinbuddhalaisuuden-, tiibetin kielen- ja kulttuurin opettajana ja vuonna 1990 hänestä tuli koulun rehtori.

Vuonna 1995 jatkuneiden buddhalaisen filosofian opintojen tuloksena hän sai geshen arvon Drepung Loselingin luostarista. Tiibetinbuddhalaisessa koulutuksessa tämä on korkein arvo ja vastaa filosofian tohtoria. Pema Dorjee on yksi harvoista buddhalaisista geshe-tutkinnon suorittaneista, jotka puhuvat sujuvaa englantia.

Pema Dorjee nimitettiin sitten rehtoriksi tiibetiläisten opettajankoulutuskeskukseen (Tibetan Teachers Training Centre), jossa virassa hän toimi kaksi vuotta. Sitten hänet pyydettiin ensimmäiseksi rehtoriksi Institute of Buddhist Dialectics -kouluun Sarahiin. Nykyään koulu toimii nimellä College of Higher Tibetan Studies Sarah. Vuosina 1997-2002 hän oli vastuussa College for Higher Tibetan Studies -koulusta.

Geshe Pema Dorjee huomasi, että keskeisenä osana tiibetinbuddhalaisuutta oleva Bodong-traditio oli häviämäisillään. Tradition kirjoituksia oli vaikea löytää eikä niiden kieliasu ollut nykyaikainen. Vuonna 2001 hän esitti Dalai-laman audienssilla käsityksensä siitä, miten bodong-traditiota voitaisiin elvyttää ja edistää. Dalai-lama antoi neuvoja, opastusta ja myöhemmin varoja projektiin. Vuonna 2003 Geshe Pema Dorjee perusti Bodong Research and Publication Centerin Dharamsalaan.

Tiibetin pakolaishallitus on osoittanut Pema Dorjeelle kunnioitusta pyytämällä häntä ryhtymään erilaisiin tehtäviin. Pakolaishallitus nimitti hänet Higher Level Textbook Review -komiteaan (korkeampi kirjojen tarkistuskomitea). Dalai-lama on nimittänyt hänet julkisten palveluiden komission (Public Service Commission) jäseneksi. Terveysministeriö nimitti hänet entisten poliittisten vankien henkiseksi neuvonantajaksi, joita oli kidutettu.

Pema Dorjee on tavallisena munkkina on ottanut vastuulleen eri hyväntekeväisyysjärjestöjen organisoimisen, johtamisen ja varojen keräämisen. Hän auttoi Bodong-tradition buddhalaisen luostarin perustamisessa Nepaliin. Hän on myös Nepalissa toimivan orpokodin Bright Horizon Children’s Homen edunvalvoja. Hän on organisoinut ja johtaa eri sosiaalityöprojekteja etenkin Nepalin ja Intian syrjäkylissä Nepalissa ja Intiassa. Projekteihin kuuluu koulujen perustaminen, sillan rakentaminen syrjäkylään, Nepalin ja Intian syrjäkylissä asuvien sairaiden ja vammaisten ihmisten tuominen sairaalahoitoon New Delhiin. Hän uusimpiin projekteihinsa kuuluu asiantuntijoiden ja laitteiden tuominen Israelista, Norjasta ja Ruotsista Nepalin syrjäkyliin nykyaikaisten maanviljelymenetelmien kehittämiseksi.
lähde: https://www.lochentsemo.com/geshe-pema-dorjee

Hänen kirjoituksiaan on julkaistu lukuisia Ultra-lehden sivuilla mm. Bodong perinteestä ja sen elvyttämisestä, Buddhalaisesta mietiskelystä, Tiibetin buddhalaisista traditioista jne. Ultrapuodista on saatavana myös monia hänen kirjoittamiaan kirjoja>

Edelmann, Serafiina

luento pallohallissa la 8.7. klo 10: Portti auki henkien maailmaan.
workshop la 8.7. klo 21: Portti auki henkien maailmaan – Miten aloittaa kommunikointi

Serafiina Edelmann on kansainvälisestikin tunnettu DCH Kliininen hypnoterapeutti,
meditaatio-opettaja ja meedio.
Hän asui ja opiskeli vuosia Lontoossa jossa työskenteli oopperalaulajana esiintyen lukuisilla arvostetuilla areenoilla, ja opiskeli hypnoterapiaa ja henkisen maailman asioita. Serafiina valmistui kliiniseksi hypnoterapeutiksi 2016. Hänen tiensä alkoi henkimaailman kanssa jo lapsena mutta ammatiksi henkisyys ja hyvinvointi kehittyi vasta aikuisiällä. Koulutuksensa Serafiina on saanut Iso-Britanniassa asuessaan. Hän toimii pääasiassa hypnoterapeuttina, ja
onkin auttanut satoja ihmisiä elämänmuutoksissa ja kiperissä elämäntilanteissa.
Serafiina on kehittänyt omanlaisensa tavan välittää viestejä ihmisille. Hän vie ihmiset lempeästi tilaan jossa henkioppaat saavat yhteyden kanssasi ja voit vastaanottaa itse viestejä.
Lontooseen muutto2007 ja mahdollisuudet opiskella ja harjoitella siellä avasivat Serafiinalle uudet portit henkisyyden maailmaan. Kanavointia hän on
opiskellut Britanniassa mm. meedio ja näkijä Julian Jenkinsin johdolla.

LUENTO: PORTTI AUKI HENKIMAAILMAAN: Meissä kaikissa on kyky saada yhteys henkimaailmaan, mutta mistä aloittaa? Kuinka löytää tuo yhteys turvallisesti. Ohjatusta hypnoottisesta meditaatiosta saa avun henkimaailman yhteyden ja oman voiman löytämiseen ja vahvistamiseen. Usein oma päivätietoisuutemme, mielemme toimii analyyttisena ja kriittisenä tekijänä estäen omassa voimassa olemisemme ja avautumisemme
henkimaailmalle. Hypnoottinen, ohjattu syvämeditaatio on avannut monille portin henkimaailmaan uudella ja vahvemmalla ja puhtaammalla tavalla, Serafiina Edelmann puhuu tästä uudenlaisesta tavasta vastaanottaa viestejä henkimaailmasta ja saada mm. oma universaali voima toimimaan voimallisemmin ja paremmin hoitotyössä.

WORKSHOP: PORTTI AUKI HENKIMAAILMAAN, KOHTAA HENKIOPPAASI JA OLE OMASSA VOIMASSASI.
Serafiina on kehittänyt omanlaisensa tavan välittää viestejä ihmisille. Hän vie ihmiset hypnoottisella meditaatiolla lempeästi tilaan jossa henkioppaat saavat yhteyden kanssasi ja voit vastaanottaa itse viestejä.
Yhteyttä henkimaailmaan avaava workshop vie sinut ensin omaan voimaasi ja siitä eteenpäin tapaamaan omaa henkiopastasi. Workshopissa saat kaksi pitkää hypnoottista meditaatiota diplomi hypnoterapeutin ja meedion, Serafiina Edelmannin tekemänä. Hän avaa osallistujille henkimaailmaa antamalla ohjatun hypnoottisen meditaation kautta kokemuksen jolla henkimaailman verho raottuu.
Saat kokea omassa voimassasi olemisen, ja voit tavata oman henkioppaasi.

Kuva Ilari Edelmann.

Granögger, Ulrike

  Perjantaina 7. heinäkuuta luento: Aaltogenomi – DNA:mme korkeampi VALOKEHO-kapasiteetti
Perjantaina 7.7. myös workshop klo 21: Eenokin Avaimet – Chakrojen aktivointi Jumalan Nimillä

Ulrike Granöggerin esitys tulee avaamaan meille ymmärrystä
sähkömagneettisesta, kvanttiholografisesta geneettisestä koodistamme
Eenokin Avainten henkis-tieteellisten ennusteiden valossa.

Lyhyt esittely:
Vapaa tutkija Ulrike Granögger on Academy For Future Science, AFFS
Europen johtaja ja pääopettaja. Hän on osallistunut useiden Akatemian
tieteellisten julkaisujen tekemiseen, niiden kääntämiseen ja opettanut
Eenokin Avaimia® jo yli 20 vuoden ajan. Hän on tehnyt yhteistyötä monien
ansioituneiden tutkijoiden, mm. korkeasti arvostetun venäläisen
akateemikon V. P. Kaznatshevin kanssa. Granögger tapasi useita kertoja
myös tri Peter Gariaevin, joka sai ilmoituksen vuoden 2021 lääketieteen
Nobel-ehdokkuudestaan vain viikkoja ennen kuolemaansa. Granöggerin
videot ”Future Science – Wave Genome – Quantum Holography of DNA”  ja
”Dr. Peter Gariaev – The Wave Genome – Nobel Prize candidate” ovat
nähtävissä suomeksi tekstitettyinä Youtubessa.
Linkit:
Video ”Wave Genome” suomeksi tekstitettynä:
https://www.youtube.com/watch?v=VgdyXh4m9Mc
Video ”Dr. Peter Gariaev – Nobel Prize candidate” suomeksi
tekstitettynä: https://www.youtube.com/watch?v=4iNP-cljvUo
eenokinavaimet.org
shop.keysofenoch.eu
keysofenoch.org

 

Hales, Terence

Workshop la 8.7. klo 12:00 Hyppyri  ”What is a human being” 

Heinineva, Anu

Henkimaailman voimakuvat

Henkimaailma pyysi Anu Heininevaa maalaamaan luonnonhenkiä ja
energiaviestejä ihmisille. Anu asuu Kemistä ja hän on syntynyt Kuusamossa.

Anu määrittelee itsensä shamanistiseksi Valon henkien parantajakanavaksi.
Anu tuo Henkimaailman voimakuvansa kesän Ultrapäiville.

Jan-Mikael Maroksen Kivikahvilassa to ja la klo 17 Anu Heinineva: Henkimaailman Voimakuvat

www.rakkaudentahti.com

Maailmankuvia: Anu Heinineva – YouTube 

Hovi, Satu

Museokeskiviikko: Kuvia keskiaikamarkkinoilta 9.11.2016 - Hämeenlinnan Kaupunginmuseoworkshop to 6.7. klo 21: Lemmenyrtit kansanperinteessä

luento pe 7.7. klo 10: Yrtit ja Keskiajan kansanlääkintä.

perjantaina klo 17: Hortoile Sadun kanssa! Yrttikävely Opiston maastossa, lähtö Pallohallin edestä

Kirjailija, kolumnisti ja kouluttaja Satu kertoo mm. yrttilääkinnästä ja lemmenyrteistä.

Satu taitaa niin keskiaikaiset kuin nykyiset yrttitiedot ja -taidot. Luvassa on myös hortoilua Ultrapäivillä!

Satun kotisivut> Katso artikkeli Satu Hovin keskiaikadieetistä>

Satun kirjoja mm.

Hoitavat yrtit – Löydä luonnonkasvien parantava voima (2022 Kirjapaja)
Luonnonyrtit (2021 ReadMe)
Metsäntutkija – Löydä parhaat syötävät luonnosta (2020 ReadMe)
Marjat – tunnistaminen ja viljely, terveysvaikutukset, reseptit (2019 ReadMe)
Yrttitarha – kasvata, kerää, säilö, käytä (2018 ReadMe)
Luonnonyrtit – tunnistaminen, terveysvaikutukset, reseptit (2017 ReadMe)
Keskiajan maut (yhdessä Katri Niemen kanssa Art House 2015)
Keskiajan puvut (2013 ReadMe)

Inanna, Pinja

Torstai 6.7. klo 22: KOSMISET YSTÄVÄT

Arja Myllymäki joka työskentelee nimellä Pinja Inanna. Henkiauttaja, tietäjä ja parantaja.

Elämäntehtäväni on toimia auttajana ja tarkoituksena tuoda ymmärrystä että kaikesta voi aina selvitä.

Myös henkitaso on minulle tuttua ollut aina ja minua tarvitaan heidänkin apunaan meediona hyvin moninaisissa eri tehtävissä.

Omalla koetulla elämällä ja sielutietoisuudella sekä kanavana selvänäköisesti pystyn tuomaan erinäistä tietoa, ohjausta ja apua moniin eri asioihin mitä ihminen kokee maanpäällä.

Myös energiaparannusta teen meediona ja sillä pystyy vaikuttamaan hyvin monenlaisiin eri asioihin ihmisen elämässä fyysisesti ja psyykkisesti jos se on parannettavan korkein paras ja sielunsopimuksen sallimissa rajoissa.

Olen Plutoninen ja koen että elämä on hyvin kummallista.

Selväkuulo tuli teini iässä ja selvänäkö pari vuotta sen jälkeen noin 17 vuotiaana. Nämä kaksi oli ennakko koettelemuksia miten hallitsen ja koulutusta tulevaan. Selvänäkö vahvistui elämäntehtäväkseni kun olin 26 vuotias. Parannus voimistui tehtäväksi minulle kolmenkymmenen ikävuoden paikkeilla. Meediona taas olen ollut joissain määrin ikäni niin kauan kuin muistan ja samaten tietäjänä olen ollut jo alle kouluikäisenä. Tiesin asioita mitä ei kuulunut tietää ja ymmärsin elämää suurempia asioita jo ihan varhaislapsuudessa ilman että mistään kuulin tai opin niistä. Tiesin vain.

Minulle myös ilmoitettiin vuonna 2020 herättäen keskellä yötä toiselta tasolta tuoden selkeä tieto ”Olet opettaja ja vaikean tason auttaja.” Tästä meni noin kuukausi kunnes…

Alkuvuonna 2021 Nasiiri Ekku Mattila löysi minut ja valitsi minut jatkajakseen monien vuosikymmenten etsinnän jälkeen. Ekku on etsinyt noin 40 vuotta työnsä jatkajaa / seuraajaa mutta kuulemma ei ole tullut tarpeeksi hyvää vastaan kunnes hän löysi minut ja valitsi minut jos suostun. Suostuin. Siitä lähtien olemme olleet hyvin läheiset. Ekku valmentaa ja opettaa minua hyväksi tietäjäksi ja teemme yhteistyötä mm. kadonneiden etsintää, muuta auttamista ja asiakasvastaanottoja yhdessä.

29.4.2023 Ekku Mattila vihki minut Nasiiriksi.

http://www.pinjainanna.fi

Kassara, Heidi

luento torstaina 6.7. klo 13:45: Henkinen polku kohti valaistumista

Heidi Kassara on terveystieteiden lisensiaatti ja väitellyt 2017 tohtoriksi kasvatustieteessä Tampereen yliopistossa.

Hän on toiminut sairaanhoidon opettajana ja viimeksi Tampereen ammattikorkeakoulussa yliopettajana, yhteensä 33 vuotta.
Heidi on aloittanut mietiskelyn yli 40 vuotta sitten, opettanut sitä ja kirjoittanut siitä artikkeleita mm. Ultra-lehteen. Hän on kirjoittanut useita terveydenhuollon oppikirjoja sekä henkisiä oppaita.

”RAKKAUS on kaiken a ja o. Ja uskon enemmän kuin koskaan Jumalaan tai miksi Häntä nyt voikin sanoa.” – Heidi Kassara

Basam Booksilta on juuri ilmestynyt hänen uutuuskirjansa, joka viittaa samaan aiheeseen kuin hänen luentonsa Henkinen polku kohti valaistumista>

Heidi Kassara Maailmankuvia osiossa Shadow Camerassa>

Heidin artikkeleita Ultrassa mm.

Ultra 2-2023: Turvallisuus henkisellä polulla
Ultra 5-6-2022: Antti Häyhä – Parantaja, näkijä, sielunkuvataiteilija ja visuaalinen suunnittelija
Ultra 4-2022: Yhdistyminen ikuiseen itsee – Kontemplaatio ja syvämeditaatio

5-6/02 s. 46 kirja-katsaus Pekka Heinänen: Marian Tarina

Keitel, Veli Martin

Luento  7.7. klo 11:30 Voimistelusali: Ihmisen merkitys tekoälyn hallitsemassa maailmassa.

90-luvun lopulla tulin tunnetuksi peltokuvioilmiön asiantuntijana. Vuonna 2004 tein aiheesta suuren dokumenttielokuvan ”Madonreikiä pellossa”, joka oli tuomariston suosikki USA:n EBE award -kilpailussa v. 2005. Aloin  tutkia maailman mystisiä ulottuvuuksia – taustalla tietenkin melkoinen kriisi elämässäni. Rakensin peltokuvioista laajat internet sivut otsikolla Finland’s Center of Circles Information – FCCI. 

Peltokuviot herättivät kiinnostuksen pyhään geometriaan ja arkkityyppeihin. Vuodesta 2000 asti olen valmistanut holografisia 3-ulotteisia kuvia geometrisista kuvioista ja muista aiheista. 

Pyhä geometria johdatteli esoteeriseen historiantutkimukseen, joka aluksi kohdistui lähinnä kristilliseen mytologiaan ja Ilmestyskirjaan, mutta laajeni sitten Välimeren alueen muinaiskulttuureihin, Kalevalaan ja Kabbalaan. Näistä aiheista olen kirjoittanut kirjat Väinämöisen Puhuva Puu ja Puhuvan Puun Lapset. Niiden keskeinen viesti liittyy kristustietoisuuden taustoihin; miten ja miksi tämä uusi tietoisuus nousee esille juuri tässä ajassa.

Veli Martin Keitel on kirjoittanut monia kiiteltyjä artikkeleita Ultraan jo 90-luvulta lähtien. Viimeisimpinä mm.
Ultrat 4 & 5-6/21 kaksiosainen artikkeli ”Aikakauden vaihtuessa erottelukyky ratkaisee – tietoisuuden evoluution käännekohta.
Ultra 3/17 Elämmekö Matrixissa?

Veli Martinin kotisivut: https://martinkeitel.wixsite.com/sielunpuu

Koskinen, Tapani

Tapani Koskinen vastaa Lahdessa järjestettävästä Ihmeiden Oppikurssi -piirin vetämisestä.

Lukuisten kotimaisten ja monen ulkomaisen meedion opastuksen avulla olen päätynyt Ihmeiden oppikurssiin eli Kurssi ihmeisiin.

Kurssi kertoo joka päivä päivältä miten mielen harharetket otetaan kiitollisuudella vastaan ja hallintaan.

 

Ihmeiden Oppikurssi piiri Hyppyri-siivessä Pallohallilla mm. klo 21

Torstaina Opetus

Perjantaina Sovitus

Lauantaina Pelastus

Kulju, Heikki

luento 7.7. klo 13:15: Todistusvoimaisimpia ufomysteerejä – Roswellin ufojen maahansyöksy 1947 ja Rovaniemen Pikku Olkkavaara 1971.

Lauantaina klo 21: UFOILTA Kuortanehallilla ja Suomalainen ufotutkimus, jossa mukana myös Heikki Kulju. 

Keväällä 50 vuotta täyttävän Suomen Ufotutkijoiden puheenjohtaja kertoo ufomysteereistä.

Lapualainen Heikki Kulju on pitkän linjan ufotutkija ja nykyisin SUT:n puheenjohtaja. Työelämässään hän oli menestynyt liikemies Uranus-tuonti nimisen firman omistaja joka myi aikoinaan paljon mm. akupunktio- ja biorytmivälineitä. Myöhemmin koneita.com joka keskittyi mm. puuntyöstökoneisiin. Heikki taitaa myös pienkoneella lentämisen ja radioiden niksit. Myös hypnoosi on hänelle tuttua. Hän esiintyy myös taikuri Al-Dantena ja häntä onkin nähty Ultrapäivillä useaan otteeseen.

Kulju on toiminut Suomen Ufotutkijoissa sen perustamisesta asti. Hän ja hänen kolleegansa matkaavat ympäri Suomen ja kohtaavat ihmisiä, jotka ovat kokeneet jotain selittämätöntä. Vieraiden sivilisaatioiden diplomaattiset suhteet johtavat Kuljun mukaan aina ihmismaailman johtajiin asti. Asioita halutaan pimittää tavan kansalaisilta, etteivät uskonnot ja talouselämä romahtaisi.

”On aivan selvää, että emme ole yksin maailmankaikkeudessa” Heikki Kulju

Kuljun luennosta Ultrapäivillä:

Heikki Kuljun, Suomen Ufotutkijat ry:n puheenjohtajan ohjelma keskittyy Suomen merkittävämmäksi ufotapaukseski nousseen Rovaniemen ilmavoimien varastoalueen tapaus vuodelta 1971. Varastoalueen vartiomies ampui lentolautasta, joka oli laskeutunut varastotunnelin ovien eteen. Tästä sai alkunsa erään merkittävimmän suomalaisen ufotutkinnan tapaus. Heikki kertoo tästä erittäin monivaiheisesta tapauksesta, jossa on on mukana ilmavoiminen päällikkö, joka ei aluksi muistanut tapauksesta mitään. Sitten löytyy todistusaineistoa, joka on virallista alkuperää. Päällikönkin muisti alkaa palautua. Koko tapaus kaikkine mielenkiintoisine yksityskohtineen käydään läpi.

Toisena tapauksena käydään läpi ehkä maailman todistusvoimaisin ufotapaus, jossa lentolautanen syöksyi erämaanhan lähellä Roswellin kaupunkia. Löytyi kuolleita alieneita, yksi hengissä säilynyt vangittiin.

Tapaus, jossa on useampi sata ensikäden ja toisenkäden todistajaa. Tapaus, jota on tutkittu enempi kuin ainoatakaan toista ufotapausta maailmassa. Armeijan massiivisia uhkailuja ja pelotteluja tapauksen todistajille. Armeijan huijausyritykset, jotka ovat pahasti epäonnistuneet, kun he ovat yrittäneet selittää tapahtunutta valheilla. Tule kuulemaan koko tapaus kaikine yksityskohtineen.

Ultrassa 5-6/23 löydät Heikki Kuljun haastattelun>

Katso myös Ultran välissä ilmestyneet SUT:n Yhteys-lehdet (n. 20 s.)>

Suomen Ufotutkijoiden sivut: https://www.fufora.fi

Katso Ylen Ufotutkijat -sarjaa Areenasta> Yht. viisi eri n. 10 minuutin pituista jaksoa.

Lehtiranta, Erkki

luento su 9.7. klo 10: Todellisuuden peiliteoria – Universumi meissä

la 8.7. workshop klo 17: Musiikin valkoinen magia


Universaalisten lakien
erikoistuntija avaa
henkisen kehityksen
käyttöohjeita

Erkki on rajatiedon moniottelija ja yksi pidetyimpiä Ultrapäivien
esiintyjiä. Hänen erikoisosaamistaan on astrologia, mutta hän taitaa
myös niin musiikin- kuin henkisyydenkin eri muodot. Erkki on kirjailija ja journalisti sekä vetänyt henkisiä ryhmämatkoja niin Bhutaniin, Nepaliin, Tiibetiin ja Kreikan saaristoon yhdessä vaimonsa Leena Niemelän kanssa. He julkaisevat myös kirjoja omalla Smiling Stars -firmallaan. Erkki on pitänyt myös kursseja ja luentoja ympäri Suomea jo monen kymmenen vuoden ajan. Erkki on henkisten ystäviensä kanssa kouluttanut suomalaisryhmiä myös ulkomailla, esimerkiksi Kreetalla, Intiassa, Kanarian saarilla, Englannissa ja Virossa.
Smiling star & Ultra järjestivät 2019 yhteistyössä Mandala travelin kanssa lukijamatkan Himalajan kupeeseen Bhutaniin ja Nepaliin.

Ultran Erkki Lehtiranta -teemapaketti 19 lehteä + Ultra extra
jälleensyntyminen yht. 24e
Erkin videoita mm. Bhutanista ja Kreetalta:
https://www.facebook.com/smilingstarsfinland/videos
Erkin kotisivut: www.smilingstars.fi

Lintula, Kelly

– Olen Kelly Lintula Virosta, nykyään asun Lohjalla. Olen Practical Consciousness I&II opettaja ja opetan Viron Lilleoru -yhteisön (kuva alla) perustajan Ingvar Villidon kehittämiä tunteiden vapauttamistekniikoita Suomessa.

Kelly vetää workshopin lauantai-iltana 8.7. klo 21 Rantasaunan takkatuvalla.
Practical Consciousness käytännön harjoitukset: tunteiden vapauttaminen ja Todellisen Minän kokemus. 

https://practicalconsciousness.com/

 

Lähde, Erkki

luento la 8.7. klo 13:15: 100-vuotta Tapio Kaitaharjun syntymästä
Syvälle luonnon syliin – Luontoretkillä Tapio Kaitaharjun kanssa

Erkki vetää myös supersuositun metsäkävelyn la 8.7. klo 17! Viime Ultrapäivillä kuljimme yhdessä lähimetsään ja samalla Erkki jakoi tietotaitoaan luonnon havainnoinnista ja sen tilasta. lähtö on Pallohallin pihasta.

Erkki Lähde (s. 1938) väitteli tohtoriksi 1969 ja toimi Metlan metsänhoidon Pohjois-Suomen erikoistutkijana ja Rovaniemen tutkimusaseman johtajana 1970-78. Hänet nimitettiin Metlan metsämaatieteen professoriksi 1978 ja pari vuotta myöhemmin metsänhoidon professoriksi.
Hän on kehittänyt muun muassa avohakkuuvapaan ns. metsän Jatkuvan kasvatuksen menetelmän ja julkaissut useita kirjoja ja suuren määrän sekä referoituja että muita tieteellisiä julkaisuja ja artikkeleita, yhteensä noin 500. Saman verran on myös kertynyt esitelmiä ja tietotauluja. Yhteensä suoritteita on siten kertynyt yli 1 000 kappaletta. Eläkkeelle hän jäi vuonna 2003, mutta on jatkanut tutkimustyötä edelleen.

Erkin poikkeuksellinen ja pitkä ura ja taistelu avohakkuita vastaan on inspiroinut monia ja hänen ansiostaan yhä useampi perustaa metsänhoitonsa Jatkuvan kasvatuksen periaatteiden mukaan.

Erkki on nähty useasti myös Ultran sivuilla. Katso hänen kirjoituksistaan koostettu teema-paketti: Erkki Lähde -Ultra -lehtien teemapaketti.

Katso Erkin palkittu ja ajankohtainen kirja Rakkaudesta luontoon – Polku tietoisuuteen>

Erkin uusin teos on Shadow Kustannuksen kustantama kirja: Syvälle luonnon syliin 228 s. 25€

Erkin muut kirjat>
Kirja: Suomalainen metsäsota (Into Kustannus 2015) on loppuunyyty.

Manninen, Sampo

Uusi juontajamme!

Sampo ohjaa myös aamumeditaatiota aamuvirkuille klo 7. Säävaraus! esim. Voimistelusali tai Hiljentymishuone. Torstaina klo 24 Keskiyön meditaatio. Myös yllätysohjelmaa.

Ikuinen elämänopiskelija ja henkinen valmentaja Sampo Manninen tuo raikkaan tuulahduksen Ultrapäiville uutena tapahtuman juontajana!

Kuka se Sampo sitten on?  Sampo Manninen on työhullu maalaispoika, kahden aikuisen lapsen isä, tarinankertoja ja monikansallisten yritysten viestinnän toteuttaja.

Sampo on myös värähtelyille herkkä tietoisuuden ja hengen kokija ja siksi ikuinen elämänopiskelija.

Vuonna 2005 Sampo koki tosi voimallisen energiakokemuksen, josta henkinen matkani alkoi. Vaimoltani salaa menin reikikurssille, olin ”järkevä bisnesmies”. Toisella energiahoidon kurssilla tuli niin jäätävä kokemus, että uskalsin kertoa siitä vaimolle. Deepak Chopran jutut resonoivat erityisesti. Päädyin Chopran kurssille ja olen meditoinut siitä lähtien päivittäin.

– Olen työssäni kohdannut sieluja yli 60 maassa, niin Pakistanissa, Irakissa kuin Wall Streetilläkin. Olen opetellut itseäni eri polkuja kulkien, itseäni vähitellen lähestyen. Siksi olen henkinen valmentaja, tiimivalmentaja, LCA Life Coach, NLP ohjaaja, Amazon Best-seller kirjailija, meditaatiokouluttaja, läsnäolovalmentaja ja ties mitä muuta… Olen kokenut burn-outin, laman ahdistuksen, velkavankeuden, vastuun muista. Olen uhrannut paljon. Olen ollut riittämätön isä, poissaoleva puoliso, perittyjen uskomusteni vanki. Siksi sanat Sielu ja Henki. Ne ovat opettaneet kokemaan ja näkemään itseni uudessa valossa; oivaltamaan, hengittämään, päästämään irti. Pala kerrallaan, yhä enemmän ja enemmän. Tavoilla ja tekniikoilla, jotka ovat sekä tuhansia vuosia vanhoja, että uusinta uutta tieteessä. Näiden oivallusten tukemana haluan tehdä matkaa kanssanne ja oppia jälleen jotain uutta.

– Annetaan tämän uskomattoman hienon maailmankaikkeuden hengittää meitä.

Sampo

Sampon kotisivut: http://www.henkireika.com/

Maros, Jan-Mikael


Pe 8.7. klo 17 Workshop: Mitä on todellinen maadoittuminen? + meditaatio

– Olen tutkinut vanhojen perinteiden mukaista jalo
kivillä hoitamista. Ihmistä on aina kiinnostanut esim. kysymys ”KUKA MINÄ OLEN?” Tai vielä tarkemmin: MITÄ MERKITYSTÄ ON ELÄMÄLLÄNI ELLEN MINÄ TIEDÄ KUKA MINÄ OLEN? ELÄNKÖ MINÄ VAI ELETÄÄNKÖ MINUA? 

 

Jan-Mikael on perehtynyt erityisesti mm. G. I. Gurdjieffin ja joogi Yoganandan filosofiaan ja vetää Ultrapäivillä Kivikahvilaa yhdessä puolisonsa Heidin kanssa. 

hoitavatjalokivet.fi         
Kivet – YouTube

Muhonen, Jukka - Vuoden Taiteilija!

Kuopiolainen rajatiedon tutkija, kuvataiteilija Jukka Muhonen on
Ultrapäivien 2023 virallinen taiteilija! Hän on perehtynyt erityisesti kristallikalloihin, josta hän perusti omat sivunsa: http://kristallikallot.fi/index.html

Taidenäyttely + luento pallohallissa to 6.7. klo 18:30:
Kosmiset ystävät ja valokieli

-Kerron luennolla mm. miten valokielen kanavointi heräsi minulle.
Myös torstai iltana klo 21: Kristallikallot ja valokieli -meditaatio.

– Olen ammattikuvataiteilija, olen toiminut kuvataiteilijana 80-luvun lopulta asti, minulle oli hyvin luonnollista aloittaa valokielen koodien piirtäminen ja meditaatio näkyjen maalaaminen osana valokielen prosessointia.

Mitä moniulotteinen valokieli on, mihin sitä voi käyttää? Miten se ilmenee, tukevatko Valonpuolen ystävät valokielen kanavointia? Milloin käsite Light Language ilmestyi ihmisten tietoisuuteen?

Näitä ja monia muita kysymyksiä tuon esiin luennossani, jaan kokemuksiani ja ymmärrystäni mitä moniulotteinen valokieli on. -Jukka

Artikkelit mm. Ultrassa 5-6-2022 & 10-2021.

Mäkinen, Markku

Metsänpeikkomme ja luonnontuntija Markku asuu Padasjoella. Hän tekee mm. energiahoitoja. Markku on perehtynyt luontoon kokonaisvaltaisesti ja tehnyt opastettuja luontoretkiä sekä tuntee hyvin niin kasvit kuin luonnon henkisen puolen: maahiset, tontut ja peikot. 

To 6.7. klo 15:30 luento pääsalissa: Luonnonhenget ja luontohenkisyys uudessa ajassa.

Lisäksi on mahdollisuus päästä pimenevässä illassa metsänpeittoretkille Markun kanssa perjantaina ja lauantaina alkaen klo 22:30. (Varaa sopiva vaatetus, retken kesto n. 2h) Lähtö Pallohallin pihasta.

Ultrassa 3-2021 voit lukea Markun vuoden mittaisesta Lapin erämaa-elämästä.

Markusta kertova Ylen ohjelma vuodelta 2016:

Niskanen, Kristiina

Pielavedellä miehensä kanssa asuva Kristiina tulee kertomaan meille suoliston hyvinvoinnista holistisesta lähtökohdasta,  ympäristötekijät huomioiden. Mitä tulee ottaa huomioon suoliston terveyden ylläpitämisessä? Suolisto on toiset aivoimme niinkuin tavataan sanoa. Kristiinalla on mm. terveydenhoitoalan koulutus ja vuosikymmenten alan työkokemus mm. yrittäjänä.

Hän pitää to 6.7. ja la 9.7. klo 17 Hyppyri-tilassa n. 1h mittaisen powerpoint-esitelmän aiheena: Suoliston ja mikrobiomin hyvinvointi
Esityksen jälkeen on mahdollista esittää Kristiinalle kysymyksiä aiheeseen liittyen.

Kristiina toimii maailmanlaajuisessa Synergy -yhtiössä, joka tarjoaa johtavaan mikrobiomitieteeseen perustuvia ratkaisuja hyvinvointiin. synergyworldwide.com

Kristiina ja Kalevin kotisivut>


Terveys on rikkauksista suurin

Your health is the biggest wealth

Rantala, Julius

Pohjoisesta tuleva Julius on 2021 Talent Suomessa toiseksi tullut multi-instrumentalisti jonka soittimet sekä kyky yhdistää niitä toisiinsa ovat ainutlaatuisia. Juliuksen iloa ja ihmetystä välittävä esiintyminen yhdistyy aina handpan soitinten kauniista melodioista didgeridoon voimakkaisiin rytmeihin, jalalla ohjattavan shrutiboxin tukiessa taustalla.

Lapsena musikaalisten sisarustensa innoittama Julius löysi rummut, vain pian huomatakseen, että ei voinut lopettaa soittamista. Rakkaus ääneen, rytmeihin, melodioihin, harmonioihin ja niiden eri sävyihin ilmeni nopeasti kasvavana kiinnostuksena erilaisiin soittimiin. Hyödynnettyään lyömäsoittajana aina tilanteen tullen muun muassa didgeridoota ja äänimaljoja alkoi idea soolourasta kyteä. Vahvin kimmoke oli kuitenkin vuodesta 2016 tehty Eino Leino -runolaulukonsertti, johon Julius sovitti useita erilaisia soittimia. Niistä saatu palaute kertoi tarinaa vaikuttavista kokemuksista, joita toivottiin lisää. Niinpä Julius antoi intohimolleen vallan ja ryhtyi säveltämään täysin uudenlaisten soitinyhdistelmien musiikkia – itse kaikkia raajoja ja suuta yhtä aikaa käyttäen.

– Minulle merkittäviä oivalluksen hetkiä on tullut etenkin Eckhart Tollen sekä Anthony De Mellon kirjojen parissa. Yksinkertaisesti kysymys siitä kuka minä olen ja kuinka olemme kaikki yhteydessä toisiimme sekä osa luontoa on ollut kantava teema elämässäni. Pidän tieteestä välineenä, mutta annan arvoa ihmisten henkilökohtaisille kokemuksille. Lopulta subjektiivinen kokemus on ainoa asia mitä meillä kenelläkään koskaan on.  
Julius Rantala

Kuulemme Ultra-illassa la klo 19 Juliuksen konsertin, jonka teema on: Virtaus.

Virtaus näkyy sekä globaalilla tasolla eri kulttuureista peräisin olevien soittimien yhteissoinnissa sekä ennen kaikkea yksilön mielenrauhassa.

 

Salow, Sylvia

Life Coach Sylvia Salow Smiling in the forest.luento  lauantaina 8.7. klo 15: Ota tähteläisyytesi omaksesi! – Miten yhdistymme toisiin tähtikuvioihin? (Embrace Your Starseedness; How Do We Relate to Other Star Constellations?)

Starseeds are souls connected to higher dimensions and other star systems. There have been increasingly more starseeds being born to pave the path to a new phase in human evolution. In this lecture, you’ll learn what it means to be a starseed and what to do with it. You’ll also learn how our starseed self relates to Orion, Andromeda, Sirius, the Arcturus, and the Pleiades.
 
Lisäksi Sylvia on Kosmisissa Ystävissä Timo Tahvanaisen johdolla la iltana klo 21 Kuortanehallilla: The Soul’s Journey through the Descension and Ascension Cycles and the Remembrance of the Original Self. (eli lyhyesti: Sielun matka läpi ylösnousemissyklien läpi ja oman itsensä muistaminen).
 
Nimeni on Sylvia Salow, olen sielunparantaja ja ohjaan ihmisiä muistamaan ja ilmentämään sielunsa olemusta ja auttamaan heitä astumaan korkeimpaan potentiaaliinsa.
Yleisin henkilökohtainen kysymys, jota ihmiset minulta kysyvät, on kuinka pääsin henkisyyteen, kuinka tiedän asiat, jotka tiedän, ja oliko elämässäni käännekohta.
Lyhyt vastaukseni on, että synnyin heränneenä ja pystyin muistamaan elämäni Atlantiksesta, muinaisesta Egyptistä, maya-kulttuurista, intiaaneista ja muista. Siitä lähtien kun muistan, olen ladannut tietoa kokonaisena ja täydellisenä mieleeni, ja mukana on se, mitä voisin kutsua nimellä 5D-näöksi.
Sylvia esiintyy englannin kielellä ja on syntyjään tšekkiläinen.
www.sylviasalow.com                                                                 Soul Healer, Author, Speaker

Seesvalo, Sanna

To klo 21 Energiavälitys ja henkioppaiden johdatus  Voimistelusali
Pe klo 21 Meedioilta -viestejä rajan takaa Voimistelusali
La klo 11 Kehon viestit -workshop

Keho-mieli on kokonaisuus ja sen kuuntelu ja viestien näkyväksi tekeminen antaa elämään oivallisia työkaluja kuulla omaa sisäistä (jotkut sanovat esimerkiksi jumalallista) johdatusta. Kehollinen virittäytyminen mihin tahansa tekemiseen tuo aivan erilaisen tajunnan tilan, kuin se, että ryhtyy vain tekemään.
Solumuistimme kehossamme kantaa sukupolvien ajan traumoja. Ne on mahdollista muuntaa ja purkaa. Tietoinen mieli vaikuttaa kehoon, fyysiseen todellisuuteen. Energia on olemassa joka tapauksessa, me voimme tietoisesti ohjata sen kulkua ja keskittymistä. Fyysisten aistien herkistymisen kautta avautuu myös henkisten aistien maailma aivan yhtä todelliseksi, kuin fyysinen maailma. Jokainen voi harjoitella näitä taitoja ja kehittyä niissä. Tässä maailman ajassa, jossa elämme, on koko ajan tärkeämpää tunnistaa ulkoapäin opitut ajatus- ja tunnereaktiomallit ja kääntyä oman sisäisen totuuden ja elävän ajattelun puoleen. 

Henkioppaiden opastus ja energiavälitystilaisuudessa kanavoin henkioppaideni johdatusta sanallisesti, sekä välitän Universumista parantavaa energiaa. Voit vain rentoutua ja ottaa vastaan, Reiki -energia toimii aina Korkeimmaksi Parhaaksi. 

Meedioillassa välitän viestejä kuoleman rajan taakse siirtyneiltä läheisiltämme. Minä en voi kontrolloida, keitä viestejä tulee tuomaan, joten toivomasi isän sijaan saattaakin tulla entisen puolisosi isä. Tai täti. Riippuen osallistujien määrästä, viestejä ei ehkä tule jokaiselle, mutta hyvin usein viesteillä on annettavaa myös muillekin, varsinaisen vastaanottajan lisäksi. 

Kehon viestit -liiketyöpajassa aistimme ja tunnustelemme omaa kehoamme ja kehossa olemista. Luovan kirjoittamisen avulla teemme näkyväksi sitä, mitä keho-mielemme haluaa meille kertoa. Mitään ei tarvitse osata, mihinkään ei tarvitse pyrkiä, halu tekemiseen riittää. Halutessasi voit ottaa oman päiväkirjan mukaasi, minä tuon myös kirjoitusvälineitä mukanani.

Olen koulutukseltani ekspressiivisen taideterapian ohjaaja, Reiki Master, NLP Master Practitioner, EFT -tunnetyöskentelyohjaaja ja Bach -kukkaterapeutti. Työskentelen lähiasiakkaiden kanssa Tampereella, etäyhteyksin myös kauemmaksi.
Verkkokurssini palvelevat netin kautta itsellesi sopivana aikana.
Intuitiivisia korttitulkintoja teen kirjallisesti etänä sähköpostiisi toimittaen, tapahtumissa ja ajanvarauksella myös kasvotusten. 
Pidän Zoomissa maksuttomia Hiljentymisen Hetki -meditaatioita.

Katso vierailuni Shadow Cameran Yölähetyksessä: https://www.youtube.com/watch?v=0fYbYPSc404
Totuuden etsijöiden Atomistudiossa: https://www.youtube.com/watch?v=Qj5pHHw6Y0E&t=5s
Paulin pakeilla: https://www.youtube.com/watch?v=qz5WpuPJqv8&t=56s
Ota yhteyttä: sanna.seesvalo@gmail.com
Kotisivuni löydät osoitteesta www.seesvalo.fi

Selenius, Heidi

pe 8.7. klo 17 Keskustelupiiri: Jälleensyntyminen. Hyppyri-tilassa.

Heidi perusti nuorille aikuisille tarkoitetun psykiatrisen kuntoutumiskodin, jossa menestyksekkäästi hyödynnettiin perinteisen lääketieteellisen hoidon lisäksi vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Nykyisin hän toimii ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina praktiikallaan Siuntiossa.

Heidi taitaa mm. Reikiä, NLP, lyhytterapiaa ja regressioterapiaa.

Katso video Heidistä RTV:n haastattelussa.

Tahvanainen, Timo

Kosmiset ystävät kokoontuvat Timo Tahvanaisen johdattelemina to ja la n. klo 22 alkaen, mukana eri esiintyjiä mm. Sylvia Salow ja Pinja Inanna. Paikkana on Kuortanehalli 2. krs. Kunto & Veto-tilat.

Timo asuu Enonkoskella Etelä-Savossa. Hän on pitkän linjan henkisen tien kulkija ja tunnettu Shadow Camera video-tuotannostaan (RTV).
Timo luotsaa myös retriittikeskus Villa Spiritiä Enonkoskella.
Timo on haastatellut noin 300 henkilöä ja kuvannut, leikannut ja tuottanut lähes 800 ohjelmaa.  Timolla on myös oma pienkustantamo Shadow-books, jonka kautta hän julkaisee esoteerisiä teoksia. Timo on kirjoittanut kolmen kirjan trilogian:
Tietoisuuden evoluutio, Maailmanhengen aika ja Kahden auringon alla.

Timoa haastattelee 21.4. ilmestyneessä Tampereen UFO ry:n webinaarissa Teija Lehto.

Shadow Camera youtube-kanavaAjankohtaista | r-tv.fi
Kustantamo Shadow Books: https://shadowbooks.fi/

Tuominen, Harry

Ihmeiden Oppikurssi piiri Hyppyri-siivessä Pallohallilla 
Torstaina:
– Iltapäivällä: Iok-opintopiiri tai Luento
– Illalla klo 21-24 Luento Opetus
Perjantaina:
– Iltapäivällä: Iok-opintopiiri tai Luento
– Illalla klo 21-24 Luento Sovitus
Lauantaina:
– Iltapäivällä: Iok-opintopiiri tai Luento
– Illalla klo 21-24 Luento Pelastus
Sunnuntaina:
– Iltapäivällä: Iok-piiri tai Luento
Huom! Katso kellonajat ilmoitustaululta ja
Hyppyrin ovelta.
Paikalla mm. Harry ja Tapani
Harry Tuominen on mm. Ykseys ry:n hallituksen puheenjohtaja. Ykseys järjestää vuosittain Ihmeiden Oppikurssin eli Kurssin Ihmeisiin, Todellisuutemme Läsnäoloon ja ohjaukseen Kesä- ja Syysjuhlia sekä heinäkuun lopussa 5 päivän Retriitin Iok-keskuksessa RauhanRannassa, Pornaisissa.
Harry Tuomisen ”missiona” on laajentaa Kurssin ajattelu-/toimintamallia, mikä itseasiassa
on se Jeesuksen opetus, jota Hän ei voinut kirjoittaa 2000 vuotta sitten, koska eivät edes
hänen opetuslapset sitä täysin ymmärtäneet.
Missiotaan Harry on toteuttanut mm. aloittamalla ja ohjaamalla alkuvuoden 2003 jälkeen yli 40 Iok-opinto-/keskustelu piiriä, jotka ovat olleet avoimia kaikille. Hän on myös luennoinut ja esitellyt Kurssia messuilla ja henkisissä tilaisuuksissa mm. Ultrapäivillä varmaankin yli 10 kertaa, viimeisinä vuosina Tapani Koskisen kanssa.

Ihmeiden oppikurssin (IOK) pohjalta on ilmestynyt maailmanlaajui­sesti lukuisia kirjoja. Suomessa on ilmestynyt mm. Täydennysosa Ihmeiden oppikurssiin, Ihmeiden oppikurssin Esittely, Ihmei­den oppikurssin innoittamia runoja ja Johdanto Ihmeiden oppikurssiin sekä IOK:n innoittamia kirjoja mm. Gary R. Renardílta, Gerald G. Jampolsky’lta ja Eckhart Tollelta. 

Olethan huomannut Ultran Rajatietopäivän 20.11. Kylämällä!
Katso koko ohjelma täältä!