Kirja

 

Intialainen päähieronta - Elämänilon lähteille stressipesulla
Satu Pusa

Kustannus Sun Text Oy, 2004
111 s.
10 e

 

ULTRAN KIRJA-ARVIOINTI:

Intialainen päähieronta on yksinkertainen hoitomuoto, joka ei edellytä erikoisjärjestelyjä tai monimutkaisia taitoja. Erityisesti stressinhallinnassa sen sanotaan olevan hyvä apukeino. Tässä Satu Pusan kirjassa intialainen päähierontaperinne yhdistyy rentouttavaan hartiaseudun hierontaan. Kirjan tekijä on hyvinvointikouluttaja, rentoutusopastaja SHY ja NLP Master.

Ensimmäiset kaksi kolmasosaa kirjasta perehdyttää lukijan intialaisen päähieronnan taustaan ja stressinhallintaan sekä itse hoitomuotoon. Samalla Satu Pusa valottaa lukijalle omaa tietään intialaisen päähieronnan pariin. Kirjan loppuosa sisältää runsaasti värikuvia, jotka selventävät kuvien yhteyteen liitettyjä hierontaohjeita.

Minulle itselleni kirjan aihepiiri on tuttu ennestään. Ensimmäinen tästä aiheesta lukemani teos on ollut Narendra Mehtan kirjoittama ”Intialainen päähieronta -koe kosketuksen voima”. Narendra Mehta toi hoitomuodon aikoinaan länsimaihin.

Stressin taustat puolestaan tulivat minulle tutuiksi hoitotyön vuosinani. Olenpa minä joskus takavuosina käynyt vielä intialaisen päähieronnan peruskurssinkin…

Satu Pusan kirja kattaa mielestäni perustiedot intialaisesta päähieronnasta stressin hoidossa. Kirja on erittäin selkeä ja maanläheinen lukea, siitä välittyy rauhaisa energia ja sen perusajatus avautuu hyvin myös aihetta ennestään tuntemattomalle. Tekstiä tauottavat mukavasti lukuisat runot ja pienet mietelmät, joista moni on kirjailijan omaa tuotantoa. Omaan kokemukseeni pohjaten uskon lisäksi intialaisen päähieronnan toimivuuteen. Tästä on hyvä aloittaa, mikäli haluaa hoitojen vastaanottamisen lisäksi itse perehtyä tarkemmin aiheeseen.

Kirsi Lohtaja

 

KUSTANTAJAN ESITTELY:

Intialaisesta päähieronnasta tuli hetkessä Suomen puhutuin hoitomuoto, eikä ihme. Tämä yksinkertainen ja toimiva menetelmä ei edellytä erikoisjärjestelyitä tai monimutkaisia taitoja ja toimii mainiona stressipesuna.

Hoito yhdistää oivallisella tavalla intialaisen päähierontaperinteen ja rentouttavan hartiaseudun hieronnan.

Kirjan 36-sivuinen selkeä hierontaosuus opastaa värikuvin ja ohjein liike liikkeeltä intialaisen päähieronnan pariin. Teoriaosuus tutustuttaa laajasti stressinhallintaan, huomioi tunneälyn ja kehon elinvoiman sekä perehdyttää hoidon vaikutuksiin, taustaan ja perusteisiin. Mukana myös voimistava omahoito-ohjelma.

Stressipesulla aivot virkistyvät, vanne pään ympäriltä hellittää ja keho saa mahdollisuuden toipua rasituksista. Opit vähentämään stressiä ja vahvistamaan luovuuttasi.

Opi ihana stressipesu. Hanki kirja itselle, lahjaksi,
valmistujaisiin, ystävälle, ilahduttamiseen...Lisätietoja:
Käyttämätön, ei antikvariaatti
Koko 178x235 mm
Sidottu - kovakantinen
Kuvitettu - värivalokuvat
 

 


toimitus@ultra-lehti.com
Ultra-lehti, Salojärventie 36, 17950 KYLÄMÄ 
Puh (03) 5558101  Gsm 0456796920

| Ajankohtaista | Tapahtumia | Ultrapäivät | Kolumnit | Ultra-lehdet |
| Kirjamyynti | Hakemistot | Galleria | Info | Linkit |

ALOITUSSIVULLE